maik42 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 παλαιοτερα το ανεβασα μεχρι 5100. τωρα εχει ριξει αγκυρα στα 4500. εδωσα μεχρι 1,5 Vcore για 4,7 αλλα μου χαριζει μπλε οθονες. Θανο δωσε πισω την μητρικηηηηη!!!! 1
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αλλο γατακι απο εδω...και η μητρικη φιλος...τσ τσ τσ τσ καινουργια αγοραστηκε.η δικη σου εαν θυμαμαι καλα ειναι καπου στην asus ελα,θα την βρουμε την ακρη.για αρχη.....τι μαλακια εκανες προσφατα? 1
maik42 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αλλο γατακι απο εδω...και η μητρικη φιλος...τσ τσ τσ τσ καινουργια αγοραστηκε.η δικη σου εαν θυμαμαι καλα ειναι καπου στην asus ελα,θα την βρουμε την ακρη.για αρχη.....τι μαλακια εκανες προσφατα? update το bios μηπως και αλλαξει κατι προς το καλυτερο αλλα δεν..... μηπως θελει extreme LLC? και στο extreme το εβαλα, το ιδιο αποτελεσμα ειχε.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το λογικο δεν θα ηταν να βαλεις πισω το παλιο BIOS?
userpartali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 2 πράγματα φιλε μου πρώτον όταν λες παλιότερα 5100 ; Ίδια ψύξη , ίδια μητρική? ίδιος επερξεγαστης ; Δεύτερον το SMV βάλτο disable και το CPU/NB LLC βάλτο high και ανέβασε λίγο το cpu/nb ov λίγο την τάση πχ 1,212 καθώς προσπάθησε να βάλεις πίσω απο το socket cooler να ψυχές vrm μητρικής οι asus έχουν λίγο θέμα την θερμοκρασια τους όταν ανεβάζεις clokia . Ολα αυτά με την προϋπόθεση οτι ο πυρήνας σου δεν ξεπερνάει τους 65 όριο
maik42 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το λογικο δεν θα ηταν να βαλεις πισω το παλιο BIOS? να σου πω την αληθεια το ειχα σκεφτει αυτο που λες, αλλα φοβηθηκα. 2 πράγματα φιλε μου πρώτον όταν λες παλιότερα 5100 ; Ίδια ψύξη , ίδια μητρική? ίδιος επερξεγαστης ; Δεύτερον το SMV βάλτο disable και το CPU/NB LLC βάλτο high και ανέβασε λίγο το cpu/nb ov λίγο την τάση πχ 1,212 καθώς προσπάθησε να βάλεις πίσω απο το socket cooler να ψυχές vrm μητρικής οι asus έχουν λίγο θέμα την θερμοκρασια τους όταν ανεβάζεις clokia . Ολα αυτά με την προϋπόθεση οτι ο πυρήνας σου δεν ξεπερνάει τους 65 όριο το virtoual machine ειναι δοκιμασμενο και στις δυο ρυθμισεις του. την ταση στο nb θα την τσιμπησω λιγο οπως προτεινεις. οοοοοοοολα τα υπολοιπα που ρωτας ναι, ναι ναι & ναι μηπως να εδινα και στις μνημες καρφωτα 1,60 V απο 1,5 που δινει η corsair; ή θα "κουρδισουν την κιθαρα"; λεω μηπως με κοβουν αυτες. απο τα αλλα δυο γατακια δεν βλεπω να πεφτουν προτασεις. και για να καταλαβαινομαστε εννοω αυτους που η ομαδα τους θα παιζει σε κανα 2 χρονια στο τοπικο μαζι με την Δοξα Δραμας 3
Thanos1972 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ρε αχρηστο πλασμα,καποιοι δουλευουν συνεχεια οπως ξερεις..... κανεις βλακειες και σου φταιμε εμεις ε? λοιπον,κανε το εξης,στειλε μου απο εδω τον επεξεργαστη.την μητρικη κρατα την. εαν δεν θελεις να τον στειλεις,κανε κατι ευκολο.βγαλε οτι βλακεια εχεις στο auto σε κανονικες τιμες.
Πέτρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις όρεξη, ρίξε μια ματιά στο 1ο spoiler εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/?p=53128219 Είναι τα "κατορθώματά" μου με τις συμβουλές Αρειανών - μΠαοκτζήδων - Μεταλλάδων κλπ. Δοκίμασε να βάλεις ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αν θέλεις, να δεις (από περιέργεια και μόνο) τί θα καταφέρεις. 1
maik42 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 @Πετρο θα δοκιμασω και με αυτες τις ρυθμισεις που προτεινεις. αν και πιστευω οτι εχω κανει ολους τους δυνατους συνδιασμους, να δουμε τι θα γινει. 1
Πέτρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Με BIOS reset να προηγείται, έτσι? Με του Σατανά τα διαολομηχανάκια μπου μπλέξαμε, καλά να πάθουμε!
Thanos1972 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 βασικα δωσε 1.60 ρευμα στις μνημες σου λιγο και δες τι κανει.
STORM1978 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις όρεξη, ρίξε μια ματιά στο 1ο spoiler εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/?p=53128219 Είναι τα "κατορθώματά" μου με τις συμβουλές Αρειανών - μΠαοκτζήδων - Μεταλλάδων κλπ. Δοκίμασε να βάλεις ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αν θέλεις, να δεις (από περιέργεια και μόνο) τί θα καταφέρεις. Διάσημο βλέπω το νήμα μου... Καλά θα ήταν να το καθαρίζαμε κάπως από κάποια όχι και τόσο επικοδομητικά σχόλια και να το κάναμε sticky. 1
maik42 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 @Πετρο τζιφος - τζιφος και παλι τζιφος. δοκιμασα πολλες φορες παλι και παλι ολους τους δυνατους συνδιασμους. και αυτους που ειχα εγω γραμμενους - αποθηκευμενους αλλα και οτι μου προταθηκε σε αυτο το νημα. δεν ξερω τι να υποθεσω. μπορει να με κοβουν οι μνημες. (παλαιοτερα γιατι δεν με εκοβαν; ερωτηση στον εαυτο μου.) μπορει να ειναι και απο το τροφοδοτικο. επερνα και κατι περιεργα μηνυματα απο το προγραμμα της Asus για πολυ χαμηλες τασεις στα 12V στα 5V. και διαφορα αλλα. θεωρησα οτι ειναι bug του προγραμματος. αλλα αν δεν ειναι; ειδωμεν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα