Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πρίν 1 εβδομάδα έβαλα 2 λέιζερ να πουλήσω στο ebay έκανα προσφορές αρκετά άτομα και αφού και τα 2 λέιζερ έφτασαν σε κάποιο ικανοποιητικό ποσό τα κατοχήρωσαν αυτοί όλα ωράια και καλά αφού εχθές στις 12:00 το βράδυ έκλεισε σε αυτούςτα λέιζερ.

Σήμερα ή γενικά μέσα σε 1-2 μέρες που πρέπει να πληρώσουν μπήκα στο email μου και λέει ότι και οι δύο μου έχουν στήλει τα λεφτά αρκεί να πατήσω στον σύνδεσμο που μου έχει της paypal και μετά να βάλω email και κωδικό αλλά βλέπω ότι μέσα έχω και πάλι υπόλοιπο 0 πώς γίνετε ενώ θα έπρεπε να είχα 21 $ να έχω 0?

Να πω ότι στο paypal που πάω να συνδεθώ δεν έχει το ίδιο email με εκείνο που μου ήρθε το μήνυμα απλός στον λογαριασμό μου στο ebay έχω βάλει ώς email κάποιο στο οποίο μου έρχονται τα μηνύματα αλλά η paypal είναι με διαφορετικό email που έχω και σε άλλον λογαριασμό.

Να σας πώ επίσης ότι την paypal την έχω συνδεμένη με προπληρωμένη κάρτα ενοώ μήπως φταίει αυτό.

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα όποιος ξέρει άς μου απαντήσει γιατί δεν ξέρω τι γίνετε.

moderator κλεισε το θεμα σε παρακαλω βρεθηκε η λυση.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τίποτα, το μαιλ που λες από ποιόν ήρθε?

...και μια συμβουλή πότε μην ανοίγεις το παυπαλ, ebaking κλπ απο λινκ που σου έρχονται με μαιλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...