hackerW32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 νομίζω πως αυτο που θελει να πει ο crash banticoot ειναι οτι θα μπορουσες να φτιαξεις ενα value for money pc πχ με εναν 6300 για cpu. και να εχεις λιγα fps λιγοτερα. οπως θα εκανα και εγω. φυσικα ειναι στο χερι του καθενα ποσα λεφτα θα δωσει και εαν θελει value for money. (πχ το να δηνεις τα διπλασια λεφτα απο εναν 6300 για cpu χωρις να εχεις την διπλασια αποδοση/fps δεν ειναι value for money) οσο για την gpu, 970 και απο μενα. ------ δικες μου αποριες, αυτος ο cpu χρειαζετε νερο ή το εβαλες για μελοντικο oc? γιατι 2133 μνημες; μεχρι 1600 παιζουν. αυξανετε αυτο με το oc?
JimRdesign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ζ97 και Z87 ειναι το ιδιο chipset με διαφορετικο ονομα.
Johnboy21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 νομίζω πως αυτο που θελει να πει ο crash banticoot ειναι οτι θα μπορουσες να φτιαξεις ενα value for money pc πχ με εναν 6300 για cpu. και να εχεις λιγα fps λιγοτερα. οπως θα εκανα και εγω. φυσικα ειναι στο χερι του καθενα ποσα λεφτα θα δωσει και εαν θελει value for money. (πχ το να δηνεις τα διπλασια λεφτα απο εναν 6300 για cpu χωρις να εχεις την διπλασια αποδοση/fps δεν ειναι value for money) οσο για την gpu, 970 και απο μενα. ------ δικες μου αποριες, αυτος ο cpu χρειαζετε νερο ή το εβαλες για μελοντικο oc? γιατι 2133 μνημες; μεχρι 1600 παιζουν. αυξανετε αυτο με το oc? για τον επεξεργαστη εχω υδροψηξη την h100i και δουλευει δροσερος !! και δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες ! κανω ιδι oc στον επεξεργαστη και στα υπολοιπα ! επελεξα 2133 γιαττι στα προγραμμα photo editing , ricording φενεται η διαφορα αναμεσα σε 1600 με 2133 ! αλλιως οι 1600 ειναι μια χαρα και ναι μπορουν να αυξηθουν με το oc
3JOHN3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 μαλιστα ! ξερεις fps ποσο παει σε γνωστα games ? Στο Rome 2 που παιζω με ultra settings και vsync παντα αναλυση 1920x1080 βγαζω average 71-72 στο bench που εχει το game.... Ειναι πρωτη φορα σε pc που κουμπωνω ultra σε γραφικα....
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο το συστημα σας με πολυ καλα components. Καλοδουλευτο. Τωρα αυτη τη στιγμη η καλυτερη λυση για συστημα σαν το δικο σας ειναι μια GTX970 και οποια υλοποιηση και να παρετε θα ειναι ενταξει.Για να δειτε καποιες μικροδιαφορες που εχουν μεταξυ τους απο διαφορετικες εταιριες θα σας βοηθουσε να διαβαζατε αυτο το νημα : http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/ (Αλλα ισως οχι απο την αρχη γιατι ειναι τεραστιο. ) Προσωπικα περιμενω την απαντηση της AMD σε λιγους μηνες αλλα προς το παρον κανω την δουλεια μου με μια decent καρτουλα που εχω.Παντως η 970 ειναι εξαιρετικο προιον οποτε και τωρα να το αγορασετε δεν θα χασετε. 1
