Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

Χθες (Δευτερα 10/11) εκανα μια παραγγελια ενος ακριβου αξεσουαρ απο Γερμανια μεσω ebay . Κατευθειαν μου εστειλε tracking number ο πωλητης και το πακετο ερχεται με DHL Paket International απο Γερμανια . Απο οτι βλεπω ηδη εχει ενημερωθει αρκετες φορες το tracking τωρα ειναι στο Feucht,Germany . Ξερει καποιος πληροφοριες για αποστολες τετοιου ειδος ?

Δηλαδη ποσες μερες χρειαζεται για να ερθει , πως ερχεται (με αεροπλανο ή οδικως) και ακουσα πως καποιες φορες το φερνουν τα ΕΛΤΑ ισχυει ? Ευχαριστω!

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

Χθες (Δευτερα 10/11) εκανα μια παραγγελια ενος ακριβου αξεσουαρ απο Γερμανια μεσω ebay . Κατευθειαν μου εστειλε tracking number ο πωλητης και το πακετο ερχεται με DHL Paket International απο Γερμανια . Απο οτι βλεπω ηδη εχει ενημερωθει αρκετες φορες το tracking τωρα ειναι στο Feucht,Germany . Ξερει καποιος πληροφοριες για αποστολες τετοιου ειδος ?

Δηλαδη ποσες μερες χρειαζεται για να ερθει , πως ερχεται (με αεροπλανο ή οδικως) και ακουσα πως καποιες φορες το φερνουν τα ΕΛΤΑ ισχυει ? Ευχαριστω!

Απο τη στιγμή που στο έστειλε με DHL, τα ΕΛΤΑ δεν έχουν καμία σχέση (και να αισθάνεσαι ευτυχισμένος για αυτό...)! Λογικά 2-3 ημέρες θέλει για να έρθει αλλά εξαρτάται και με τον τρόπο που επέλεξε ο αποστολέας.

Με DHL έχω παραγγείλει απο expansys UK Τετάρτη απόγευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης το είχα στην πόρτα μου!   :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

Δες δυο δικά μου πρόσφατα που περάσαν απο Feucht (με track από nolp.dhl.de )

post-48616-0-35745400-1415712464_thumb.jpg

post-48616-0-64652400-1415712469_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι στην Ελλάδα,αλλά στην Γερμανία η DHL είναι ψιλοχάλια(τρεις φορές μου έκαναν λαδιά),για αυτό πρόσεχε λίγο την διαδικασία αποστολής.

Καλή τύχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...