Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια με την  βοηθεια σας αλλα και απο αλλους γνωστους εφτιαξα επιτελους το δικο μου gaming pc

κουτι : zalman z11 plus

Επεξεργαστης : intel -i5-4690k

μητρικη : msi z87-g45 gaming

τροφοδοτικο : consair rm 750w

μνημες : consair vengeance pro 8gb 2133 Mhz

ssd : samsung 840 series evo 120 gb

σκληρος : 2x 1 tb western blue

υδροψυξη : consair h100i

οπως βλεπετε στην συνθεση δεν εχω βαλει καρτα γραφικων γιατι ακομα δεν εχω επιλεξει ποια θελω !!!!

Για αυτο και ζηταω την βοηθεια σας AMD or NVIDIA ???

ειμαι αναμεσα σε R9-280x , gtx 770 , gtx 970 εσεις τι λετε ?

τα παιχνιδια που παιζω ειναι crysis battlefield call of duty  watch dogs (θελω να αρχισω)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλε  x  σε όλα και φτιάξε ένα κουτί με 500 - 700 ευρώ.

Μετά από 4 - 8 χρόνια, ξανακάνε το ίδιο.

Μαλλον δεν καταλαβεσ ολα αυτα που αναφερω ταεχω παρει !!!! και μου λειπει μονο η καρτα!! και ενα pc με 700 δεν παει ουτε για τσαι με αυτα που θελω να κανω ! Σε ευχαριστω παντως

• Like 1
Δημοσ.

Περαστικά τότε. :P

Υγ. Εγώ θα έβαζα amd κάρτα.

τι περαστικα ρε φιλε πλακα κανεις τωρα ?? τεσπα δεν θα κατσω να ασχοληθω γνωμη σου !! το συστημα γαμαει και χωρις καρτα γραφικων δεν κολαει πουθενα !! παιζει πλακα με ολα !!

Δημοσ.

προς τι τοση ενταση? και ναι , με 700 ευρω φτιαχνεις gaming συστημα . εκτος και αν εισαι απο αυτους που καποιος του σφυριξε οτι με επεξεργαστη amd δεν παιζεις παιχνιδια......και που ο ιδιος θα εβαλε π.χ. τον 8350 σε συνδυασμο με καμμια 7770 και θα περιμενε να παιξει metro last light , ολα σε ultra!! τεσπα για καρτα το vfm στα χρηματα που κοιτας ειναι η r9290

• Like 1
Δημοσ.

προς τι τοση ενταση? και ναι , με 700 ευρω φτιαχνεις gaming συστημα . εκτος και αν εισαι απο αυτους που καποιος του σφυριξε οτι με επεξεργαστη amd δεν παιζεις παιχνιδια......και που ο ιδιος θα εβαλε π.χ. τον 8350 σε συνδυασμο με καμμια 7770 και θα περιμενε να παιξει metro last light , ολα σε ultra!! τεσπα για καρτα το vfm στα χρηματα που κοιτας ειναι η r9290

οχι φιλε μου απο εμενα δεν υπαρχει ενταση αλλα εγω θελω να ασχοληθω με προγραμματα ποου για να δουλεψουν σωστα θελει το συστημα που εφτια3α και οχι ενα συστημα με 700 θελω να ασχοληθω με oc photo, video editing  και αλλα ευχαριστω παντως για τις γνωμες σας απλα σκεφτομαι οτι μια r9-290x τραβαει πολυ ρεμα και δν ειναι και πολυ οικονομικο

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου ειναι αρκετο για την r9290

ναι το ξερω αυτο !! αλλα εγω λεω για το ρευμα που θα μου ερχεται απο την δεη θα ειναι σιγουρα περισσοτερο απο οτι με μια nvidia

Κοιτα τοτε σε 970 μερια :)

σιγουρα καινουργιες και με πολλες δυνατοτητες αλλα απο  σχολια που εχω διαβασει πολλες εχουν βγαλει προβλημα δεν ξερω τωρα ποσο ισχυει αλλα ετσι γραφουν

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι τοσο αυξημενο οσο νομιζεις . 

δεν γνωριζω απο γνωστο  ειναι τα λογια μου που ειχε και του ερχοταν ποιο ακριβως ο λογαριασμος τεσπα θα δει3ει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...