Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Το πρόβλήμα!!!

Έχω μία μονκατοικία. Στο ισόγειο 2 διαμερίσματα και το γραφείο μου και στον όροφο το σπίτι μου.

Το router zte του οτε είναι στο γραφείο που εκεί τα έχω όλα ενσύρματα οπότε δεν χρειάζομαι wifi. Στο σπίτι το σήμα είναι ασθενές και έτσι σκέφτηκα να βγάλω την κεραιούλα του router και να συνδέσω αυτήνhttp://www.cosmodata...product/177136/ (υπάρχει δίοδος για το καλώδιο μέσω τοίχου και βγαίνει στην σκεπή) και αυτήν να την βάλω στο ταβάνι του σαλονιού.

Τι λέτε θα δουλέψει;

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

καλημερα,

αν ειναι ιδια γραμμη της Δεη μπορεις να χρησιμοποιησεις kai power line οπως ειναι αυτα,,,

http://www.tp-link.com/en/products/?categoryid=206 κανουνε δυκτιο μεσα απο το κυκλωμα της Δεη ή ενσυρματα ή ασυρματα :-)

Δημοσ.

Όταν λες «ταβάνι» εννοείς το ταβάνι του γραφείου στο ισόγειο; Αν ναι, υπάρχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα που καθιστουν τη λύση μη αποτελεσματική (κατευθυντικότητα κεραίας, πλάκα, επιτρεπομενο μήκος καλωδιου κεραίας, κλπ) . 

Αν εχεις δυνατότητα να ρίξεις καλώδιο utp (καλωδιο ethernet) απο το γραφείο στο σπίτι σου, αυτή ειναι η βέλτιστη λύση. Εκεί (στο τέλος του καλωδίου απο την πλευρα του σπιτιου σου) θα συνδεσεις ενα access point (εστω παλιο router) και ετσι θα εχεις ενσύρματη και ασυρματη σύνδεση. 

Τέλος αν γραφείο και σπιτι μοιράζονται ιδιο ρολόι δεη, αγοράζεις το ζευγαρι http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA2220KITβαζεις το μικρό διπλα στο router, το πανω στο σπιτι σου και ετσι θα εχεις παλι προσβαση ασυρματα/ενσυρματα χωρις να τραβας καλώδια. 

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτά ασύρματα συνήθως θέλουν συνέχεια συνχρονισμα αποτι ξέρω.

Τώρα για την κεραία arc στο ταβάνι του σπιτιού.

Έχω ένα παλιό router αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει σαν access point

Δημοσ.

αλλά αυτά ασύρματα συνήθως θέλουν συνέχεια συνχρονισμα αποτι ξέρω.

Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι

Τώρα για την κεραία arc στο ταβάνι του σπιτιού.

Έχω ένα παλιό router αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει σαν access point

Οι λύσεις συνεχίζουν να ισχύουν. Καλώδιο utp ή power lines.

Δημοσ.

Το καλώδιο utp δεν έχει απώλειες; Σήμερα υπολόγισα και θέλω περίπου 25-30 μετρα.

Επίσης το δεύτερο router θα το ρυθμίσω με ίδια ip; Ή ότι ρυθμίσεις θα έχει; Το ρωτάω γιατί 2 router μαζί δεν δουλεύουν.

Δημοσ.

Το καλώδιο utp δεν έχει απώλειες; Σήμερα υπολόγισα και θέλω περίπου 25-30 μετρα.

Το καλώδιο utp που θα συνδεθεί πάνω στο ήδη υπάρχον θα δουλέψει μια χαρά με το zte δοκιμασμένα. Προσπάθησε απλά όσο είναι δυνατόν να μην το περάσεις παράλληλα με καλώδια ρεύματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...