Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το ξερω αυτο !! αλλα εγω λεω για το ρευμα που θα μου ερχεται απο την δεη θα ειναι σιγουρα περισσοτερο απο οτι με μια nvidia

σιγουρα καινουργιες και με πολλες δυνατοτητες αλλα απο  σχολια που εχω διαβασει πολλες εχουν βγαλει προβλημα δεν ξερω τωρα ποσο ισχυει αλλα ετσι γραφουν

Αν εννοεις για το Coil ε ενταξυ στις περισσοτερες καρτες ειναι που εμφανιζεται,αλλα δεν ειναι σοβαρος λογος για να μην την προτιμησεις.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 290x θα πήγαινα.

Με τις τιμές που παίζουν είναι ό,τι πρέπει.

oντως ειναι ποιο φτηνες κατα πολυ !!!!

μαλιστα !! ωραια η σελιδα που μου εστειλες ευχαριστω

Αν εννοεις για το Coil ε ενταξυ στις περισσοτερες καρτες ειναι που εμφανιζεται,αλλα δεν ειναι σοβαρος λογος για να μην την προτιμησεις.

ναι για αυτο λεω ! δεν ξερω φοβαμαι ομως μην πετα3ω τζαμπα τα λεφτα μου !!!γιατι ξεκινανε και απο 400 και

Δημοσ.

oντως ειναι ποιο φτηνες κατα πολυ !!!!

μαλιστα !! ωραια η σελιδα που μου εστειλες ευχαριστω

ναι για αυτο λεω ! δεν ξερω φοβαμαι ομως μην πετα3ω τζαμπα τα λεφτα μου !!!γιατι ξεκινανε και απο 400 και

http://www.logintech.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=59544

Στα 330.

Υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά κοντά στα 360 αν δεν εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο.

Γενικά οι 290x ξεκινάνε από 360 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

Στα 330.

λεω για msi που ειναι κι η μητρικη μου ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο που πεσανε τοσο οι τιμες των 290 και 290x μετα την ελευση της 970.Ο λογος που πεσανε ειναι οτι η 970 ειναι μια καρτα φαινομενο με πολλες καινουργιες τεχνολογιες και χαρακτηριστικα,εχει απιστευτες επιδοσεις και με τρομερα μικρη καταναλωση.Με λιγα λογια η 970 υπερτερει τεχνολογικα απο τις 290/290x.Το θεμα για σενα ειναι αν θες να ξοδεψεις 50 ευρω παραπανω για μια 970.

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο που πεσανε τοσο οι τιμες των 290 και 290x μετα την ελευση της 970.Ο λογος που πεσανε ειναι οτι η 970 ειναι μια καρτα φαινομενο με πολλες καινουργιες τεχνολογιες και χαρακτηριστικα,εχει απιστευτες επιδοσεις και με τρομερα μικρη καταναλωση.Με λιγα λογια η 970 υπερτερει τεχνολογικα απο τις 290/290x.Το θεμα για σενα ειναι αν θες να ξοδεψεις 50 ευρω παραπανω για μια 970.

φιλε μου αμα αξιζει τα λεφτα της δεν με πειραζει καθολου !!

Δημοσ.

αν πας για future proof pc βαλε αλλα 8gb ή απο του χρονου να βαλεις αλλα 8 gb ram, ήδη τα games ζητάνε 8..

και για το video editing ειναι τσιμα τσιμα, ανάλογα το πρόγραμμα βεβαια.

αρκει να βρεις την ιδια. για να μην εχεις τυχών θεματα

Δημοσ.

Το θέμα όμως είναι ότι στο future, ο άλλος θα πάρει με 600 ευρώ καλύτερο pc από το σαράβαλο των 1300 ευρώ. Διότι σαράβαλο θα είναι τότε και το μόνο proof θα είναι ότι  πέταξε τα λεφτά του...

Το hardware πρέπει να αγοράζεται φθηνά και τακτικά. Όχι ακριβά και σπάνια...

Δημοσ.

Στα 330.

Απ' τα χειροτερα καταστημα που εχω συναντησει. Κοροιδευουν τους πελατες.

Αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα, καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω για ενα αξιοπιστο καταστημα. 

Δημοσ.

Αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα, καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω για ενα αξιοπιστο καταστημα.

Για πες μας λεπτομεριες μην λες λογια του αερα.....

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το built που εκανες,μην ακους τον καθε ζηλιαρη.Βαλε και μια 970 και εισαι οκ.

φιλε μου ερχεσαι στα λογια αυτο πιστευω και εγω !! και σε ευχαριστω

σου εχει τυχει καποιο περιστατικο γιατι εγω εχω παρει απο αγνωστα καταστηματα και δεν εχω καποιο προβλημα!!

Δημοσ.

Gigabyte G1 Gaming GTX 970 τουμπανακι την εχω κοντα 1 μηνα.... δεν μασαει τιποτα και εχει προοπτικη για 2-3 χρονια.... την πηρα στα 399 Ευρω.
Πολλα λεφτα δεν λεω για την εποχη μας αλλα οπως το βλεπω θα αργησω να κανω αναβαθμηση στην καρτα...

Δημοσ.

Ναι το σύστημα είναι πολύ ωραίο. Μόνη παρατήρηση είναι για την μητρική που θα μπορούσε να είναι Ζ97

ναι συμφωνω με αυτο που λες αλλα οταν την πηρα ηταν πολυ ποιο ακριβη και δεν ειχα λεφτα !!! νταξει δεν ειναι ασχημη καθολου μπορω να πω και εχει πολλη καληκαρτα ηχου !! μελλοντικα θα ειναι η πρωτη αναβαθμιση ομως πιστευω

Gigabyte G1 Gaming GTX 970 τουμπανακι την εχω κοντα 1 μηνα.... δεν μασαει τιποτα και εχει προοπτικη για 2-3 χρονια.... την πηρα στα 399 Ευρω.

Πολλα λεφτα δεν λεω για την εποχη μας αλλα οπως το βλεπω θα αργησω να κανω αναβαθμηση στην καρτα...

μαλιστα ! ξερεις fps ποσο παει σε γνωστα games ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...