Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 17 και θα παω σε σχολη μαγειρικης μετα το λυκειο,,.Μου ειπαν να δοσω πανεληνιες και μετα ας παω στην σχολη..Αλλε σκεφτομαι ν μην δοσω γιατι αμα γραπσω θα μου κατεβασουν τον μ.ο του απολυτηριου παρα πολυ αφου μαθηματικα-φυσικη θα γραψω το απολυτο μηδεν..Τι με συμβουλευεται?

Δημοσ.

My_eyes.png

Ενα repeat καποιες ταξεις, για τα ορθογραφικα ισως ?????

ον τοπικ…..

Αυτο που λεει ο  Chaos.  :-)

Δημοσ.

Ειμαι 17 και θα παω σε σχολη μαγειρικης μετα το λυκειο,,.Μου ειπαν να δοσω πανεληνιες και μετα ας παω στην σχολη..Αλλε σκεφτομαι ν μην δοσω γιατι αμα γραπσω θα μου κατεβασουν τον μ.ο του απολυτηριου παρα πολυ αφου μαθηματικα-φυσικη θα γραψω το απολυτο μηδεν..Τι με συμβουλευεται?

κσεχασες οτι εκτος απο φυσικομαθηματικα θα γραπσεις μηδεν και στην εκθεση

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτος ο μεσος ορος δεν αλλαζει.

Καλυτερα να δωσεις και οτι γινει.

Δεν ξερω τι παιζει τωρα στα λυκεια, αλλα ο βαθμος αυτος παιζει ρολο...

Μην το απαξιωνεις, στο τελος θα λες εκανα βλακεια που δεν εδωσα.

Δημοσ.

ο βαθμός των πανελλαδικών μετράει στον μ.ο του απολυτηρίου ..και ενα 15 που θα εβγαζα με ενδοσχολικες θα γινει πιθανοτατα 11-12 

Δημοσ.

H σχολη που θα πας, ζηταει να δωσεις και πανελληνιες; Γιατι ειναι καποιες σχολες που σε παιρνουν μονο αμα εχεις δωσει πανελληνιες και καποιες αλλες που σε παιρνουν με ενα απλο απολυτηριο..

Στο bca για παραδειγμα,μπορεις να μειωσεις τις σπουδες σου, απο 4 σε 3 χρονιες,εφοσον εχεις 16 Μ.Ο και πανω..(ακομα και αν δεν δωσεις πανελληνιες) Αρα το να δωσεις στη συγκεκριμενη περιπτωση, δεν συμφερει γιατι μπορει να σου πεσει πολυ ο Μ.Ο.

Ειναι αναλογος τι ζηταει η καθε σχολη..Εφοσον δεν ζηταει πανελληνιες η σχολη που θες να μπεις, δεν σε συμφερει να δωσεις γιατι θα πεσει ο Μ.Ο σου και χρειαζεσαι ενα καλο απολυτηριο..(Αν δεν κανω λαθος, δεν αναγραφεται στο χαρτι,αμα εχεις δωσει πανελληνιες η οχι)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...