Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσκ τσκ. Κλασικοι παναθηναικοι. Της θρυλαρας οι οπαδοι θα σε χαιρετουσαν ευγενικά αν τους κοιταζες :-p<br> Υ.γ περιμένω σχόλιο απο fire :-p

Περιττό να πω ότι τα παόκια θα είχαν βγει να κεράσουν μπουγάτσα..

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπα , ολοι οι οπαδοί ίδιοι ειναι , εδώ ειχα γνωρίσει ενα παλικαράκι στο στρατό λίγο καιρό πριν απολυθώ και ηταν αρηανός .

Ειχε έρθει στη μονάδα για εκπαίδευση και το έπαιζε ιστορία , με όποιον τσακωνόταν τον απειλούσε οτι θα τον βρουν έξω οι δικοί του και θα τον σαπίσουν, οτι με ένα τηλέφωνο μαζευει πόσα άτομα απέξω κ άλλα τέτοια. Απο την ώρα που πάτησε μας τα είχε κάνει μπαλόνια ,μου ειχε δείξει και βίντεο/φωτογραφίες με τα κατορθώματα τους και τον ίδιο να σπάει ενα αμάξι αντίπαλης ομάδας και καμάρωνε για τους τσαμπουκάδες ακόμα και σε άσχετους ,οπως έναν λέει που ειχε μέσα τη γκόμενα και του σπάσανε το αμάξι , παραλίγο να βάλει τα κλάματα έλεγε και είχε πλάκα .

Μια μέρα μου τον ειχαν στείλει μαζι με κάτι άλλους για βοηθούς σε μια δουλειά και του λέω σε μια φάση ακου τι θα κάνουμε , επειδή σε βλέπω ορεξάτο και ικανό για τα πάντα θα τελειώσεις ότι έχει μείνει και οι άλλοι θα έρθουν μαζί μου να τελειώσουμε μια άλλη δουλειά, θα άφηνα κάποιον απο τους άλλους αλλα μονο εσένα εμπιστεύομαι. 

-μα τώρα ήρθαμε μου λέει , ακόμα δεν αρχίσαμε :mellow: 
εεεεεε του λεω έχουμε κ άλλες δουλειές και ο ταξμαν δεν κάνει πλάκα , θα σκάσει απο εκει που δεν τον περιμένεις κ ας ειναι απόγευμα(οντως έκοβε βόλτες ακόμα κ απογευμα/βράδυ στο στρατόπεδο να δει τι κάνουμε. κψμ δεν ερχόταν ποτέ 
τελικά άραξα με τα άλλα δυο παλικαράκια στο κψμ , ηταν παλια φοιτητές στην Πάτρα κ ειχαμε πιάσει κουβέντα
Οταν γύρισα τον βρήκα με μια έκφραση λες κ τον ειχαν βιάσει αφου προσπαθούσε να τελειώσει γρήγορα μην έρθει ο "μπαμπούλας" χαχα
δεν τον λυπήθηκα   

Δημοσ.

υπάρχουν βέβαια και οπαδοί που είναι μορφωμένοι (πτυχία/μεταπτυχιακά) που γενικά στη καθημερινή τους ζωή νιώθουν αλλά μόλις το θέμα πάει στην ομάδα τρελαίνονται, εκεί είναι το θέατρο του παραλόγου  :confused:

Δημοσ.

συγνώμη, αλλά για να καταλάβω και εγω, σταματάς σε φαναρι με μηχανάκι και πίσω έχεις τη γυναίκα. ξαφνικά βλέπεις να έρχονται δε ξέρω και γω πόσα ατομα για μανουρα και αντι να φύγεις προς οποιαδήποτε κατευθυνση έκατσες εκει? τη φοβηθηκες μη φας κλήση για τροχαία παραβαση?

Δημοσ.

συγνώμη, αλλά για να καταλάβω και εγω, σταματάς σε φαναρι με μηχανάκι και πίσω έχεις τη γυναίκα. ξαφνικά βλέπεις να έρχονται δε ξέρω και γω πόσα ατομα για μανουρα και αντι να φύγεις προς οποιαδήποτε κατευθυνση έκατσες εκει? τη φοβηθηκες μη φας κλήση για τροχαία παραβαση?

Οτι μπορει να περνουν αυτοκινητα απο οποιαδηποτε αλλη κατευθυνση και μπορει να σε παρουν σβαρνα δεν το σκεφτηκες; Επισης εκει που οδηγας αν δεις στα καλα καθουμενα ορισμενους να τρεχουν κατα πανω σου δεν παει αμεσως το μυαλο σου οτι ερχονται για εσενα. Νομιζεις οτι απλα θα σε προσπερασουν και θα πανε εκει που ειναι να πανε. 

Δημοσ.

υπάρχουν βέβαια και οπαδοί που είναι μορφωμένοι (πτυχία/μεταπτυχιακά) που γενικά στη καθημερινή τους ζωή νιώθουν αλλά μόλις το θέμα πάει στην ομάδα τρελαίνονται, εκεί είναι το θέατρο του παραλόγου   :confused:

δεν ειναι θέμα μόρφωσης , ειναι θέμα παιδείας. 

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοια ιστορια εχω με εναν Ιταλο ερασμιτη τον οποιο τον περιμεναμε για καφε 200 μετρα απο καμαρα. Αργησε κανενα 30 λεπτο και ανησυχήσαμε. Τελικα τον ειχαν σταματησει κατι παοκια κοντα στιν καμαρα και του εσκισαν την μπλουζα, φορουσε μια της Ρομα ή καποιας αλλης Ιταλικης ομαδας που ηταν κοκκινη. Το παλικαρι αδυνατουσε να καταλαβει τον λογο, που να ηξερε πως εδω Ελλαδα τα πραγματα ειναι διαφορετικα....

Δημοσ.

Οτι μπορει να περνουν αυτοκινητα απο οποιαδηποτε αλλη κατευθυνση και μπορει να σε παρουν σβαρνα δεν το σκεφτηκες; Επισης εκει που οδηγας αν δεις στα καλα καθουμενα ορισμενους να τρεχουν κατα πανω σου δεν παει αμεσως το μυαλο σου οτι ερχονται για εσενα. Νομιζεις οτι απλα θα σε προσπερασουν και θα πανε εκει που ειναι να πανε. 

ρε συ δε λέω να περάσεις κάθετα τον δρόμο να σε κόψουν τα διερχόμενα στη μέση. απλά όταν έχω τη γυναίκα πίσω και βλέπω κανα 10-20 ουγκα μπουγκα να ερχονται κατα πάνω μου οπου φύγει φύγει, πόσο μάλλον όταν είμαι με μηχανάκι που είναι πανευκολη η διαφυγή. πόσο μάλλον να κατσω να αρπάξω μάπες ή ακόμα χειρότερα να πειράξουν τη γυναίκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...