Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Πριν από μερικές ημέρες, γνώρισα μια κοπέλα σε ένα καφέ.. 

Κάναμε τις πρώτες συστάσεις κτλ, ήταν σχετικά φιλική και ευγενική κτλ..

Έκανα τότε, ένα 'search' στο facebook, και βρήκα το προφίλ της..

Δεν της έκανα όμως αίτημα, ούτε της έστειλα κάποιο μνμ. 

Αυτό θα το έκανα όταν γνωριζόμασταν καλύτερα..

Όμως, σήμερα, σκέφτηκα να της κάνω αίτημα..

Πληκτρολόγησα λοιπόν το όνομα της στο search bar του facebook [πάνω αριστερά στην σελίδα] 

και αφού μου έκανε 'αυτόματη εμφάνιση της φωτογραφίας προφίλ της -όπως και του ονόματος της στο

facebook], πάτησα την 'εμφάνιση αποτελέσματος', ώστε να δω το προφίλ της και να της κάνω αίτημα.

Όμως, όταν πάτησα enter, αντί το facebook να με 'καθοδηγήσει' στο wall της {ώστε να κάνω το αίτημα}, μου εμφάνισε μια.. περίεργη σελίδα, που έδειχνε ένα 'thumb-up icon' {με.. δεμένο τον αντίχειρα} και έγραφε από κάτω: 

"the link you followed may be broken or the page may have been removed".

Μήπως με έκανε block? {παρόλο που δεν γνωρίζει το επώνυμο μου, υπάρχει τρόπος να έβρισκε το προφίλ μου και να κάνει κάτι τέτοιο}. Με παραξενεύει, γιατί ούτε μνμ της έστειλα, ούτε της έκανα αίτημα, ώστε τουλάχιστον να είχε κάποιο λόγο να με μπλοκάρει.

Τότε, σκέφτηκα κάτι άλλο: Έκανα copy την σελίδα με το μήνυμα αυτό {όπου και όσο γνωρίζω, αναγράφει το facebook numerical id}, έπειτα έκανα log out από τον λογαριασμό μου στο facebook, και έκανα επικόλληση σε ένα νέο 'παράθυρο' του google chrome. Τότε, η σελίδα που εμφάνισε στο facebook έγραφε

"This content is currently unavailable" 

και ακριβώς κάτω γράφει το εξής:

The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

----------------------------------------------------

Μπήκα από το προφίλ ενός φίλου, και όταν έψαξε αυτός για το όνομα της, και πάτησε το 'link' που καθοδηγεί στο profile page της, του επέτρεπε να πάει στο wall της και να κάνει πχ αίτημα φιλίας..

Είναι βέβαιο ότι μου έχει κάνει block, ή μήπως υπάρχει κάποιο 'broken link'??

Όταν μπήκα στο wall κάποιας φίλης της, και κοίταξα κάποια φωτογραφία του χρονολογίου, έδειχνε ως 'tagged' τα ονόματα από τις φίλες της {που απεικονίζονταν στην φωτογραφία}, αλλά όταν έθετα το mouse cursor στην απεικόνιση της εν λόγω κοπέλας, δεν εμφάνιζε τίποτα, ούτε καν το όνομα της με grey colour [όπου και δεν θα μπορούσα να κάνω click].

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει?? 

Δημοσ.

αυτό υπέθεσα.. αλλά από το profil ενός φίλου, 'μπήκα' στην αρχική σελίδα του wall της..

Γνωρίζω, ότι ορισμένες φορές, το facebook παρουσιάζει glitches και bugs, για ανεξήγητους λόγους..

Υποθέτω, ότι και μπορεί να με μπλόκαρε {αν και δεν της έδωσα το δικαίωμα για κάτι τέτοιο, ούτε την.. παρενόχλησα μέσω facebook κτλ}.

Εάν όμως μου είχα κάνει block, το όνομα της νομίζω δεν θα εμφανίζονταν στο drop-down menu, πάνω αριστερά στην σελίδα του facebook {πχ, εάν ψάχνεις έναν πχ 'George Clifton', πληκτρολογείς 'George Cli.." και το facebook αυτόματα κάνει 'auto-fill' στα ονόματα που ταιριάζουν στην αρχική πληκτρολόγηση, δείχνοντας μάλιστα και μια 'μικρή εικόνα' του προφίλ..

Δεν ξέρω πως να βεβαιωθώ.. μου προξενεί εντύπωση, γιατί ενδιαφέρομαι για το κορίτσι, αλλά να κάνει block χωρίς κάποιο λόγο, δεν το καταλαβαίνω..

Δημοσ.

Κάνε  logout, καθαρισμό cache-cookies και επανεκκίνηση του browser. Το facebook κρατά ιστορικό από τις αναζητήσεις σου. 

Δημοσ.

πως γίνεται ο καθαρισμός? Μήπως, να επέλεγα άλλο browser, αντί για chrome να χρησιμοποιήσω το firefox? {το έχω εγκατεστημένο}.

Πάντως, όταν έκανα log-out από τον λογαριασμό μου στο internet, {αφού είχα αντιγράψει όμως πρώτα την σελίδα με το numerical ID της κοπέλας -ξέρεις τον 10ψήφιο αριθμό χρήστη του facebook} και έπειτα έκανα paste σε νέο παράθυρο του chrome [πάντοτε, ως log-out χρήστης] ΔΕΝ εμφάνισε κάποια στοιχεία του προφίλ της, αλλά έγραφε: 

"This content is currently unavailable" 

The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

{Δηλ. ακόμα και ως 'log-out' χρήστης του internet, δεν μπορούσα να έχω access στην εξωτερική σελίδα του facebook της..}

Εγώ απορώ, αλλά θα δοκιμάσω το FireFox τώρα από περιέργεια..

Κάνε  logout, καθαρισμό cache-cookies και επανεκκίνηση του browser. Το facebook κρατά ιστορικό από τις αναζητήσεις σου. 

Μπήκα από Firefox browser, πάλι μου έδειχνε την φώτο της και το όνομα της στο κουτί αναζήτησης (όταν εισήγαγα το όνομα της), αλλά όταν έκανα click, μου εμφάνιζε την σελίδα που έγραφε:

"the link you followed may be broken or the page may have been removed".

δεν καταλαβαίνω..
Δημοσ.

Φιλε μου ναι.

Σε εχει κανει block. Την φωτο την διχνει απλα λογο cashe ή κατι τετοιο. (οταν σε κανει αυτη καμια φωρα ακόμα διχνει στην αναζήτηση).

Απο την στιγμη που αλλοι την βλεπουν και εσυ οχι τοτε 100% ειναι block

Δημοσ.

Φιλε μου ναι.

Σε εχει κανει block. Την φωτο την διχνει απλα λογο cashe ή κατι τετοιο. (οταν σε κανει αυτη καμια φωρα ακόμα διχνει στην αναζήτηση).

Απο την στιγμη που αλλοι την βλεπουν και εσυ οχι τοτε 100% ειναι block

Ναι, μου είπε ένας φίλος ότι στο δικό του profile {παρόλο που δεν είναι φίλος με αυτήν} την εμφανίζει και στα αποτελέσματα αναζήτησης ΚΑΙ εμφανίζει την βασική της σελίδα. Άρα, σίγουρα πρόκειται για block..

τώρα, γιατί να το κάνει αυτό, από την στιγμή που δεν της έχω στείλει ούτε μνμ, ούτε έχω κάνει αίτημα φιίας, ούτε την έχω 'προσεγγίσει' μέσω fb, (καλά καλά δεν γνωριζόμαστε) είναι δικό της θέμα. Μάλλον, μπορεί να μην θέλει να την προσεγγίσω περαιτέρω ή να μην 'δώσει διακαιώματα'. Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση, και καλύτερα να μην ασχοληθώ με ένα άτομο που σε ώριμη ηλικία πράττει με τέτοιον τρόπο..

Δημοσ.

Ναι, μου είπε ένας φίλος ότι στο δικό του profile {παρόλο που δεν είναι φίλος με αυτήν} την εμφανίζει και στα αποτελέσματα αναζήτησης ΚΑΙ εμφανίζει την βασική της σελίδα. Άρα, σίγουρα πρόκειται για block..

τώρα, γιατί να το κάνει αυτό, από την στιγμή που δεν της έχω στείλει ούτε μνμ, ούτε έχω κάνει αίτημα φιίας, ούτε την έχω 'προσεγγίσει' μέσω fb, (καλά καλά δεν γνωριζόμαστε) είναι δικό της θέμα. Μάλλον, μπορεί να μην θέλει να την προσεγγίσω περαιτέρω ή να μην 'δώσει διακαιώματα'. Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση, και καλύτερα να μην ασχοληθώ με ένα άτομο που σε ώριμη ηλικία πράττει με τέτοιον τρόπο..

Απλα εχει ατομα τετοια που για να αποφύγουν μελλοντικες καταστασεις το κάνουν! Who knows.

Δημοσ.

Ενα ατομο που σε εχει κανει μπλοκ γινεται καπως να διαγραφουν και τα μηνυματα(messenger) μεταξυ σας;

Γιατι εχω την εντυπωση αν μπλοκαρεις καποιον και το επαναφερεις , μενουν ολα οπως ειναι απλα δεν ειστε 'friends' και θελει να κανεις εκ νεου, αλλα τα υπολοιπα (μηνυματα,like,comment) παραμενουν οπως ηταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...