Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Αγγλια που ολοι μας θαυμαζουμε γιατι δεν γινονται φασαριες στα γεπεδα, καθε χρονο σκοτωνονται κατα μεσο ορο 10 ατομα εξω απο τα γηπεδα, σε "συναντησεις" για ξυλο κτλ. Οποτε μη τρελενεστε.

• Like 1
Δημοσ.

εγω περναω συχνα απο το σημειο και φοραω και κοκκινο μπουφαν και ποτε δεν εχει γινει το παραμικρο. μαλλον σε κοψανε αστειοφατσα και ειπαν να σε ψαρωσουν λιγο :D :D

Δημοσ.

εγω περναω συχνα απο το σημειο και φοραω και κοκκινο μπουφαν και ποτε δεν εχει γινει το παραμικρο. μαλλον σε κοψανε αστειοφατσα και ειπαν να σε ψαρωσουν λιγο :D :D

ή μάλλον σε είδανε γυναίκα 

Δημοσ.
Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έγινε όλο αυτό, είχα φοβερά νεύρα και είχα αρχίσει τα μπινελίκια και σκεφτόμουν γιατί να μην έχω ένα φίλο μποντυμπιλντερά ή να ξέρω καμιά πολεμική τέχνη να τους σαπίσω στο ξύλο, τόσο πολύ με νευρίασαν! Δηλαδή, ποιοί είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα με τσαμπουκά και τραμπουκισμούς να σταματούν κόσμο εκεί και να κάνουν τέτοια πράγματα! Και αυτό μιλάμε συνέβη στην Λ. Βουλιαγμένης, που είναι φούλ από κίνηση αλλά για κακή μου τύχη εγώ είχα εισέλθει από ένα στενό όταν είχε πιάσει πριν κόκκινο και ήμουν σχεδόν μόνος εκείνη τη στιγμή.

Αν δηλαδή ας πούμε φορούσα καμιά κόκκινη μπλούζα ή τίποτα άλλο που να παρέπεμπε σε κάποια ομάδα τι θα γινόταν; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

Και οχι τιποτα αλλο, ησουν και με τη κοπελα σου και σε καναν ρεζιλι, αισθανοσουν ασχημα. Τετοιοι τυποι, τετοιες οργανωσεις γενικα, ειναι για να εκτονωνεσαι σπαζοντας πραγματα και πλευρα, πχ, και οχι για να υποστηριζεις ομαδες. Τα περισσοτερα παιδια εκει μεσα καταληγουν πρεζακια και καμια σχεση με τον αθλητισμο δεν εχουν. Προσωπικα αν ειχα τα μεσα, πρωτα θα εκαιγα αυτες τις οργανωσεις, και μετα την βουλη (που λενε.. ). 

Οι Αεκτζιδες παντως δεν ειναι τοσο επιθετικοι.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να την κάνω την αστυνομία, σιγά μην έκανε τίποτα. Βέβαια η κοπέλα μου έχει τρία ξαδέρφια αξιωματικούς αστυνομικούς στην Αθήνα, τέλος πάντων. Απλά συνειδητοποίησα πόσο άμυαλοι και καμμένοι στον εγκέφαλο  είναι τέτοιου είδους άνθρωποι. Εντωμεταξύ σε μια φάση με ρώτησαν τι ομάδα είμαι και τους λέω Παναθηναικός είμαι (μούφα) και αυτοί τα πήραν περισσότερο "Παναθηναικός είσαι; σε ποιον τα πουλάς αυτά". Δηλαδή ότι και να έλεγα οι άνθρωποι είναι τόσο καμμένοι που δεν καταλάβαιναν τίποτα.

Ξέρω που λες είναι καινούριος σύνδεσμος αυτός, τον παρατήρησα και εγώ πρόσφατα. Κλασσικά όταν ανοίγει σύνδεσμος σε ένα σημείο μαζεύονται γύρω όλοι οι τελειωμένοι και ενοχλούν κόσμο.

Αργόσχολοι ψευτόμαγκες που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και ασχολούνται όλη μέρα με μια ομάδα σα να έχουν μετοχές και πλακώνονται με όποιον βρούνε σε συνθήκες που τους συμφέρει πάντα.

Σίγουρα ήταν ενοχλητικό το σκηνικό που σου κάνανε, απλά να ξέρεις είναι εύκολο να τους εντοπίσεις γιατί πάντα τα ίδια άτομα βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Δημοσ.

Στην Αγγλια που ολοι μας θαυμαζουμε γιατι δεν γινονται φασαριες στα γεπεδα, καθε χρονο σκοτωνονται κατα μεσο ορο 10 ατομα εξω απο τα γηπεδα, σε "συναντησεις" για ξυλο κτλ. Οποτε μη τρελενεστε.

υπάρχει κάποια πηγή για αυτό;

Δημοσ.

λιγα χρονια πριν επεφτε ξυλο μονο με μια ερωτηση "τι κοιτας ρε?" συνηθως με προφορα :P

μην σε νοιαζει θεμα χρονου ειναι να κλεισουν και αυτα...

Δημοσ.

Ημουνα στο τραίνο για Θεσαλλονίκη , πήγαινα σε ένα φιλαράκι φοιτητη , το 2000.

Βγαίνω απο το κουβούκλιο , να κάνω ένα τσιγάρο. Εκει , βρίσκω ένα παλικάρι , και έρχεται στο μέρος μου και μου ζητάει φωτιά.

Αρχίζουμε μια όμορφη συζήτηση.

Μου λέει , κατάλαβα ότι είσαι Αθηναίος απο την προφορά σου. Του λέω ε όχι να μου λες και εσύ για προφορά , το Λαμδα σου κάνει μπαμ. Γελάσαμε και οι δύο. Με ρωτάει τί ομάδα είσαι. του λέω Ολυμπιακός , αν και δεν πολυ ασχολούμαι.

Ξαφνικά η μούρη του ξίνισε. Μου λέει ότι κατέβηκε Αθήνα για ένα παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο , μαζί με άλλους 4-5. Α του λέω , καλή φάση. Μου λέει , με στεναχώρησες τώρα που είσαι Ολυμπιακός , μου φάνηκες καλό παλικάρι.

ΞΑΦΝΙΚΑ , απο το διπλανό κουβούκλιο , πετάγονται 3 άτομα , και με παρικυκλώνουνε. ΡΕ μ%$#%$ο Αθηναίε , ρε κωλόγαυρε , ρε που στη , ρε καριόλη ρε ...ρε ρ.ερερε.ρε .. ...και μου ρίχνουνε κάτι σφαλιάρες.........κοιτάζω τον τύπο που κάπνιζα μαζί του για 10 λεπτά , και όχι μόνο δεν μίλαγε , αλλά γέλαγε κιόλας.

Τους λεω ρε παιδιά , για να καταλάβω , με βρίζετε και με χτυπάτε επειδή είμαι Αθηναίος και γαυρος ? Seriously? Σας πειραξα σε κάτι? Σας ενόχλησα σε κάτι? Με ξέρετε και απο χτες?

Απάντηση : Πήγαμε στην Ν.Σμύρνη και φάγαμε ξύλο απο τους κωλόμπατσους ρε μ%$#ι Αθηναίε κωλόφλωρε , κωλογαυρε !

Και τους λέω , και εγώ τι φταίω ρε μάγκες ???????????

Τεσπα , με αφήσανε , και πήγα και κάθισα 4-5 κουβούκλια παραπέρα γιατί είχαμε και πολύ δρόμο με τους τότε καρβουνιάρηδες που κάνανε 7-8 ώρες για ΣΑλόνικα.

Συμπέρασμα : Tα ζώα θα είναι πάντα ζώα , οι άνθρωποι που είναι χαμηλότατου επιπέδου , θα είναι πάντοτε χαμηλότατου επιπέδου !

Δημοσ.

Τους λεω ρε παιδιά , για να καταλάβω , με βρίζετε και με χτυπάτε επειδή είμαι Αθηναίος και γαυρος ? Seriously? Σας πειραξα σε κάτι? Σας ενόχλησα σε κάτι? Με ξέρετε και απο χτες?

Απάντηση : Πήγαμε στην Ν.Σμύρνη και φάγαμε ξύλο απο τους κωλόμπατσους ρε μ%$#ι Αθηναίε κωλόφλωρε , κωλογαυρε !

Και τους λέω , και εγώ τι φταίω ρε μάγκες ???????????

Συμπέρασμα : Tα ζώα θα είναι πάντα ζώα , οι άνθρωποι που είναι χαμηλότατου επιπέδου , θα είναι πάντοτε χαμηλότατου επιπέδου !

Ναι ρίξε το φταίξιμο στα παιδιά τώρα και όχι στους κωλόμπατσους

Τελικά τις ήθελες τις φάπες σου

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ήμουν 15 χρονών..περπατούσα με την ξαδερφή μου απτα αγγλικά κ φορούσα κασκόλ ολυμπιακού..

περνάει παπάκι με δύο ουγκα ουγκα σταματανε κ αρχίζουν να μου την λενε για τον θρύλο κτλ..Εγώ είμαι βλακας κ αρχίζω να τους βρίζω κ εγώ...

τρώω μια σφαλιάρα...

ευτυχώς τσιρίζει δυνατά η ξαδερφουλα...

Δημοσ.

Ναι ρίξε το φταίξιμο στα παιδιά τώρα και όχι στους κωλόμπατσους

Τελικά τις ήθελες τις φάπες σου

Σπουδαίο επιχείρημα, μας κούφανες. Αυτοί έψαχναν αφορμή και ακόμα και να μην είχαν φάει ξύλο από μπάτσους θα έκαναν τσαμπουκάδες.

Δημοσ.

Και μενα 1-2 φορες μου την πεσανε μπολικοι και ρωταγανε τι ομαδα ειμαι και που παω κτλ , και μολις ειπα παιδια δεν ασχολουμαι με αυτα , εχω υπατιτιδα και κοιταω τον πονο μου, φυγανε τρεχοντας! Καφριλα αλλα πιανει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...