georgekasa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω από που να παραγγείλω τα εξης πράγματα από το amazon( δες επισύναμενα αρχεία) ( το μικρόφωνο το χρειάζομαι σύντομα λογο της πτυχιακής) απο amazon ΑΓΓΛΙΑΣ θα πληρώσω 63.46 euro εννοώ από ΑΜΕΡΙΚΗ 55.85 euro το ξέρω οτι η διαφορά ειναι 8 euro περιπου αλλα ακομα και αυτα εχουν σημασία η ερώτηση ειναι αν αξίζει να το πάρω απο ΑΜΕΡΙΚΗ ? ( το ρωτάω αυτο γιατι ειναι περίεργο απο ΑΜΕΡΙΚΗ να μου έρχεται ποιο φθήνο ) ευχαριστω πολυ
Unabomber Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γεωγραφικα να το δεις το θεμα, το UK ειναι πιο κοντα, αρα θα ερθουν πιο γρηγορα..... Επισης αμα ερθει απο US λογικα δεν θα περασει και τελωνειο ?
newtech Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω από που να παραγγείλω τα εξης πράγματα από το amazon( δες επισύναμενα αρχεία) ( το μικρόφωνο το χρειάζομαι σύντομα λογο της πτυχιακής) απο amazon ΑΓΓΛΙΑΣ θα πληρώσω 63.46 euro εννοώ από ΑΜΕΡΙΚΗ 55.85 euro το ξέρω οτι η διαφορά ειναι 8 euro περιπου αλλα ακομα και αυτα εχουν σημασία η ερώτηση ειναι αν αξίζει να το πάρω απο ΑΜΕΡΙΚΗ ? ( το ρωτάω αυτο γιατι ειναι περίεργο απο ΑΜΕΡΙΚΗ να μου έρχεται ποιο φθήνο ) ευχαριστω πολυ 1)Απο απο ΑΓΓΛΙΑ θα ερθει σε λιγες μερες ενω απο ΑΜΕΡΙΚΗ κανα μηνα 2)Η διαφορα ειναι μικρη. Απο ΑΜΕΡΙΚΗ υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να περασει τελωνειο αρα δεν θα σου ερθει πιο φθηνα!
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω από που να παραγγείλω τα εξης πράγματα από το amazon( δες επισύναμενα αρχεία) ( το μικρόφωνο το χρειάζομαι σύντομα λογο της πτυχιακής) απο amazon ΑΓΓΛΙΑΣ θα πληρώσω 63.46 euro εννοώ από ΑΜΕΡΙΚΗ 55.85 euro το ξέρω οτι η διαφορά ειναι 8 euro περιπου αλλα ακομα και αυτα εχουν σημασία η ερώτηση ειναι αν αξίζει να το πάρω απο ΑΜΕΡΙΚΗ ? ( το ρωτάω αυτο γιατι ειναι περίεργο απο ΑΜΕΡΙΚΗ να μου έρχεται ποιο φθήνο ) ευχαριστω πολυ Αυτες οι χρεωσεις που βλεπεις εκει ειτε στο com ειτε στο uk.co δεν ειναι οι τελικές, για να δεις τις τελικες πρεπει να προχωρήσεις την αγορα μεχρι το τελευταίο βημα λιγο πριν την επιβεβαίωση
newtech Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αυτες οι χρεωσεις που βλεπεις εκει ειτε στο com ειτε στο uk.co δεν ειναι οι τελικές, για να δεις τις τελικες πρεπει να προχωρήσεις την αγορα μεχρι το τελευταίο βημα λιγο πριν την επιβεβαίωση Ειναι στην τελευταια σελιδα νομίζω! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ουτε στην τελευταια σελιδα είναι, ουτε κοιταζει απλα το καλαθι. Αν δειτε "προσεκτικα" τις φωτο που εχει βαλει ο ανθρωπος, είναι στον υπολογισμο "τελικης τιμης" με μεταφορικα φορο κλπ, εκει δεξια, κατι που υπαρχει σχεδόν ένα χρονο. Επομένως οι τιμες που αναφερει είναι τελικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα