redhotstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μου φαινεται παραλογο να ειναι ψευτικα τα ποσοστα της, τα οποια μαλιστα διαφημιζονται καθημερινως απο τις απογευματινες τσοντοεκπομπες, αλλα απ την αλλη να μην εχω γνωρισει ουτε εναν απο το μεγαλο μου σοι, ουτε ενα συμμαθητη, συμφοιτητη, γνωστο, γειτονα, μπατζανακη, κτλ που να εχει τετοιο μαραφετι σπιτι του. Αλλο:Τωρα με τη ψηφιακη τηλεοραση, θα μπορουσαν με τους αποκωδικοποιητες να ελενξουν τα ποσοστα κτλ;
xifiassamsung Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 γνωστο με μηχανακι δεν εχω πετυχει οτε γω. τωρα με τους αποκωδικοποιητες δε γινεται κατι τετοιο γιατι απλα αλλαξε μονο ο τυπος εκπομπης του σηματος,κ χρειαζεσαι το μαραφετι να στο λαβει κ να το κανει εικονα.ειναι οπως πριν δηλ.δεν εχει αμφιδρομη επικοινωνια να στειλει καπου κατι. απτην αλλη ομως οι καινουριες τηλεορασεις σμαρτ θελουν κ ταχυδρομικο κωδικα(!) στνν εγκατασταση οποτε δεδομενου οτι παιρνουν ιντερνετ->κρατανε ιστορικο->εμφανιζουν προτασεις->αρα σε καταγραφουν καπως,οποτε ανετα αυτες οι πληροφοριες 8α μποριε να διατεθουν κ σε τριτους κ ναναι στα ψιλα γραμματα που πατας accept κατα την αρχικη εγκατασταση. προσωπικα κλαιν αν βλεπουν τι βλεπω κ τι τρωω.κουβεντα να γινεται. 1
dEACTIVATEb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 οτι μηχανακι και να ειναι , θα το εχει ο Μητρογλου 10
Swimmer21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το σπίτι σας επιλέχτηκε με επιστημονικό τρόπο έπειτα από μια μεγάλη έρευνα πληθυσμού που πραγματοποιήθηκε. Η έρευνα αυτή έδειξε ότι το δικό σας νοικοκυριό είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των νοικοκυριών με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η συμμετοχή σας στο δείγμα είναι σημαντική για την AGB.» Αυτός είναι ο πρόλογος του έντυπου καλωσορίσματος που έλαβε από την AGB η Ν., όταν άρχισε να μετέχει στη διαδικασία μέτρησης της τηλεθέασης της χώρας μας. Μία εβδομάδα πριν, ένας κομψός κύριος ειχε χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της, μέρα μεσημέρι. «Θέλετε να μετέχετε στη διαμόρφωση της τηλεοπτικής πραγματικότητας της χώρας μας;», την ρώτησε». «Γιατί όχι», απάντησε η Ν., συμπλήρωσε αμέσως ένα εκτενές ερωτηματολόγιο και μία εβδομάδα αργότερα ήρθε στο διαμέρισμά της ένας τεχνικός και τοποθέτησε πάνω από την τηλεόρασή της το περιβόητο μηχανάκι. «Θα πρέπει απλά, κάθε φορά που ανοίγετε πλέον την τηλεόρασή σας, να πατάτε και αυτό το κουμπάκι για να μαθαίνουμε τι βλέπετε», της είπε. ... «Επομένως, μπορεί όντως και να μην είναι απολύτως αξιόπιστες οι μετρήσεις», την διακόπτω. «Δεν το πιστεύω», μου λέει. «Εγώ νομίζω ότι τα υψηλά νούμερα που δίνει η AGB αφορούν τις εκπομπές που πραγματικά βλέπουν οι περισσότεροι. Δεν πιστεύω ότι τα μαγειρεύει τα νούμερα, όπως λένε κάποιοι. Το πρόβλημα είναι αλλού: για παράδειγμα, εγώ, εδώ κι ένα χρόνο είμαι περαστική από το σπίτι μου, διότι τα περισσότερα βράδια κοιμάμαι στο διαμέρισμα του φίλου μου, που βέβαια δεν έχει μηχανάκι. Θα 'πρεπε, βέβαια, να τους έχω ενημερώσει, αλλά δεν το έχω κάνει.» «Και δεν σε έχει ρωτήσει ποτέ η ABG γιατί το έχεις συνέχεια κλειστό», την ρωτάω. «Οχι. Μόνο μια φορά με πήραν τηλέφωνο, όταν είχα φύγει για 20 ημέρες διακοπές και είχα ξεχάσει να πατήσω το σχετικό κουμπάκι», μού απαντάει δείχνοντάς μου το τηλεκοντρόλ: έχει ένα πλήκτρο που δείχνει ένα σκιέρ και ένα άλλο με μια άγκυρα. «Μη με ρωτήσεις γιατί, αλλά πρέπει να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί, όταν πας διακοπές στο βουνό ή στη θάλασσα», μου λέει και μένω κι εγώ με την απορία γιατί πρέπει να ξέρει η εταιρεία ακόμη και όταν είναι κλειστά τα μηχανάκια, αν το «δείγμα» της προτιμά για διακοπές την Αράχωβα ή τη Μύκονο. WTF?? http://www.kathimerini.gr/248414/article/epikairothta/ellada/mia-noikokyra-ths-agb-apokalyptei-i 1
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πριν λιγα χρονια με πηραν τηλεφωνο για να βαλω μηχανακι στο σπιτι. Ειπαν θα το στειλουν. Οσο το ειδατε εσεις αλλο τοσο το ειδα κ γω
dEACTIVATEb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 προφανως μονο γιαγιαδες και επαγγελματιες νοικοκυρες θα το εχουν
firewalker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Είχα έναν γνωστό που είχε. Τότε συνδέονταν στην γραμμή του τηλεφώνου και κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυκτα τηλεφωνούσε σε κάποιο άλλο modem και έστελνε τα δεδομένα της ημέρας. 1
clevercitizen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Είχα ακούσει πριν 1-2 χρόνια για γνωστό γνωστού όπου η αδερφή του (φοιτήτρια) είχε στο (φοιτητικό) σπίτι της τέτοιο μηχανάκι όπου τους έκαναν δώρο κάθε χρόνο δωροεπιταγές (~300άρια) από Κότσο ως ανταμοιβή. Τώρα ισχύει ή ιστορίες για αγρίους δεν ξέρω...
gamanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τη Φλωρα ήξερα μονο (τανσου) απο τους δυο ξένους αλλα αποδείχτηκε μουφα η υπόθεση, καθώς το είχαν βάλει οι ασφαλιτες για να παρακολουθούν τον Μενιο. 9
leukonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Φίλη είχε μηχάνημα agb στο σπίτι, και όντως τις δίνανε δωρεπιταγές και άλλα δώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα