jordan23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά. σκέφτομαι την παραπάνω αλλαγή. μόνο ασύρματο θέλω και με μεγάλα κουμπιά στο πλάι γιατί με βολεύουν στη dota 2. έχει κανείς εμπειρία από το mamba? αξίζει ή θα φάω καμιά πατάτα ? έχει και 130 ευρώπουλα και το σκέφτομαι.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
slicksik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά το χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, τα 130 ευρώ είναι υπερβολικά πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Γιατι δεν κοιτας και σε Logitech g602?ασυρματο απο καλη εταιρια και στα μισα χρηματα..
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά. σκέφτομαι την παραπάνω αλλαγή. μόνο ασύρματο θέλω και με μεγάλα κουμπιά στο πλάι γιατί με βολεύουν στη dota 2. έχει κανείς εμπειρία από το mamba? αξίζει ή θα φάω καμιά πατάτα ? έχει και 130 ευρώπουλα και το σκέφτομαι.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Το χρονια πολλα που κολλάει δεν βλεπω καμία γιορτη σήμερα και εψαχνα να βρω μηπως ξέχασα κάποιον που γιορτάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα