Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Έχω το xperia x8 και είναι καιρός για μια αναβάθμιση.......

Τα χρήματα που διαθέτω είναι 200 ευρώ.(παραπάνω με τίποτα δεν μπορώ)..

Τι έχετε να μου προτείνετε :;; Ποια είναι η γνώμη σας για τα Huawei, αξίζει μια τέτοια αγορά;;

Δημοσ.

το σκέφτομαι και το moto g αλλά δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι..γενικά τα motorola ποτέ δεν τα συμπάθησα ......

τα  Huawei είναι καλά; αξίζει μια τέτοια αγορά ή να πάω σε κάποιο επώνυμο και αν ναι τότε κάποια άλλη γνώμη για κινητό;;

Δημοσ.

το σκέφτομαι και το moto g αλλά δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι..γενικά τα motorola ποτέ δεν τα συμπάθησα ......

τα Huawei είναι καλά; αξίζει μια τέτοια αγορά ή να πάω σε κάποιο επώνυμο και αν ναι τότε κάποια άλλη γνώμη για κινητό;;

Και το Huawei επώνυμο πλέον θεωρείται... Αλλά η Motorola του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που θυμάσαι. Ίσως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές, βάζει και στοκ αντροιντ, πάει σφαίρα και θα πάρεις και λολλιποπ πριν από όλους τους Κινέζους και κορεατες, που στις συσκευές τέτοιου κόστους σπάνια δείνουν αναβάθμιση

Δημοσ.

Γιατί να μεγάλα καταστήματα όπως γερμανός και άλλα, δεν φέρνουν καθόλου μοτορόλα;;; και ένα άλλο που με προβληματίζει είναι το sar ..έχω διαβάσει σε άλλα θέματα οτι είναι υψηλό......

Καμιά άλλη συσκευή έχετε να μου προτείνετε για να έχω και μια δεύτερη επιλογή...... :) :)

Δημοσ.

Αν θέλεις από Ελλάδα, άλλο ένα καλό κινητό είναι της Lenovo->  LENOVO A859 Dual Sim White στα λεφτά που δίνεις. Υπόψιν μπορεί να λέει 4.2, αλλά με το που το παίρνεις κατεβάζει kit-kat. Αν θέλεις κάτι καλύτερο, πας τότε από Κίνα, όπου εκεί έχει τα εξής:

1. ZOPO ZP998 Octa Core MTK6592 1.7GHz 5.5 Inch FHD Android4.2 2GB RAM 16GB ROM 3G Smartphone - 192€
  2. JIAYU G5S MT6592 1.7GHz Octa Core 4.5 Inch HD IPS OGS Screen Android 4.2 3G Smartphone 2G 16G - 187€
  3. DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 3G Smartphone - 179€
  4. XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 174€ (κινητό της εταιρείας αυτής έχω από τον Μάιο και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα. Είναι πρώτη σε πωλήσεις στην κίνα και 3η παγκοσμίως. Εάν μπορούσες να δώσεις άλλα 30€ περίπου, θα έπαιρνες το κινητό μου, αλλά την 16GB έκδοση, ενημερωτικά).
  5. ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2580 2.0GHz Dual core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.3 3G Smartphone - 156€
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δεις το xperia E3 που είναι στο ποσό που διαθέτεις . Έχει την σχεδίαση της σειράς Ζ , είναι γρήγορο και με καλή κάμερα για τα χρήματα που έχει . 

Δημοσ.

Αφού δεν σου αρέσουν τα Motorola, δες εδώ προσφορές από Ελληνικά, Κινέζικα sites και από Ευρωπαϊκές αποθήκες που μπορείς να πάρεις Κινέζικα χωρίς να ανησυχείς για τελωνείο και δασμούς. Με 200 ευρώ θα πάρεις κινητό που φυσάει...

http://android-phone.gr/offers.html

Δημοσ.

Δεν τα εμπιστευομαι τα κινέζικα....Για το sumsung s3 τι γνώμη έχετε;;;

Δεν εμπιστεύεσαι τα κινέζικα και θα πάρεις s3;;; 

Έχει να πέσει lag μετά από λίγο καιρό που θα κλαις τα λεφτά σου.

Η επιλογή είναι το Motorola από Ελλάδα ή από Κίνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αρκετά χρόνια χωρίς κόλλημα 

Δημοσ.

Chios ας πάρει το S3. Στον μήνα πάνω θα κλαίει τα λεφτά που έδωσε. Το είχε η γυναίκα μου πριν και τι βρίσιμο είχε φάει που αργούσε/κολλούσε δεν λέγεται! Της πήρα μετά το Lenovo K900 και ησυχάσαμε.....

Δημοσ.

Γιατί να μεγάλα καταστήματα όπως γερμανός και άλλα, δεν φέρνουν καθόλου μοτορόλα;;; και ένα άλλο που με προβληματίζει είναι το sar ..έχω διαβάσει σε άλλα θέματα οτι είναι υψηλό......

Καμιά άλλη συσκευή έχετε να μου προτείνετε για να έχω και μια δεύτερη επιλογή...... :) :)

Μια χαρα φερνουν motorola http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/?addFacet=326003%253AMOTOROLA&sortOrder=ascending&sortMode=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&parentCategoryId=cat1832907pp&fso=326003  το οποιο ειναι και η καλυτερη σου επιλογη σε αυτα τα χρηματα.Οτιδηποτε αλλο δεν

Δημοσ.

Με αυτο που θα πω δεν θα θίξω κανέναν....για το xperia x8 είχα ακούσει να χειρότερα και .ομως το έχω 4,5 χρόνια..στον τρίτο χρόνο το έιχα κάνει και ένα φορματ και είναι ακόμη μια χαρά....για παράδειγμα σε μια φίλη μου στα 2 χρόνια είχε αρχίσει να κολλάει και να κάνει διάφορα και όμως το δικό μου ακόμη κρατάει....τώρα ειστε 2-3 που μου λέτε να μην  πάρω το s3 και άλλη 5 που λενε να το πάρω...απλά εγώ μαζεύω γνώμες...τώρα για κινέζικο δεν εμπιστεύομαι εύκολα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...