Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Παρασκευή το πρωί έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα κάτι κατσαβίδια ωστόσο μετά βρήκα ότι έχω τα ίδια στο χωριό και πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα στις 4 το μεσημέρι να ακυρώσω την παραγγελία, η κοπέλα μου είπε εντάξει και την ακύρωσε.

 

Τώρα βλέπω ότι με γράψανε και τα στείλαν τα κατσαβίδια . ήρθε μνμ με τον κωδικό της αποστολής... Τι κάνω;

Δημοσ.

Ναι είναι αντικαταβολή, η κοπέλα μου είπε ότι η παραγγελία μου είπε ακυρώθηκε και δεν υπάρχει Θέμα και τώρα μου την στέλνει

  • Like 1
Δημοσ.

Κανενα προβλημα δεν θα υπαρξει.Εγω εχω ακυρωσει αγορα που ειχε γινει με πιστωτικη-λιγο μπερδεμα ειναι αυτο με την τραπεζα αλλα το εκανα-.

Δημοσ.

Καμια φασαρια, θα εξηγησεις ηρεμα στον ανθρωπο που θα σου χτυπησει την πορτα οτι εχεις ακυρωσει την παραγγελια και οτι εκαναν λαθος, δεν επιθυμεις να τα παραλαβεις και δεν θα πληρωσεις. Μετα ειναι δικο τους θεμα, εσυ δεν εχεις καμια δουλεια ουτε να τους καλεσεις για να ενημερωσεις. Εαν σε καλεσουν αυτοι θα εξηγησεις οτι εχεις ζητησει ακυρωση.

  • Moderators
Δημοσ.

Καμια φασαρια και κανενα πρόβλημα, μην αγχωνεσαι! Δεν παραλαμβανεις. Ακομα και να μην ειχες συνεννοηθεί με την κοπελα που λες, θα μπορουσες να μην παραλαβεις. Από τη στιγμη που είναι μαλιστα δικο τους λαθος, εισαι και με τον εαυτο/συνειδηση σου "ενταξει".

 

Ακριβως ο,τι σου ειπαν όλα τα παιδια παραπανω: Θα πεις απλα ότι προκειται για ακυρωμενη παραγγελια που κακως (από λαθος) εστειλαν και ότι δεν την παραλαμβανεις.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...