Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εχω στην δουλεια την εκδοση 2003 αλλα με τιποτα δεν θελω να πειραξω το Outlook που εχει το υπηρεσιακο email γιατι είναι πολύ δυσκολο στις ρυθμισεις του . Είναι σε exchange Server. Από την άλλη μερια όμως αρχεια που παιρνω με νεοτερες εκδοσεις του Office εμφανίζονται μεν με το καταλληλο compatibility pack του Office αλλα όχι σωστα . Γινεται από την προσθαφαιρεση δυνατοτητων από την εκδοση 2003 να αφαιρεσω όλα εκτος το Outlook και από την εκδοσην 2007 με προσαρμοσμενη εγκατασταση να προσθεσω όλα τα αλλα εκτος το Outlook ?? Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Βαλε καλυτερα αυτο, εφοσον το προβλημα σου ειναι τα docx, xlsx, pptx κλπ και οχι τα odt, ods, odp κλπ (opendocument formats), και θα ανοιγει το 2003 οτι θα ανοιγε το 2007+ http://www.microsoft.com/el-GR/download/details.aspx?id=3
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Το εχω ηδη βαλει αυτό γιατι αλοιως δεν θα μπορουσα να δω αρχεια από εκδοση 2007 και πανω αλλα στην προεπισκοποηση του εγγραφου δεν φαινεται καλα . Είναι μια σελιδα και μου την δειχνει σε δυο . Για αυτό ρωτησα για την άλλη "μεθοδο" που ειπα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κανω ενα up μηπως το δει καποιος....Ευχαριστω.
question mark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Όταν πας να εγκαταστήσεις το office, επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις (word, excel, access κλπ) να περάσεις. Λογικά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτό που θες. Αν μπορείς δοκίμασε το πρώτα σε ένα άλλο pc και μετά στο δικό σου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Όταν πας να εγκαταστήσεις το office, επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις (word, excel, access κλπ) να περάσεις. Λογικά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτό που θες. Αν μπορείς δοκίμασε το πρώτα σε ένα άλλο pc και μετά στο δικό σου. Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω. Λοιπον....Εχω στον υπολογιστη εδω την εκδοση 2003 . Απεγκατεστησα το word το περασα απο την εκδοση 2007 μονο αυτο και ολα καλα .Κριμα που δεν μπορω να βρω το clasic menou για την εκδοση 2007greek να βαλω ολο το office απο αυτη . Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα