Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, δεν ξέρω αν είναι το σωστό subforum αλλά δεν βρήκα και κάτι σχετικό οπότε μπήκε εδώ. Από το 2000 έχω 2 συμβόλαια στην cosmote και ύστερα από μερικές χαζές επιδοτήσεις ανά 2 χρόνια των 50-80 ευρώ σε λογαριασμούς 60+ τον μήνα θέλω να φύγω από την cosmote και να πάω σε κάποια εταιρεία που να μπορώ να έχω και κάποια πλεονεκτήματα (έχω δωρεάν λεπτά προς cosmote και ένα ελάχιστο ποσό προς άλλα κινητά οπότε και το πρόγραμμα είναι μη χειρότερα). Το συμβόλαιο είναι 24μηνο στον ένα αριθμό όπου έχουν συμπληρωθεί οι 12 μήνες (όπου χρησιμοποίησα τα 60-70 ευρώ επιδότησης) και ο άλλος αριθμός πήρε πριν 2 μήνες την απίστευτη έκπτωση του 1,5 ευρώ τον μήνα στο πρόγραμμα του (πάλι 24μηνο). Η ερώτηση μου: εάν ζητήσω να φύγω και να πάω σε άλλη εταιρεία τώρα, θα πρέπει να πληρώσω μόνο το ποσό τις επιδότησης η κάτι άλλο? με συμφέρει? Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Τι σου δίνει το πρόγραμμα που εισαι;  Καποιοι γνωστοί μου τους δίνει πχ 1500 προς όλους + 1,5gb με 25 ευρώ και συμφέρει 

Δημοσ.

1,500 λεπτά προς cosmote, 1,500 sms προς cosmote και 30 λεπτά προς σταθερά και κινητά (όχι 30 για σταθερά και 30 για κινητά, 30 και για τα 2) οπότε μου φαίνεται λίγο κοροϊδία να δίνω μέσω όρο 60 ευρώ τον μήνα (μαζί με το άλλο συμβόλαιο το οποίο είναι απλά ένα πάγιο επειδή το χρησιμοποιώ μόνο για να δέχομαι κλήσεις.)

Δημοσ.

Αν δέχεσαι απλά κλήσεις το κάνεις καρτοκινητό και απλα βάζεις κανα 10 ευρω το χρόνο.

Το αλλο δε συμφέρει τόσο .Ψαξε στις ιστοσελίδες των εταιριών και ζητά προσφορές. 

Το κλασικό κόλπο ειναι να κάνεις αίτηση να πας αλλου και τότε σου δίνουν καλύτερη προσφορά.

Εγώ είχα πρόγραμμα cosmote με 1500 cosmote + 20 αλλους γυρω στα 20 ευρω.

Πήγα σε κάρτα και με 12-13 ευρώ έχω 300 λεπτά και 1gb internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...