leriban Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα σας.οπως λεει ο τιτλος θελω να κανω μια αγορα απο αμαζον(Αγγλια).με ρωταει αν θελω να χρεωσω την καρτα μου με λιρες αγγλιας η ευρω. εχει καποια διαφορα στα χρηματα?σας ευχαριστω για το χρονο σας.
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά, έχω επιλέξει να αγοράζω στο τοπικό νόμισμα στο Amazon και στο PayPal γιατί πιστεύω ότι η ισοτιμία τους είναι χειρότερη για τον αγοραστή από εκείνη των οργανισμών Visa ή MasterCard που εκδίδουν τις κάρτες και δουλεύουν οι τράπεζες.
leriban Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη να το βαλω να πληρωθει σε λιρες? συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα!
Dj_kourampies Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σε λίρες. Οι τιμές μετατροπής συναλλάγματος του Amazon είναι αισχροκέρδεια μέχρι αηδίας.
leriban Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 την εκανα την παραγγελια και οντως σε λιρες αγγλιας εβγαινε περιπου 10€ λιγοτερο.αν και εκανα χθες την παραγγελια και ακομα δεν εχουν παρει τα χρηματα να δω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα