akuma3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα είχα βάλει στο facebook οποτε μπαίνει κάποιος από άγνωστη συσκευή να πρέπει να έχει κωδικό απτό κινητό μου και δυστυχώς μου έκλεψαν το κινητό και τώρα δεν έχω πρόσβαση ούτε εγώ από βλακεία μου που έγινε και έστειλα να τους ενημερώσω και τους λέω ότι μπορώ να τους δώσω ότι πληροφορίες θέλουν και τους έστειλα απτό email που έχω και στο facebook και αυτό που τους ζητάω είναι να μου βγάλουν το κωδικό για κινητό και τους ενημέρωσα πως μου το έκλεψαν και μου είπαν ότι πρέπει να στυλο τι ταυτότητα μου η κάποιο άλλο id και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν γίνετε να μπω ξανά στο facebook μου χωρίς να τους στυλο ταυτότητα
kostakiss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 βαλε τη σιμ σε αλλο κινητο και κανε ξανα αιτημα για να σου στειλουν εκ νεου μηνυμα με τον κωδικο.
akuma3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν γίνετε αυτό αν ήταν αυτή η λύση το ήξερα και μονος μου η sim πάει μαζί με το κινητό και δεν γίνετε να βγάλω το ίδιο νούμερο
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν γίνετε αυτό αν ήταν αυτή η λύση το ήξερα και μονος μου η sim πάει μαζί με το κινητό και δεν γίνετε να βγάλω το ίδιο νούμερο καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα είχα βάλει στο facebook οποτε μπαίνει κάποιος από άγνωστη συσκευή να πρέπει να έχει κωδικό απτό κινητό μου και δυστυχώς μου έκλεψαν το κινητό και τώρα δεν έχω πρόσβαση ούτε εγώ από βλακεία μου που έγινε και έστειλα να τους ενημερώσω και τους λέω ότι μπορώ να τους δώσω ότι πληροφορίες θέλουν και τους έστειλα απτό email που έχω και στο facebook και αυτό που τους ζητάω είναι να μου βγάλουν το κωδικό για κινητό και τους ενημέρωσα πως μου το έκλεψαν και μου είπαν ότι πρέπει να στυλο τι ταυτότητα μου η κάποιο άλλο id και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν γίνετε να μπω ξανά στο facebook μου χωρίς να τους στυλο ταυτότητα Αν δεν γινονται και τα δυο τοτε άντε γεια, ανοιξε αλλο φβ
akuma3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κοίτα το να δώσω ταυτότητα μπορώ δεν έχω θέμα αλλα το πρόβλημα είναι κατά ποσο είναι ασφαλές αυτό γιατί έχω ακούσει τόσα για το facebook "γιαφτο" θα προτιμούσα αν ξέρει κανεις άλλος κάνα άλλο τρόπο
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κοίτα το να δώσω ταυτότητα μπορώ δεν έχω θέμα αλλα το πρόβλημα είναι κατά ποσο είναι ασφαλές αυτό γιατί έχω ακούσει τόσα για το facebook "γιαφτο" θα προτιμούσα αν ξέρει κανεις άλλος κάνα άλλο τρόπο Αν θεωρείς οτι δεν ειναι ασφαλές ξέχασε το, το φβ, εγω που φοβάμαι το bungee jumping και δεν το θεωρό ασφαλές απλός δεν συμμετέχω σε αυτό
arc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Είτε στέλνεις ταυτότητα ή βγάζεις αλλη sim. Κατι αλλο δεν υπάρχει. Το τι κάνεις και ποιος είσαι έτσι κι αλλιως το ξέρουν στο fb, αφού μπορούν να διαβάζουν τι γράφεις - ανεβάζεις (ακομα και στα προσωπικά μηνύματα) και επιπλέον από το προσωπικό σου νουμερο μπορούν οι αρχές (αν χρειαστεί να φτάσουν σε σένα). 1
newtech Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 δεν γίνετε αυτό αν ήταν αυτή η λύση το ήξερα και μονος μου η sim πάει μαζί με το κινητό και δεν γίνετε να βγάλω το ίδιο νούμερο Κυριε AKUMA. Πας στο καταστημα (οτε vodafone κτλ) και λες.. μου κλεψαν το κινητο αυτο ειναι το νουμερο μου. Ακυρώνουν το παλιο και σου βγαζουν μια SIM με το ιδιο νουμερο (χωρις τις επαφες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα