Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν λεμε "ολοι" στην κυριολεξια αλλα αυτο ειναι πανω κατω το φυσιολογικο ping σε αυτη την αποσταση, αν ο αλλος τωρα μενει πιο μακρια, δεν εχει optimized γραμμη, εχει ανοιχτα wifi, βλεπει ταυτοχρονα streams η w/e κανουν οι υπολοιποι σπιτι του το ping δεν θα ειναι ακριβως το ιδιο. Παντως στον west οσους Γερμανους βλεπω μεχρι ~30ms παιζουν και συνηθως 15-20, μια φορα που βρεθηκα στον North(ειχα ξεχασει το mm server picker) κατα λαθος με Σουηδους ειχαν 5-10 ping και εγω 100, ηταν κομπλε ατομα παντως τους εξηγησα οτι κατα λαθος βρεθηκα εδω και δεν ειχαν θεμα.. :P

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετράει πολύ η 144 οθόνη αλλα πιο πολύ μετράει το ping 40 που δέν έχω και παίζω με 85-92 γαμώ την τύχη μου τη χορεύτρια.

ισχυει.

εχω παρατηρησει οτι αν το rtt περάσει το 100 ειναι χάλια μαυρα. δεν ξέρω τι match κάνει στους παιχτες (υποτιθετε οτι προσπαθει να ειναι ολοι σε ενα game σε παρομοιο latency) αλλα έχω βρεθει σε πολλα 1v1 που δεν εχω καμια ελπιδα. με βαρανε πριν τους δω. υπερβάλλω αλλα κάπως ετσι ειναι.

ισχυει. 

το ανακαλυψα εχτες με επιπονο τροπο.

nqwbn5W.jpg

Δημοσ.

κάτι τέτοια σε κάνουν να σκέφτεσαι κατα πόσο καλός παίκτης είσαι και εσύ όταν νομίζεις οτι είσαι γαμάτος αλλά στη πραγματικότητα έχεις το πλεονέκτημα λόγο χάλια latency του αντιπάλου. Όπως είπα είναι μεγάλο θέμα για εμένα απο τη στιγμή που αφιερώνεις χρόνο σε ένα competitive game, πρέπει όσο το δυνατό να αγωνίζοντε όλοι κάτω απο τις ίδιες συνθήκες όσο αυτές τις ελέγχει η ίδια η blizzard. 

Δημοσ.

μπα, ασχετα με το ping, ηταν highly skilled παικτες, φαινοταν. αλλα υπαρχει θεμα με το ping oταν το μονο που βλεπεις απο την Zarya ειναι το beam πριν σε σκοτωσει ακαριαια, ενω στο killcam βλεπεις να σου εχει πεταξει και ενα charge στην μαπα.

βλακεια που δεν δειχνει το ping των αλλων παικτων οπως γινεται και σε αλλα online games. δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν το κανει η Bliz.

Δημοσ.

Sorry ρε παιδια, αλλα επειδη καποιες χωρες εχουμε πλεμπ γραμμες, πρεπει δηλαδη η Μπλιζαρντ να κανει lag compensation για να ειναι "δικαιο"? Ποσο δικαιο ειναι αυτος που εχει 20 ping να μη βλεπει καν αυτον που εχει 100 και τον πικαρε και εφαγε ινστα?

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσει να διαβαζω το τοπικ αν και δεν παιζω ow γιατι εχει μια παιδικη αθωότητα, σαν καποιοι να ανακαλύπτουν τωρα τα comp multiplayer παιχνίδια, το ping advantage, lag compensation ολα αυτα.. :P

Το ξερουμε οτι κοντα στην Ελλαδα δεν εχουμε servers, priority ειναι η δυτικη/βορεια Ευρωπη εκει που υπαρχει και ο μεγαλυτερος αριθμός παιχτών. Εμεις, Τούρκοι, Βαλκανιοι, Ruskies κτλπ θα εχουμε παντα μεγαλυτερο ping οσο οι servers βρίσκονται εκει. Υπάρχουν ομως Ελληνες/Τουρκοι κτλπ Master/GM ισως και top500 με >55-70 ping δεν ειναι δικαιολογία για το rank μας αυτο..

