johnbond Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς; Έτσι όπως είναι δε μπορώ να καταλάβω.. Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.
johnbond Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι..... απο που την ξέθαψες αυτή; Είναι απο πετάλι εφέ ηλεκτρικής κιθάρας.. Ένα Ibanez AD9 συγκεκριμένα.
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχεις κάνα πολύμετρο; Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να καταλάβει πόσα ohm είναι αφού όλα τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει.
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Θα έλεγα πως είναι καμμένη! Από το σημείο που την έβγαλες λέει αριθμό αντίστασης; R9 για παράδειγμα. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς; Έτσι όπως είναι δε μπορώ να καταλάβω.. Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει. πω τι μου θημησες, αν δεν κανω λαθος ειναι 3 ή 30 κιλο ομ +- 2%
johnbond Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Απο ένα σχεδιάγραμα που βρήκα πρέπει να λέει R45.. μοιάζει για τέτοια; γιατί δεν ξέρω απ'αυτά.... Μάλλον πάντως είχε ξαναλλαχτεί οπότε μπορεί και να έβαλαν διαφορετική.
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι μοιάζει να είναι η R45. H R45 λέει 100 Ohm. Χρησιμοποιείται για να πολώνει μία δίοδο ζένερ που τροφοδοτεί μερικά κυκλώματα. Τι μέγεθος έχει η αντίσταση; 1/4 watt; Στο σημείο που είναι έχει νόημα να ζεστάθηκε τόσο. Το θέμα είναι αν είναι αποτέλεσμα άλλης βλάβης.
johnbond Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι μοιάζει να είναι η R45. H R45 λέει 100 Ohm. Χρησιμοποιείται για να πολώνει μία δίοδο ζένερ που τροφοδοτεί μερικά κυκλώματα. Τι μέγεθος έχει η αντίσταση; 1/4 watt; Στο σημείο που είναι έχει νόημα να ζεστάθηκε τόσο. Το θέμα είναι αν είναι αποτέλεσμα άλλης βλάβης. Δεν ξέρω να σου πώ παραπάνω..Έλεγα να την αλλάξω και αν δουλέψει καλώς.Αλλιώς να το πάω σε κάποιον τεχνικό. Νά το σχέδιο αν βοηθάει. http://experimentalistsanonymous.com/diy/Schematics/Delay%20Echo%20and%20Samplers/Ibanez%20AD9.pdf και μια φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα