Glator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι 17 και θα παω σε σχολη μαγειρικης μετα το λυκειο,,.Μου ειπαν να δοσω πανεληνιες και μετα ας παω στην σχολη..Αλλε σκεφτομαι ν μην δοσω γιατι αμα γραπσω θα μου κατεβασουν τον μ.ο του απολυτηριου παρα πολυ αφου μαθηματικα-φυσικη θα γραψω το απολυτο μηδεν..Τι με συμβουλευεται?
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κάνε αυτο που σε γεμίζει και μην ακους κανένα. 1
Unabomber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ενα repeat καποιες ταξεις, για τα ορθογραφικα ισως ????? ον τοπικ….. Αυτο που λεει ο Chaos.
ghostman13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι 17 και θα παω σε σχολη μαγειρικης μετα το λυκειο,,.Μου ειπαν να δοσω πανεληνιες και μετα ας παω στην σχολη..Αλλε σκεφτομαι ν μην δοσω γιατι αμα γραπσω θα μου κατεβασουν τον μ.ο του απολυτηριου παρα πολυ αφου μαθηματικα-φυσικη θα γραψω το απολυτο μηδεν..Τι με συμβουλευεται? κσεχασες οτι εκτος απο φυσικομαθηματικα θα γραπσεις μηδεν και στην εκθεση
Glator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον πρεπει να σταματησω τα greeklish 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλα αυτος ο μεσος ορος δεν αλλαζει. Καλυτερα να δωσεις και οτι γινει. Δεν ξερω τι παιζει τωρα στα λυκεια, αλλα ο βαθμος αυτος παιζει ρολο... Μην το απαξιωνεις, στο τελος θα λες εκανα βλακεια που δεν εδωσα.
Glator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ο βαθμός των πανελλαδικών μετράει στον μ.ο του απολυτηρίου ..και ενα 15 που θα εβγαζα με ενδοσχολικες θα γινει πιθανοτατα 11-12
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι μετραει... γι αυτο σου λεω οτι πρεπει μα δωσεις... Δεν ξερεις ποτε τι θα γινει, αν δεν δοκιμασεις..
lifeowner771 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 H σχολη που θα πας, ζηταει να δωσεις και πανελληνιες; Γιατι ειναι καποιες σχολες που σε παιρνουν μονο αμα εχεις δωσει πανελληνιες και καποιες αλλες που σε παιρνουν με ενα απλο απολυτηριο.. Στο bca για παραδειγμα,μπορεις να μειωσεις τις σπουδες σου, απο 4 σε 3 χρονιες,εφοσον εχεις 16 Μ.Ο και πανω..(ακομα και αν δεν δωσεις πανελληνιες) Αρα το να δωσεις στη συγκεκριμενη περιπτωση, δεν συμφερει γιατι μπορει να σου πεσει πολυ ο Μ.Ο. Ειναι αναλογος τι ζηταει η καθε σχολη..Εφοσον δεν ζηταει πανελληνιες η σχολη που θες να μπεις, δεν σε συμφερει να δωσεις γιατι θα πεσει ο Μ.Ο σου και χρειαζεσαι ενα καλο απολυτηριο..(Αν δεν κανω λαθος, δεν αναγραφεται στο χαρτι,αμα εχεις δωσει πανελληνιες η οχι) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα