Alexthekiller1993 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους , Χθες (Δευτερα 10/11) εκανα μια παραγγελια ενος ακριβου αξεσουαρ απο Γερμανια μεσω ebay . Κατευθειαν μου εστειλε tracking number ο πωλητης και το πακετο ερχεται με DHL Paket International απο Γερμανια . Απο οτι βλεπω ηδη εχει ενημερωθει αρκετες φορες το tracking τωρα ειναι στο Feucht,Germany . Ξερει καποιος πληροφοριες για αποστολες τετοιου ειδος ? Δηλαδη ποσες μερες χρειαζεται για να ερθει , πως ερχεται (με αεροπλανο ή οδικως) και ακουσα πως καποιες φορες το φερνουν τα ΕΛΤΑ ισχυει ? Ευχαριστω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους , Χθες (Δευτερα 10/11) εκανα μια παραγγελια ενος ακριβου αξεσουαρ απο Γερμανια μεσω ebay . Κατευθειαν μου εστειλε tracking number ο πωλητης και το πακετο ερχεται με DHL Paket International απο Γερμανια . Απο οτι βλεπω ηδη εχει ενημερωθει αρκετες φορες το tracking τωρα ειναι στο Feucht,Germany . Ξερει καποιος πληροφοριες για αποστολες τετοιου ειδος ? Δηλαδη ποσες μερες χρειαζεται για να ερθει , πως ερχεται (με αεροπλανο ή οδικως) και ακουσα πως καποιες φορες το φερνουν τα ΕΛΤΑ ισχυει ? Ευχαριστω! Απο τη στιγμή που στο έστειλε με DHL, τα ΕΛΤΑ δεν έχουν καμία σχέση (και να αισθάνεσαι ευτυχισμένος για αυτό...)! Λογικά 2-3 ημέρες θέλει για να έρθει αλλά εξαρτάται και με τον τρόπο που επέλεξε ο αποστολέας. Με DHL έχω παραγγείλει απο expansys UK Τετάρτη απόγευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης το είχα στην πόρτα μου! 1
guido Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους , Χθες (Δευτερα 10/11) εκανα μια παραγγελια ενος ακριβου αξεσουαρ απο Γερμανια μεσω ebay . Κατευθειαν μου εστειλε tracking number ο πωλητης και το πακετο ερχεται με DHL Paket International απο Γερμανια . Απο οτι βλεπω ηδη εχει ενημερωθει αρκετες φορες το tracking τωρα ειναι στο Feucht,Germany . Ξερει καποιος πληροφοριες για αποστολες τετοιου ειδος ? Δηλαδη ποσες μερες χρειαζεται για να ερθει , πως ερχεται (με αεροπλανο ή οδικως) και ακουσα πως καποιες φορες το φερνουν τα ΕΛΤΑ ισχυει ? Ευχαριστω! Δες δυο δικά μου πρόσφατα που περάσαν απο Feucht (με track από nolp.dhl.de ) 1
Alexthekiller1993 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα πολυ γρηγορα ! Αρα την αλλη βδομαδα θα ειναι σιγουρα εδω .
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γύρω στη βδομάδα μου έχει κάνει κι εμένα με DHL 1
LongTom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι είναι στην Ελλάδα,αλλά στην Γερμανία η DHL είναι ψιλοχάλια(τρεις φορές μου έκαναν λαδιά),για αυτό πρόσεχε λίγο την διαδικασία αποστολής. Καλή τύχη. 1
Alexthekiller1993 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια οταν ερθει με το καλο θα σας ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα