necroboy12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για σας παιδιαΕχω κανει μια αγορα ηδη αλλα εχει περαασασει χρονικο διαστιμα θελω να κανω αλλη μια αλλα μου βγαζει το παρακατω τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω..
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για σας παιδια Εχω κανει μια αγορα ηδη αλλα εχει περαασασει χρονικο διαστιμα θελω να κανω αλλη μια αλλα μου βγαζει το παρακατω τι μπορω να κανω?? 123.png Ευχαριστω.. Αν πατήσεις το link που λέει τι σου ζητάει?
necroboy12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν πατήσεις το link που λέει τι σου ζητάει? What would you like to do next? Go to My eBay Go to eBay homepage
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Για σας παιδια Εχω κανει μια αγορα ηδη αλλα εχει περαασασει χρονικο διαστιμα θελω να κανω αλλη μια αλλα μου βγαζει το παρακατω τι μπορω να κανω?? 123.png Ευχαριστω.. Εχεις κάνει verification την κάρτα σου
necroboy12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι εχω κανει και αγωρα και την περιμενωθελω να κλανω και αλλη μια και μου βγαζει αυτοΑπο οτι καταλαβα υπαρχει καποιο οριο στις αγορες που μπορω να κανω??
arc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ontopic Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους σου μπήκε όριο. Δες τα παρακάτω Links που εμπεριέχουν λύσεις, αλλά για μένα η βέλτιστη λύση ειναι να επικοινωνήσεις απευθείας με το ebay και να ζητήσεις διευκρινήσεις. https://www.paypal-community.com/t5/About-Payments-Archive/i-want-to-purchase-item-but-ebay-won-t-allow-me-error-code-70226/td-p/673235 http://pages.ebay.com/help/sell/limits-on-buyers.html offtopic Για σας παιδια Όπως λέμε «ΔΙΚΟ ΣΑΣ!» ; ναι εχω κανει και αγωρα και την περιμενωθελω να κλανω και αλλη μια και μου βγαζει αυτοΑπο οτι καταλαβα υπαρχει καποιο οριο στις αγορες που μπορω να κανω?? ντροπηηηη
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι εχω κανει και αγωρα και την περιμενω θελω να κλανω και αλλη μια και μου βγαζει αυτο Απο οτι καταλαβα υπαρχει καποιο οριο στις αγορες που μπορω να κανω?? Κανει κάλο δεν λεω, αλλα οχι δημόσια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα