Προς το περιεχόμενο

500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες για το Facebook Messenger


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θες να γράψεις συγκεκριμένα πού κολλάει ακριβώς;

Όταν σου έρχονται notifications (και σκαει η φούσκα με τη φωτογραφία απο το άτομο που σου μιλάει, ειδικά αν έχεις κάνει clear cache πριν που εν μέρη δικαιολογείται αλλά οχι για ένα τέτοιο app) + πολλες φορές όταν στέλνεις μήνυμα βλέπεις ένα μικρό delay (αυτο έχει να κάνει ανάλογα με κάθε χρήστη ξαναλέω). Αυτα σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να σου πω βέβαια οτι το delay που διακρίνω στο messenger δεν έχει να κάνει με την συσκευή αλλα με το app και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα κινητά στα ίδια σημεία. Το κινητό μας(Note 3) είναι η πιο "δυνατή" συσκευή που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής και δεν έχει φάει lag καμία φορά όσο και αν το στρεσαρω, αλλά όπως πάντα θα υπάρχουν καποιες εφαρμογές που και θηρίο να είναι το κινητό είναι τόσο κακογραμμένες που θα βρουν τρόπο να λαγγάρουν (το καλό είναι οτι κολλάν αυτές και όχι η συσκευή σου). Καλή σου μέρα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φσσστ, φίλος, ναι εσύ. ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΤΟ FACEBOOK, ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΒΓΉΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΜΈΡΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΣΟΥ ΛΈΕΙ 'ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΜΉΝΥΜΑ, ΚΑΤΈΒΑΣΕ ΑΥΤΉΝ ΕΔΏ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ' η οποία μπορεί ΌΤΙ ώρα γουστάρει να σε βρει, να σου στείλει μήνυμα στο κινητό το ίδιο το Facebook, να σε πάρει τηλέφωνο το FBI στο δευτερόλεπτο, να ενεργοποιήσει την κάμερα σου για να δει που είσαι, να σου κλείσει το κινητό, να σου φράξει το κινητό κι γενικά να πάρει τον έλεγχό του, όταν την κατέβασες, διάβασες τι 'Δικαιώματα' δίνεις στην εφαρμογή ή βουρ download. Φυσικά έχει 500 εκατομμύρια γιατί έγινε force στους users να το κατεβάσουν, όπως είχε γίνει με το Google+, 'Θες να κάνεις comment;' κάνε εγγραφή στην νέα υπηρεσία μου ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΙ ΜΠΟΡΏ, το ίδιο κι με το facebook, ξέρουν ότι πολλοί το χρησιμοποιούν κι άρα μια εφαρμογή είναι ο εύκολος τρόπος να πάρεις τις προσωπικές πληροφορίες από τις μάζες. Ουφ, τα είπα κι ξαλάφρωσα.

Το ξερεις οτι ΔΕΝ σε αναγκασει κανεις να κανεις ουτε Google + ουτε fb ετσι? Οπως επισης, ΔΕΝ σε αναγκαζει (παμε αλλη μια) ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να κανεις comment στο youtube. Δεν μπορω να καταλαβω τι καπνο φουμαρετε ορισμενοι, αλλα πειτε μου και μενα να κοψω τον old holborn

Πουλάκι μου τι λες, τι λες; ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!; Όποιος δηλαδή δεν θέλει να του κάνουν force μια εφαρμογή ΜΌΝΟ ΚΙ ΜΌΝΟ για να τον παρακολουθούν κι επίσης εκφράζει την γνώμη του, είναι γραφικός κι ανήκει στις σπηλιές; Μπες κι μόνος σου κύριε ΆΝΕΤΕ στο Play Store κι δες τι 'Δικαιώματα' δίνεις σε αυτήν την εφαρμογή, της επιτρέπεις να σε βλέπει, να σε παρακολουθεί, να έχει η ΚΆΘΕ Μυστική Υπηρεσία τον αριθμό σου κι να μπορεί να σε πάρει, να έχει τον λογαριασμό τραπέζης σου, να έχει του κωδικούς σου, να έχει τα δεδομένα σου (εικόνες κτλ), να έχει ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΣΟΥ. Δεν θα πω παραπάνω γιατί είναι ενάντιας στους κανώνες του Forum τα λόγια που θέλω να πω στην συνέχεια.

Kαι ξερεις πως τα αποφευγεις ΟΛΑ αυτα? Κρατησου, ερχεται τρελο guide για ψαγμενους. Θα το παω βημα βημα

 

Βημα 1) Πατας οχι

Βημα 2) Ετοιμος

Βημα 3) Profit

Δωρεάν είναι κι το Viber μα δεν σου παίρνει χίλιες δύο πληροφορίες, τώρα αν εσύ είσαι κι ο άλλος από εκεί είστε βολεψάκιδες με ότι σας πασάρουν κι απλά θέλετε να ζείτε στην άγνοια, κακό του δικού σας κεφαλιού μα δεν γίνετε όσοι εδώ μέσα που είμαστε ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ αν κοιτάξεις γύρο σου, να είμαστε homo erectus, σπηλαιάνθρωποι, χημπαντζίδες κι απολίτιστοι επειδή δεν κοιτάμε την δικιά μας πάρτη κι νοιαζόμαστε για τα προσωπικά μας δικαιώματα. Αν για εσένα κι τον άλλον, αυτοί που νοιάζονται για τα δικαιώματα τους, είναι σπηλαιάνθρωποι τότε 'μια χαρά' δρόμο έχουμε, τέλεια. Κι αν είναι να δώσω τα προσωπικά μου δεδομένα έτσι στον αέρα για να μιλάω τσάμπα, τότε όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω σκατά, ακόμα κι αν είναι τσάμπα.

Σωστοτατος. Οποτε πατα το κουμπακι που λεει NO. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να "κλαιγεσαι" για κατι που ΜΟΝΟΣ σου λες οτι ειναι προαιρετικο και δεν χρησιμοποιεις. Απτη στιγμη που δεν το χρησιμοποιεις, πως ακριβως σε αναγκαζει να το χρησιμοποιεις? Im confused

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...