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσει να διαβαζω το τοπικ αν και δεν παιζω ow γιατι εχει μια παιδικη αθωότητα, σαν καποιοι να ανακαλύπτουν τωρα τα comp multiplayer παιχνίδια, το ping advantage, lag compensation ολα αυτα.. :P

καλα γιατρέ μου ,ούρησε και λίγο. Όταν εγώ έπαιζα 4πλο Doom2 σε BBS με 33.6kbps modem τα e-sports δεν υπήρχαν καν σαν έννοια συν του ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζαν με τα transformers τους.  :-D 

Δημοσ.

Δεν το ειπα για κακο chill, ειπα οτι μου αρεσει να βλεπω ξανα αυτες τις συζητήσεις γιατι αρπάζεσαι?

Δημοσ.

Υπάρχουν ομως Ελληνες/Τουρκοι κτλπ Master/GM ισως και top500 με >55-70 ping δεν ειναι δικαιολογία για το rank μας αυτο..

ειναι αλήθεια κατα 80%. Γιατι ακόμη και πολύ καλός παιχτης να εισαι με hitscan ειναι μέρες η ώρες που δεν χτυπάς ουτε τα πόδια σου. Πρέπει να αλλάξεις σε άλλο class για να μην εισαι βάρος.

Δημοσ.

Όταν εγώ έπαιζα 

widowmaker instant lock or riot :D

Όταν εγώ έπαιζα 4πλο Doom2 οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζαν με τα transformers τους.  :-D

Να το αναφερεις και στα βιογραφικα για δουλεια αγαπητε,ειμαι σιγουρος οτι μετραει παρα πολυ στην προυπηρεσια....

Κατα τα αλλα μαρεσει που κανεις οτι ''κραζεις'' τον συμφορουμιτη παραπανω.

Υπάρχουν ομως Ελληνες/Τουρκοι κτλπ Master/GM ισως και top500 με >55-70 ping δεν ειναι δικαιολογία για το rank μας αυτο..

Παντα υπαρχει δικαιολογια αγαπητε.

Την μια φταιει το hardware(κατι περι minecraft που γραφτηκε πιο πισω...)

την αλλη φταιει η συνδεση(θυμαμαι και ονομα που ειχε βαλει ενας παλια στο Bnet ή garena Φταιει ο Οτε σε greeklish)

την αλλη φταινε οι συμπαικτες που παντα οι κακοι και ασχετοι ειναι στην ομαδα μας.

την αλλη φορα φταιει η γκομενα που δεν με αφηνει να λιωσω και χανω τις σερι νικες.

• Like 1
Δημοσ.

Να το αναφερεις και στα βιογραφικα για δουλεια αγαπητε,ειμαι σιγουρος οτι μετραει παρα πολυ στην προυπηρεσια....

το έχω αναφέρει αλλά ο interviewer ήταν hanzo main  :shock:

Παντα υπαρχει δικαιολογια αγαπητε.

Την μια φταιει το hardware(κατι περι minecraft που γραφτηκε πιο πισω...)

την αλλη φταιει η συνδεση(θυμαμαι και ονομα που ειχε βαλει ενας παλια στο Bnet ή garena Φταιει ο Οτε σε greeklish)

την αλλη φταινε οι συμπαικτες που παντα οι κακοι και ασχετοι ειναι στην ομαδα μας.

την αλλη φορα φταιει η γκομενα που δεν με αφηνει να λιωσω και χανω τις σερι νικες.

καλά τα λες , personal experience? :D

Δημοσ.

ειναι αλήθεια κατα 80%. Γιατι ακόμη και πολύ καλός παιχτης να εισαι με hitscan ειναι μέρες η ώρες που δεν χτυπάς ουτε τα πόδια σου. Πρέπει να αλλάξεις σε άλλο class για να μην εισαι βάρος.

Αληθεια κατα 80% τι εννοεις ακριβως? Σιγουρα με hitscan θα υπαρχουν μερες που δεν βαρας τιποτα και το ping σου να ειναι καλο δεν γινεται να εισαι τοσο consistent παιχτης ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

κυλησε ο τεντζερης...

Δημοσ.

κυλησε ο τεντζερης...

Ξερεις αγαπητε ειναι κατι που γραφεται και σε αλλα online παιχνιδια,δεν ειναι το overwatch το πρωτο ομαδικο online παιχνιδι.....

καλά τα λες , personal experience? :D

personal experience απο τι τι γραφεται στα forum στα περισσοτερα online παιχνιδια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...