Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ασχολειται κανεις με τα συγκεκριμενα παιχνιδια; Ειδικα το clash of clans ειναι πολυ γνωστο με εκατομμυρια παικτες! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν γινεται να μεταφερθουν απο τη μια συσκευη στη αλλη τα progrss. Τωρα τα παιζω σε ενα ipad, και θελω να τα μεταφερω σε android συσκευη. Το clash of clans λογικα γινεται αφου συνδεεται με το game center. Τα αλλα δυο ομως; Το μονο σπαστικο στο clash of clans ειναι οτι πλεον ολοι μειωνουν τα trophies τους, για να μη τους χτυπανε οι δυνατοτεροι.. Θα πρεπει καποτε να το σταματησουν αυτο το glitch..
sistah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Στο clash of clans σιγουρα μπορεις να μεταφερεις το progress και σε αλλες συσκευες.Tα trophies τα ριχνουν κυριως οι farmers για να μην τους κανουν raid οι crystals και πανω και τους φανε τα παντα.Και εγω εχω ριξει τα trophies σε silver αντι για gold1 που θα μπορουσα να ειμαι για να με αφηνουν σε ησυχια τα lvl6 και κατω villages.
saxos55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Tα trophies τα ριχνουν κυριως οι farmers για να μην τους κανουν raid οι crystals και πανω και τους φανε τα παντα. Και εγω εχω ριξει τα trophies σε silver αντι για gold1 που θα μπορουσα να ειμαι για να με αφηνουν σε ησυχια τα lvl6 και κατω villages. Στη μάνα σου το'πες; Sorry για το OT 3
Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλα δεν έχεις πλεονεκτήματα όταν έχεις πολλά trophies;
sistah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οχι. Απλα σε matchαρει με μεγαλυτερο "elo" αρα και αντιστοιχο townhall και loot.Aμα δεν σε νοιαζουν τα trophies μπορεις να κανεις καλα raids και στο silver/gold απλα ψαχνεις ωρα για καλο loot.
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλα πολλοι το πανε μεχρι και unranked. Τοσο κατο δλδ!! Δε το καταλαβαινω. Τοσο πολυ φοβουνται; Παντως στο castle clash δεν εχει αυτες τις φουστιες.. Αντρικιες καταστασεις μονο. Γινεται στα αλλα δυο παιχνιδια να συνεχισω την προοδο και στο android κινητο;
Sellers Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η φουστιά είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Κι εγώ τα κρατάω σχετικά χαμηλά, αν και είμαι μεγάλο λέβελ. Τους τελευταίους 2-3 μήνες τους πέρασα στα 2200 με 2400, και δεν μπορούσα να βρω villages με ικανοποιητικό loot για επίθεση. Τώρα στα 1800 με 1900 είμαι άρχοντας. 1
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Γινεται να το πας και στο 0; Loot δε θα βρισκεις, αλλα δε θα σε βαραει και κανεις ;P Κανω λαθος που ανεβαζω barbarians στο laboratory; Archers και giants δε μου φαινονται καλοι.. Ειμαι ακομα town hall 3, μεχρι να γινουν ολα τα upgrades, ακομα και τα τειχη. Αλλιως δεν ανεβαινω. Θελουν πολυ gold ομως! 5.000 ο ενας για level3, δλδ κοντα στις 300.000 για ολους!
sistah Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον καπου εχεις μπερδευτει, ανα 15ημερο κανουν reset τα leaguesκαι γινεσαι unranked απλα δεν ξεκινας απο το μηδεν.Αυτου του ειδους παιχνιδια ειναι slow,τα upgrades παιρνουν ωρες/μερες/βδομαδες μεχρι να ολοκληρωθουν οσο τα ανεβαζεις levels.Μην βιαστεις να κανεις upgrade το town hall, πρωτα maxaρεις ολα τα defensive και μετα πας για το town hall.Οι barbs ειναι καλοι αναλογα το type του raid που θες να κανεις, προς το παρον εισαι χαμηλο TH οποτε μην σε απασχολει ιδιαιτερα.Απλα αν μπεις σε clan, σχεδον παντα ζητανε να εχεις μεγαλο level σε archersγιατι ειναι ισως το πιο common και καλο army. Aρα ανεβασε και αυτες στην πορεια.
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για το castle clash έχετε κάποια γνώμη; Αρκετά πιο πολύπλοκο φαίνεται, με πολύ περισσότερους ήρωες και κτίρια.
tsifotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η φουστιά είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Επική ατάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα