Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μετα απο πολυετη χρηση το ποντικιSource.png Πηγή: [/source] μου σιγα σιγα αφηνει χρονους.

Οποτε παω για κατι νεο , το μπατζετ μου ειναι μεχρι 20 ευρω και δεν θα ηθελα να  ξεπερασω ποσο.

Ποιο μπορειτε να μου προτεινετε απο το eshop ; Ασυρματο η ενσυρματο ;

Η χρηση του θα ειναι πιο πολυ για σερφαρισμα προς το παρον και υστερα για χαλαρο gaming 

Προσωπικα εχω δει [source=http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m401r-optical-gaming-mouse-black-p-PER.811320]αυτο  αλλα θα ηθελα και την αποψη σας 

Δημοσ.

αν το θέλεις για σταθερό σε γραφείο, ΜΗΝ πάρεις ασύρματο.

Θα βαρεθείς να αλλάζεις μπαταρίες και είναι κρίμα ο κόπος (κυρίως στη συλλογή και ανακύκλωση) αλλά και τα χρήματα. Συν την ακτινοβολία (η οποία ναι μεν είναι ελάχιστη αλλά υπαρκτή).

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για ασύρματο. Εκτός και αν το θες για λαπτοπ και το μετακινείς.

edit: για το zalman δεν ξέρω. Η εταιρία είναι καλή (αν και έκλεισε απο χρεοκοπία πρόσφατα) αλλά είναι γνωστή για τα συστήματα ψύξης (ανεμηστήρες κτλ) δεν ήξερα οτι έβγαζε και ποντίκια.

Πάντως μην δίνεις μεγάλη σημασία στις μάρκες. τουλάχιστον για ποντίκι πάρε κάτι που να σε βολεύει το χέρι.

Είχα ενα καλό logitec (που θεωρείται μάρκα κορυφή) και χάλασε το δεξί κλικ σε λίγους μήνες.

Εχω και ενα trust (πιο φτηνό vfm) και μου έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Επεσε και κατω 2-3 φορές και δεν έπαθε τίποτα!

Δημοσ.

αν το θέλεις για σταθερό σε γραφείο, ΜΗΝ πάρεις ασύρματο.

Θα βαρεθείς να αλλάζεις μπαταρίες και είναι κρίμα ο κόπος (κυρίως στη συλλογή και ανακύκλωση) αλλά και τα χρήματα. Συν την ακτινοβολία (η οποία ναι μεν είναι ελάχιστη αλλά υπαρκτή).

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για ασύρματο. Εκτός και αν το θες για λαπτοπ και το μετακινείς.

edit: για το zalman δεν ξέρω. Η εταιρία είναι καλή (αν και έκλεισε απο χρεοκοπία πρόσφατα) αλλά είναι γνωστή για τα συστήματα ψύξης (ανεμηστήρες κτλ) δεν ήξερα οτι έβγαζε και ποντίκια.

Πάντως μην δίνεις μεγάλη σημασία στις μάρκες. τουλάχιστον για ποντίκι πάρε κάτι που να σε βολεύει το χέρι.

Είχα ενα καλό logitec (που θεωρείται μάρκα κορυφή) και χάλασε το δεξί κλικ σε λίγους μήνες.

Εχω και ενα trust (πιο φτηνό vfm) και μου έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Επεσε και κατω 2-3 φορές και δεν έπαθε τίποτα!

για σταθερο στο σπιτι το θελω. παντως συμφωνω και εγω μαζι σου με το οτι σε περιφερειακα αρκετες φορες δεν χρειαζεται κατι να ειναι ακριβο και γνωστης μαρκας για να το κανει ποιοτικοτερο σε σχεση με αλλα. παντως αυτο που εχω τωρα εχει βγει σκυλι  σε οτι και να το χρειαστηκα με μολις 15 ευρω. θα μπορουσες να πεις ποιο ποντικι αναφερεις ;

Θα προτεινα αυτο http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgm-2001-blon1-xornet-gaming-mouse-p-PER.640337εινα στα 22Ε.

Προσωπικα θα πηγαινα σε logitech λογω οτι ειναι κορυφη στα περιφερειακα αλλα υπερβαινουν κατα πολυ το budget σου.

φιλε το εχω τσεκαρει αλλα δεν φαινεται αρκετο για το χερι μου. ομως θα δω κανενα review και θα εχω μια καλυτερη εικονα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...