Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 twitch streamer την D.Va και control a point για να φας ulti απο hanzo.....Εκλασα στα γελια Παντως περιμενα περισσοτερο κραξιμο(πχ για την απουσια campaign και τα λιγα modes αρχικα) αλλα μαλλον του ψιλο αρεσε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κι όμως στο lore, η D.Va που είναι StarCraft II champion (yes), κάνει stream τις μάχες της. 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εντελως noob friendly counter guide αλλα βοηθαει να παρεις μια ιδεα για τα matchups Σιγουρα καποια απο αυτα που λεει στα tips ειναι λαθος http://www.pcgamer.com/overwatch-hero-counters-guide/ Αlso , πιθανες αλλαγες σε D.Va και McCree ( που ειναι ο καρκινος του game atm )
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το μεγαλυτερο lvl που εχω πετυχει αντιπαλο ως τωρα το ειδα πριν λιγη ωρα ενα lvl 78 κοιταζω ωρες played και γραφει 75ωρες Τουλαχιστον ειχε ψιλο καλο mmr 558games played 310 won. Και μετα βεβαια σκεφτομαι οτι το παιχνιδι βγηκε πριν μια εβδομαδα αρα μιλαμε για σταθερα 10ωρα την ημερα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είδαμε χτες κι έναν lvl 84...
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 o_O Να κάτι τέτοια ζηλεύω. Άλλοι το καλοκαίρι χαλαρώνουν από άποψη δουλειάς και δίνουν πόνο στα παιχνίδια....και σε μένα συμβαίνει το αντίστροφο :'( Και τελευταίες μέρες το ίντερνετ τον παίρνει και δεν προλαβαίνω έστω λίγο να απολαύσω Overwatch.
nikosggg3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τον ιουλιο το ranked http://www.ign.com/articles/2016/06/01/overwatch-ranked-competitive-play-seemingly-delayed?abthid=574ecf1e4643a9b911000014
ADHD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τον ιουλιο το ranked http://www.ign.com/articles/2016/06/01/overwatch-ranked-competitive-play-seemingly-delayed?abthid=574ecf1e4643a9b911000014 "hopefully" later july ποσο μας κανει σε blizzard time?? Καλό καλοκαίρι τα λεμε απο φθινόπωρο..
t0ne_de4f Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τι pings έχετε παιδιά? Εγώ από προχθές έχω ανεβασμένο ~ 85ms. Στη beta το χα δει και κάτω απο 70. Είμαι με forthnet. Σε άλλα games έχω σταθερό, πχ στο lol 55-60ms
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ρε τα καταραμενα ποντικια.. Site: Routing problems and high pings? Here's why. και ελεγα γιατι πιανω 150ms στο παιχνιδι, ενω στα τεστς η γραμμη μου επιανε 70ms. επομενως οσοι εχετε θεμα με το ping, υπομονη μεχρι να φτιαξουν τα μασημενα καλωδια.
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Yep το εχω πει απο την προηγουμενη εβδομαδα Προς το παρον μονο με WTFast ερχεται στη normal τιμη το ping
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 αυτο εβαλα τωρα αλλα δεν μου στελνουν το verification email.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 κοιτάξτε παιδιά..μη κλαίτε για το ranked..δεν είναι κάτι το τρομερό.. Και θα σας πω μια τρομερή αλήθεια,και όποιος δεν την αποδεχτεί είναι υποκριτής του εαυτού του. Θα μπείτε,θα φάτε φάπες,πολλές φάπες όμως! όσοι δεν έχετε ομάδα και μπαίνετε μεμονωμένα,χωρίς full party. Θα έρθετε εδώ να κράξετε ότι είναι unbalanced,μετά θα πάτε να την πείτε στα φόρουμς του παιχνιδιού,μετά θα ειρωνευτείτε στο twitter,στο fb θα βάζετε νευριασμένα emojis.Όσοι το είχατε για θεό σας το παιχνίδι,θα το κράζετε.. Και μετά απόλα αυτά θα συνεχίζετε να παίζετε casual..Σα να μην έγινε τίποτα. so simple! Δε μπορώ να χωνέψω ότι όσοι γκρινιάζετε εδώ,παίζετε ΟΛΑ τα άλλα παιχνίδια σε ranked.Και πηγαίνετε τουρνε στις διάφορες χώρες για τα έπαθλα. Να είμαστε και λίγο λογικοί. Εδώ θα είμαστε και θα περιμένω! Μια σημείωση μόνο,αν τυχόν και δε μπει τον Ιούλιο το ranked μην αγχωθείτε. Το auction house στο diablo3 έκαναν μόλις σχεδόν 2 χρόνια για να το αφαιρέσουν από το παιχνίδι Μια συνήθεια είναι όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις