Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: importcds.com είναι ένα σάιτ για αγορές CD και άλλα media από την Αμερική και βρίσκω πως οι τιμές του με κάτι εκπτώσεις που κάνει είναι αρκετά καλές και τα μεταφορικά παλεύονται.

Έχω βρει με ένα γκουγκλάρισμα να πάρχουν αρκετά αρνητικά σχόλια που λένε πως η παραγγελία τους δεν έφτασε ποτέ και πως μετά πήρε πολύ καιρό για να συνεννοηθούν  με το σάιτ και να τους επιστραφούν τα χρήματα. Στο άμαζον όμως έχει σχεδόν μόνο θετικά σχόλια.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς απο εδώ; Να πάρω δυο-τρία πραγματάκια που βρήκα σε κκαλή τιμή ή είναι ρίσκο;

Δημοσ.

Απο το άμαζον μου βγάζει τελείως διαφορετικά μεταφορικά απο ότι λέει στο σάιτ τους (36 δολ. αντί για 11) οπότε αποκλείεται.

Άσε που αν όντως συχνά κολλάει η αποστολή απο  αυτούς δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι αν κάνω παραγγελία απο  το άμαζον ή το σάιτ τους.

Δημοσ.

Α, ναι στο ebay φυσικά και υπάρχουν αλλά από τιμές+μεταφορικά δεν συμφέρει καθόλου. Άμα φτάσει να πρέπει να ξηλωθώ λίγο παραπάνω θα πάω σε ένα δισκάδικο που μου είπαν πως μπορεί να τα παραγγείλει που τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...