RIKKOKOKKORICCΟ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας.Εχω καποια χρηματα στον λογαριασμο μου στο paypal τα οποια προεκυψαν απο καποιες πωλησεις που εκανα.Τα χρηματα ειναι ελευθερα για αναληψη αλλα οποιον τροπο αναληψεις κι αν επιλεξ υπαρχουν χρεωσεις! Ψανχω για καποιον τροπο να αποφυγω τις χρεωσεις και να παρω ολο το ποσο που εχω μεσα.Αλλα απο οτι φαινετε αυτο δεν μου μοιαζει να γινετε.Υπαρχει καποιος τροπος? μπορειτε να με βοηθησετε?
ilove3dmax Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ολες οι υπηρεσιες τετοιου ιδους ναι μεν σε εξυπηρετουν αλλα απο την αλλη υπαρχει και το αντυτιμο πχ αυτο που λες τιποτε δεν ειναι τσαμπα η τα περνεις ετσι η τα περνεις σε ειδος πχ καποια καρτα γραφικων η ενα ταξιδι η οτι αλλο εχεις αναγκη τωρα η σε αλλη χρονικη στιγμη
arc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τζάμπα δεν γίνεται να πάρεις μετρητα, εκτός αν κάνεις έμμεσες λύσεις και πατεντες π.χ. να στείλεις τα λεφτα ΩΣ ΦΙΛΟΣ σε αλλο λογαριασμο paypal του οποίου ο ιδιοκτήτης να αγοράσει κατι απευθείας απο το νετ και να σου δωσει εσενα μετρητα (αντί να τρέχει να βαζει στην κάρτα του).
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να τα αφήσεις εκει και να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα