Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα εισαγωγή σε νοσοκομείο για να κάνω μια επέμβαση, και την Τρίτη πήρα εξιτήριο.

Μέσα στην θολούρα, τον πόνο μου μου κι όλα αυτά μέσα στο νοσοκομείο, δεν υπολόγισα ούτε αναρωτικές άδειες, ούτε τίποτα, ως αποτέλεσμα τώρα που πέρασαν οι μέρες και νιώθω καλύτερα και να σκεφτώ την αναρρωτική :P

Τι θα πρέπει να κάνω για να μην χάσω τις αποδοχές μου και να δικαιολογηθούν ως αναρρωτική άδεια;Ν

Να πω ότι ακόμα δεν μπορώ να πάω στη δουλειά (δε μπορώ να περπατάω εύκολα και να κινούμαι γενικώς) δηλαδή ακόμα "τρέχει" το ζήτημα.

Είμαι με βιβλιάρικο ΙΚΑ. Το μόνο που έχω από το νοσοκομείο που ήμουν είναι το εξιτήριο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα εισαγωγή σε νοσοκομείο για να κάνω μια επέμβαση, και την Τρίτη πήρα εξιτήριο.

Μέσα στην θολούρα, τον πόνο μου μου κι όλα αυτά μέσα στο νοσοκομείο, δεν υπολόγισα ούτε αναρωτικές άδειες, ούτε τίποτα, ως αποτέλεσμα τώρα που πέρασαν οι μέρες και νιώθω καλύτερα και να σκεφτώ την αναρρωτική :P

Τι θα πρέπει να κάνω για να μην χάσω τις αποδοχές μου και να δικαιολογηθούν ως αναρρωτική άδεια;Ν

Να πω ότι ακόμα δεν μπορώ να πάω στη δουλειά (δε μπορώ να περπατάω εύκολα και να κινούμαι γενικώς) δηλαδή ακόμα "τρέχει" το ζήτημα.

Είμαι με βιβλιάρικο ΙΚΑ. Το μόνο που έχω από το νοσοκομείο που ήμουν είναι το εξιτήριο.

Οι μέρες νοσηλείας είναι δικαιολογημένες με το εξιτήριο. Πάνε στο ΙΚΑ να σου δώσουν επιπλέον αναρρωτική. Αν δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι, υπάρχει γιατρός του ΙΚΑ, υπήρχε τουλάχιστον, που έρχεται κατ'οίκον. Πάρε τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού, θυμάμαι πρωί κατά τις 7 ακριβώς έπρεπε να πάρεις, τώρα δεν ξέρω πως το έχουν. Τηλεφώνησέ τους να ρωτήσεις.
Δημοσ.

...ή εναλλακτικά πηγαινε βρες τον χειρουργό που σε χειρούργησε να σου γράψει οσες μερες θέλεις

Αυτό μπορώ να το κάνω και Legit (να μου δώσει τις πραγματικές μέρες ανάρρωσης δηλαδή) αλλά δε μπορώ να κουνηθώ ρε συ...

Θα δω αυτό με το ΙΚΑ που λέει ο φίλος παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...