Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και 2μηνες εχω διαγραψει τον λογαριασμο μου τελείως αφου περιμενα 14ημερες μετα την αιτηση διαγραφης.

υπάρχει μεθοδος ενεργοποιησης του ιδιου λογαριασμού;

Δημοσ.

δεν διαγραφεται απλα μπορεις να κανεις απενεργοποιηση λογαριασμου . οταν το απενεργοποιησεις δεν εμφανιζεσαι πουθενα. υπαρχει ρυθμιση αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο του μενου . για να επαναφερεις τον παλιο λογαριασμο απλα βαζεις το mail και το password

Δημοσ.

Φιλε μου υπαρχουν 2 πραγματα που μπορει να εχεις κανει

1)Απενεργοποιηση λογαριασμου. 

Με ενα απλο LOGIN (με τα παλια σου στοιχεία ) μπαίνεις

2)Διαγραγη λογαριασμου

Με ενα απλο LOGIN (με τα παλια σου στοιχεία ) μπαίνεις τις πρωτες 14 μερες. Αν περασουν οι μερες αυτες ο λογαριασμος με οτι ειχε μεσα εχει διαγραφεί για ΠΑΝΤΑ!

• Sad 1
Δημοσ.

Φιλε μου υπαρχουν 2 πραγματα που μπορει να εχεις κανει

1)Απενεργοποιηση λογαριασμου.

Με ενα απλο LOGIN (με τα παλια σου στοιχεία ) μπαίνεις

2)Διαγραγη λογαριασμου

Με ενα απλο LOGIN (με τα παλια σου στοιχεία ) μπαίνεις τις πρωτες 14 μερες. Αν περασουν οι μερες αυτες ο λογαριασμος με οτι ειχε μεσα εχει διαγραφεί για ΠΑΝΤΑ!

αυτο λεω κι εγω διαγραφηκε για παντα...
Δημοσ.

Πιστεψε με. Απενεργοποιησα το fb από το κινητο, μετα απο 10 λεπτα μου ηρθε στο mail οτι κάποιος ζητησε αλλαγη του κωδικού μου (πως?) και οταν συνδεθηκα απο τον υπολογιστη εψαχνα τις ρυθμίσεις μια-μια αλλα δεν το ευρισκα.

Δε νομίζω οτι ειναι τυχαια ετσι η διαδικασία...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πιστεψε με. Απενεργοποιησα το fb από το κινητο, μετα απο 10 λεπτα μου ηρθε στο mail οτι κάποιος ζητησε αλλαγη του κωδικού μου (πως?) και οταν συνδεθηκα απο τον υπολογιστη εψαχνα τις ρυθμίσεις μια-μια αλλα δεν το ευρισκα.

Δε νομίζω οτι ειναι τυχαια ετσι η διαδικασία...

Ευχαριστω

Φιλε μου.

Εχω κανει και απανεργοπιηση και διαγραφη λογαριασμου κατα καιρους.

Και τα 2 λειτουργούν όπως το γράφει. Το ενα απλα τον παγώνει και το αλλο διαγραφει.

1)https://www.facebook.com/deactivate.php (ΠΆΓΩΜΑ)

2)https://www.facebook.com/help/delete_account (ΠΆΓΩΜΑ+ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ)

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...