Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης "προβλημα''.

Πριν 3-4 μερες αγορασα ενα κουτι PER.808780

το οποιο χωραει 5 system fan coolers.Εχει απο μονο του 2 coolers ενα μπροστα 12αρι και ενα πισω.

Αγορασα λοιπον αλλα 3 PER.809455.

Οταν λοιπον τα εβαλα σε λειτουργια,εκαναν θορυβο οποιος ηταν ενοχλητικος γιατι το παλιο κουτι που ειχα ειχε μονο 1 System fan cooler το οποιο δεν εκανε θορυβο. Αν δειτε τα coolers γραφει καπου στην αρχη Στροφές ανεμιστήρα: 800 rpm. (silence mode), 1500 rpm. (power mode).Θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα (εκτος απο το speedfan το οποιο το δοκιμασα αλλα ειναι δυσκολος ο χειρισμος του) που να μειωσω τις στροφες ωστε να μειωθει και ο θορυβος. Αυτη τη στιγμη ειμαι με τα 2 δικα του cooler και ειναι οκ αλλα δεν θελω να πανε χαμενα τα αλλα .... Νομιζω ομως οτι δεν μπορω να κανω κατι, γιατι αυτα περνουν σκετο ρευμα και λειτουργουν, ουτε απο το BIOS γινετε κατι. Τωρα θα μου πειτε 5 coolers ειναι πολλα και οσο να νε θα κανουν θορυβο... Ευχαριστω!

Δημοσ.

Για ελεγχο στροφων χρειαζεται να ειναι ετσι: 

PWM_pinouts.jpg

Eιναι ετσι? Κι' αν ναι, τοτε μονο αν ειναι πανω στη mobo μπορεις να τα ελεγξεις.

Αμφιβαλλω αν μπορει να τα κανει support ολα η μητρικη σου.

Δημοσ.

Τα εχεις συνδεμενα στο τροφοδοτικο κατευθιαν η στη μητρικη?

Ειναι ολα στο τροφοδοτικο στη μητρικη πανω δεν εχω κανενα cooler

Δημοσ.

αν βάλει αντάπτορα και τα κουμπωσει στη μητρικη θα ελέγχονται τοτε ?

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/sharkoon-3-pin-y-cable-p-PER.804329

Με τον ανταπτορα οντως πιστευω πως θα κανω την δουλεια μου, θα το εχω υποψιν μου. Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια !! 

Δημοσ.

Αν η μητρική σου ρυθμίζει στροφές μέσω bios , θα μπορούσες να βάλεις πάνω της τους ανεμιστήρες και να παίξεις σε ότι προφίλ θέλεις . Αν και νομίζω ότι μέσω speedfan θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία , μόνο βέβαια στην περίπτωση που το πρόγραμμα υποστηρίζει πλήρως την μητρική σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...