Punker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..!Η ερώτηση μου είναι απλή...!Θέλω 100% σίγουρη απάντηση!Αν δώσω σε κάποιον το IBAN μου για να στείλει χρήματα,μπορεί να βρει παραπάνω στοιχεία για εμένα?Π.Χ ονοματεπώνυμο ?Θέλω να πουλήσω καποιο εμπόρευμα μέσω διαδικτύου με χρήση IBAΝ αλλά να μην φανεί το όνομα μου ή γενικά το ποιος είμαι,νομιζω δεν ειναι κάτι παράλογο.Αν φαίνονται στοιχεία,γνωρίζετε κανέναν άλλον τρόπο ασφαλή για τέτοιες μεταφορές??Ευχαριστώ πολύ..!
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..! Η ερώτηση μου είναι απλή...! Θέλω 100% σίγουρη απάντηση! Αν δώσω σε κάποιον το IBAN μου για να στείλει χρήματα,μπορεί να βρει παραπάνω στοιχεία για εμένα? Π.Χ ονοματεπώνυμο ? Θέλω να πουλήσω καποιο εμπόρευμα μέσω διαδικτύου με χρήση IBAΝ αλλά να μην φανεί το όνομα μου ή γενικά το ποιος είμαι,νομιζω δεν ειναι κάτι παράλογο. Αν φαίνονται στοιχεία,γνωρίζετε κανέναν άλλον τρόπο ασφαλή για τέτοιες μεταφορές?? Ευχαριστώ πολύ..! Κατ' αρχάς είναι εντελώς παράλογο αυτό που ζητάς για διαφόρους λόγους. Κατά δεύτερον, όταν στέλνεις έμβασμα εκτός από τον IBAN σου ζητάνε το όνομα στον οποίο ανήκει ο λογαριασμός IBAN (συν τα BIC/Swift, αλλά αυτά τα βρίσκει και αυτόματα συνήθως η τράπεζα από τον IBAN). Οπότε αν θες να σε πληρώσει θα πρέπει να του πεις ο ίδιος το ονοματεπώνυμό σου, διαφορετικά το έμβασμα γυρίζει πίσω. Αυτά όσον αφορά το έμβασμα σε διαφορετική τράπεζα. Αν αυτός που θα πουλήσεις κάνει την μεταφορά από την ίδια τράπεζα, τότε στο αποδεικτικό της τράπεζας θα φαίνεται κανονικά το όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο έγινε η κατάθεση. Και επίσης, από περιέργεια, το εμπόρευμα πως θα το στείλεις ανώνυμα; 2
Punker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κατ' αρχάς είναι εντελώς παράλογο αυτό που ζητάς για διαφόρους λόγους. Κατά δεύτερον, όταν στέλνεις έμβασμα εκτός από τον IBAN σου ζητάνε το όνομα στον οποίο ανήκει ο λογαριασμός IBAN (συν τα BIC/Swift, αλλά αυτά τα βρίσκει και αυτόματα συνήθως η τράπεζα από τον IBAN). Οπότε αν θες να σε πληρώσει θα πρέπει να του πεις ο ίδιος το ονοματεπώνυμό σου, διαφορετικά το έμβασμα γυρίζει πίσω. Αυτά όσον αφορά το έμβασμα σε διαφορετική τράπεζα. Αν αυτός που θα πουλήσεις κάνει την μεταφορά από την ίδια τράπεζα, τότε στο αποδεικτικό της τράπεζας θα φαίνεται κανονικά το όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο έγινε η κατάθεση. Και επίσης, από περιέργεια, το εμπόρευμα πως θα το στείλεις ανώνυμα; Καλησπέρα και σε εσένα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το εμπόρευμα θα είναι Visual,ας πούμε accounts παιχνιδιών .
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..! Η ερώτηση μου είναι απλή...! Θέλω 100% σίγουρη απάντηση! Αν δώσω σε κάποιον το IBAN μου για να στείλει χρήματα,μπορεί να βρει παραπάνω στοιχεία για εμένα? Π.Χ ονοματεπώνυμο ? Θέλω να πουλήσω καποιο εμπόρευμα μέσω διαδικτύου με χρήση IBAΝ αλλά να μην φανεί το όνομα μου ή γενικά το ποιος είμαι,νομιζω δεν ειναι κάτι παράλογο. Αν φαίνονται στοιχεία,γνωρίζετε κανέναν άλλον τρόπο ασφαλή για τέτοιες μεταφορές?? Ευχαριστώ πολύ..! Αν ο καταθέτης κανει το εμβασμα απο την ιδια τραπεζα μεσω ebanking περνει ολα τα στοιχειά σου με την επιβεβαίωση της αποστολής
Punker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν ο καταθέτης κανει το εμβασμα απο την ιδια τραπεζα μεσω ebanking περνει ολα τα στοιχειά σου με την επιβεβαίωση της αποστολής Σε ευχαριστω Νικο,κανενας τροπος αποστολής ανώνυμα ?
nicoc89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και σε εσένα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το εμπόρευμα θα είναι Visual,ας πούμε accounts παιχνιδιών . γιαυτή την περίπτωση σου προτείνω paypal και απο εκεί να τα στείλεις ο ίδιος στον τραπεζικό σου. αν και τρώει λεφτά για να τα στείλεις μετά στον τραπεζικό σου λογαριασμό , αν πάλι τα θες για online αγορές no prob αν και το έχω απορία , δεν θα δει το ονομα/επώνυμο σου απο τα accounts των παιχνιδιών ? εκτός αν τα έφτιαξες με fake στοιχεία , κάτι που θα σου πρότεινα να μην κάνεις γιατι αν χρειαστεί για τον Α-Β λόγο να κάνεις ανάκτηση ακόμα και αν έχεις cd key μπορεί να σου ζητηθεί φωτοτυπία ταυτότητας (σπάνιο αλλα συμβαίνει) .
Papakaliati Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω Νικο,κανενας τροπος αποστολής ανώνυμα ? Western Union best option by far. Οχι ισως 100% ανωνυμα, αλλα δεν εχει τιποτα αλλο για σενα περα απο ενα ονομα.
Papakaliati Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Η Western Union δεν εχει ανωνυμία. Ναι, αλλα περα απο ενα ονομα δεν εχει τιποτα αλλο.
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για εντός Ελλάδας Πειραιώς λεφτά στο λεπτό. Μόνο έναν κωδικό σου δίνει και πας τα παίρνεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ. Ψάξτε στο σάιτ.
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Απλά πας για bitcoin και ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα.
shine Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά δε θα αγόραζα κάτι από κάποιον που θέλει μετά μανίας να κρυφτεί.δε νομίζω να είναι παράλογο. Αν πουλάς ναρκωτικά, όπλα.... αλλάζει το θέμα.
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μ' αρέσει που "φωνάζουν" σε όλο το forum σε περιπτώσεις αγοραπωλησιών να μην γίνονται καταθέσεις σε λογαριασμούς τραπεζών γιατί ο "πωλητής" ενδέχεται να εξαφανιστεί με τα χρήματα κι εδώ έχουμε κάποιον ο οποίος ψάχνει τρόπο να του καταθέσουν χρήματα πουλώντας κάτι (οτιδήποτε) χωρίς ο αγοραστής να γνωρίζει τα στοιχεία του πωλητή! Μάλιστα! Μόνο σε εμένα φαίνεται ύποπτο όλο αυτό...; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα