Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εμπειρία, δεν κατάφερα να βρω πρακτική, όταν έψαξα, αν και έφτασα σε δύο συνεντεύξεις, φίλος που έκανε erasmus κάθισε για πρακτική αυτό το εξάμηνο και μου είπε ότι την βρήκε για πλάκα. Οπότε αυτοί που είναι εκεί έχουν καλύτερες πιθανότητες. 

Την υποτροφία πως να την βρω? Μέσω του ικυ?? Και εξάλλου τα έξοδα για το ίδιο το μεταπτυχιακό δεν είναι πολλά, το κόστος ζωής χωρίς δουλεία όμως είναι μεγάλο. Μην επιβαρύνω κι άλλο τους γονείς.  

Μόλις πήρα τηλ στο ικυ στο τμήμα διαγωνισμών για μεταπτυχιακά και πρέπει να γίνω δεκτός αρχικά και μετά να περιμένω μέχρι τον Μάιο να βγούνε προκηρύξεις και αν είμαι τυχερός βλέπουμε... 

εξαρτάται απο την υποτροφία του πανεπιστημίου/οργανισμού.  Άλλες είναι για τα έξοδα μεταπτυχιακού και άλλες προσφέρουν και χρήματα για το κόστος ζωής, θα πρέπει να κοιτάξεις τα websites πανεπιστημίων.

Δημοσ.

μέσω aizec έχεις ψαχτεί? φιλαράκι μου έφυγε έτσι στη γερμανια, εκανε κανα χρόνο πρακτική και τωρα έχει βρει πολυ καλη δουλειά σε finance.

Δημοσ.

Έχεις κάνει πρακτική; Θέλεις να πας κατ'ευθειαν για δουλειά ή για internship? στο εξωτερικό δυστυχώς η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη για να κανείς το οτιδήποτε!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είμαι απόφοιτος τει άρα έχω μία 6μηνη πρακτική. Αν η πρακτική ήταν ένας τρόπο να κάνω μια αρχή τότε θα το ξαναέκανα. 

Δημοσ.

Μιλώντας πάντα για το εξωτερικό, θα σου πρότεινα να ξανα-κανεις μια. Θα σ εβάλει για τα καλά στην ιδιοσυγκρασία των ξένων, θα δεις πως εργάζονται στο εξωτερικό και τέλος θα σου δώσει ενα δυνατό Plus στην περαιτέρω αναζήτηση εργασίας!

Δημοσ.

Και θα ειναι και πραγματικη πρακτικη.. οι περισσοτεροι που ξερω απλα "καναν" μια πρακτικη αλλα επειδη δεν υπηρχε δουλεια στο γραφειο του μηχανικου που ηταν γραμμενοι για πρακτικη απλα περιμεναν να περασει το εξαμηνο και να παρουν το χιλιαρικο της πρακτικης.

Εξω ο εργοδοτης θελει να δει τι εκανες , που το εκανες και τι εμαθες/ξερεις να κανεις.

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι και γω για εργασία στο εξωτερικό.

Εδώ και ενάμιση χρόνο κάνω προετοιμασία γερμανικών και τον Μαΐο θα δώσω για το Β2 Ζertifikat.

Εχω τελειώσει ΤΕΙ Πληροφορικής και από εργασιακή εμπειρία εχω μόνο σαν Ελ. επαγγελματίας σαν Τεχνικός Η/Υ.

Δεν έχω κάποιον έξω. Ενδιαφέρομαι κυρίως για Αυστρία και μετά Γερμανία, Ελβετία.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Θα μπορούσα να ξεκινήσω και γώ σαν πρακτική αν και δεν είμαι φοιτητής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...