Johnboy21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Στο Rome 2 που παιζω με ultra settings και vsync παντα αναλυση 1920x1080 βγαζω average 71-72 στο bench που εχει το game.... Ειναι πρωτη φορα σε pc που κουμπωνω ultra σε γραφικα.... μια χαρα !! κομπλε σε ευχαριστω φιλε Πολυ ωραιο το συστημα σας με πολυ καλα components. Καλοδουλευτο. Τωρα αυτη τη στιγμη η καλυτερη λυση για συστημα σαν το δικο σας ειναι μια GTX970 και οποια υλοποιηση και να παρετε θα ειναι ενταξει.Για να δειτε καποιες μικροδιαφορες που εχουν μεταξυ τους απο διαφορετικες εταιριες θα σας βοηθουσε να διαβαζατε αυτο το νημα : http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/ (Αλλα ισως οχι απο την αρχη γιατι ειναι τεραστιο. ) Προσωπικα περιμενω την απαντηση της AMD σε λιγους μηνες αλλα προς το παρον κανω την δουλεια μου με μια decent καρτουλα που εχω.Παντως η 970 ειναι εξαιρετικο προιον οποτε και τωρα να το αγορασετε δεν θα χασετε. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με βοηθησε η σελιδα που μου εστειλες
hackerW32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 για τον επεξεργαστη εχω υδροψηξη την h100i και δουλευει δροσερος !! και δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες ! κανω ιδι oc στον επεξεργαστη και στα υπολοιπα ! επελεξα 2133 γιαττι στα προγραμμα photo editing , ricording φενεται η διαφορα αναμεσα σε 1600 με 2133 ! αλλιως οι 1600 ειναι μια χαρα και ναι μπορουν να αυξηθουν με το oc αυτο, δηλαδή εχει διαφορα οταν ανεβάζεις τις μνημες και ας λεει οτι παιζει μεχρι 1600 παντα το ειχα απορία αυτο.
seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 970 δαγκωτό και καλή παραγωγικοτητα με το νεο σύστημα
Johnboy21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 970 δαγκωτό και καλή παραγωγικοτητα με το νεο σύστημα σε ευχαριστω πολυ φιλε! αυτο, δηλαδή εχει διαφορα οταν ανεβάζεις τις μνημες και ας λεει οτι παιζει μεχρι 1600 παντα το ειχα απορία αυτο. αν δεν ασχολησαι με αυτα τα προγραμματα που σου ειπα και να κανεις oc τις μνημες τις 1600 καινα τις πας 2133 δεν θα καταλαβεισ διαφορα !! οποτε 1600 ειναι μια χαρα κι εγω αν δεν ειχα αυτα που ασχολουμαι 1600 θα επερνα !!
hackerW32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 record κανω και που, οπως και video editing (hackerw32 youtube chanel) για αυτο ενδιαφέρθηκα. οχι οτι θα παω τωρα να πεταξω τις 4 μνημες x2gb 1333mhz που εχω για πιο γρηγορες, αλλα οταν με το καλο αλλαξω mobo/cpu θα κοιταξω και για ραμ. μπορει να αλλαξω οταν γινουν οι ddr4 mainstream μεχρι τοτε..
BabisTs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για μένα δαγκωτό για 290x ( http://www.buy-more.gr/sapphire-tri-x-r9-290x-4gb-gddr5-oc-uefi.html).Πολύ καλό σύστημα ψύξης αν όχι το κορυφαίο της αγοράς από την πλευρά της Amd.Καλό overclockability αν σε ενδιαφέρει.Παραπλήσια απόδοση σε σχέση με την 970 και αν υπολογίσεις και την υποστήριξη mantle σε ορισμένα παιχνίδια την ξεπερνάει.Όσο για την 970 πολύ καλή κάρτα (σίγουρα λίγο δυνατότερη απο 290x μόνο σε συνθήκες dx11) αλλά ακούω οτί έχει πολλά προβλήματα νεότητας από αυτά που λένε στα διάφορα forums.Η επιλογή δική σου!
agligoros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αν σκεφτεσαι να αγορασεις παλαιοτερης γενιας καρτα πχ 290χ στη θεση σου θα επερνα την 780ti που εχει το e-shop στο newsletter στα 410€. ανωτερη αρκετα απο 290χ και 970 ΑΛΛΑ με 3giga ram και παλαιοτερη γενια..
Silverage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δες και απο ευρωπαϊκό amazon, την 970 που κοίταγα προχθες την έχει στα 350 περίπου.
Johnboy21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα