TeZaS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς πληροφορίες? Οι σπουδές μου είναι πάνω στο αντικείμενο του Project Management και σκεφτόμουν να ξεκινήσω να πάρω και πιστοποίηση. Έχει κανείς? Μετράει καθόλου στην αγορά?
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς πληροφορίες? Οι σπουδές μου είναι πάνω στο αντικείμενο του Project Management και σκεφτόμουν να ξεκινήσω να πάρω και πιστοποίηση. Έχει κανείς? Μετράει καθόλου στην αγορά? μου φαινεται οτι πρεπει να εχεις εργασιακη εμπειρια για να δωσεις εξετασεις. Δεν ειμαι σιγουρος ομως.
TeZaS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Έβλεπα αυτό: "CAPM (Certified Associate in Project Management). Πρόκειται για την εισαγωγική πιστοποίηση του PMI με τις λιγότερες προαπαιτήσεις (24 contact hours εκπαίδευσης ή ένα χρόνο εμπειρίας σε έργα)" και βρήκα και αυτό: "NOTE: One hour of classroom instruction equals one contact hour. If you have completed a university or college course on project management that met for three hours per week for 15 weeks, you would document 45 contact hours on the application. If only a portion of a course dealt with project management, only the hours spent on project management can be applied toward the total" που αποτι κατάλαβα λέει οτι αναγνωρίζει ώρες αν είχες μάθημα στην σχολή. Οπότε νομίζω οτι θα μπορούσα να κάνω apply
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Φίλε είχα πάει πρόσφατα σε μια ημερίδα και κάποιος μας είχε μιλήσει για μια πιστοποίηση σε project management, υπάρχουν τρία επίπεδα πιστοποίησης Α,Β,Γ. Δεν ξέρω αν μιλούσε για την πιστοποίηση CAPM που λες ή κατι άλλο. Μας είπε ο άνθρωπος που ήταν εκεί οτι είναι ένας από τους 5 πιστοποιημένους στην Ελλάδα στο PM. Το Α επίπεδο αφορά πτυχιούχους που τηρούν κάποια επιπλέον προσόντα, νομίζω είχε πει οτι πρέπει να έχεις και εμπειρία. Το επίπεδο Β είναι για όσους έχουν μεταπτυχιακό και το C αν έχεις διδακτορικό. Για την πιστοποίηση αυτή γίνονται κάποια προπαρασκευαστικά μαθήματα στο ΕΚΠΑ με κόστος. Τα μαθήματα κάπου 300ευρώ, το κόστος της πιστοποίησης κάπου 350 ευρώ. Σύνολο πρέπει να μας είπε 700-750 ευρώ.
TeZaS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πολύ παπάτζα μου φαίνεται οτι είναι απο τους 5 πιστοποιημένους στην Ελλάδα..... Ονομασία πιστοποίησης δεν θυμάσαι?
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πιστοποίηση στο project management μου είπε..... ψάξε να δεις αν σε αυτή που ανέφερες υπάρχουν τα επίπεδα A,B,C αν ναι τότε αυτή είναι.
lary7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εμενα ποιο παλια μου ειχαν αναφέρει το http://www.pmgreece.gr/, δεν ξερω αν κανουν παρόμοια αντικείμενα. Έχω και εγώ την απορία αν αξίζει ή απλά υπάρχει για να μαζεύουν φραγκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα