Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σε τετοιο βαθμο που δε ανοιγει καμια ιστοσελιδα, μου βγαζει στιγμιαιο σφαλμα, ακομα και στο reload, λες και δεν εχουν καθολου συνδεση στο ιντερνετ! Γιατι γινεται αυτο; Παλαιοτερα δε θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα.. cyta εχω μαζι με τηλεοραση.
arc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εχει ερωτηθεί και απαντηθεί δεκάδες φορές Για το jdownloader βάλε όριο στο bandwidth κατεβάσματος 30% στο μέγιστο της γραμμής σου. Αν κατεβάζεις με 1,5MB βάλε όριο 1ΜΒ Για το torrent κάνε κάτι αντίστοιχο αλλά ειναι πιο σημαντικό να μειώσεις το Upload bandwidth στο 1/3 του μέγιστου σου και επισης να ορίσεις ως 5 τις μέγιστες συνδέσεις (δηλαδή που τραβάνε απο εσένα υλικό).
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και γιατι να κανω κατι τετοιο; Παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα! Λες και με ακουει το ιντερνετ τα παραπονα μου και παρουσιασε προβλημα η γραμμη. Αναγκαστηκα να ανοιγοκλεισω το ρουτερ, γιατι ειχε χαθει το ιντερνετ..
dkmaster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν θες να διορθώσεις το πρόβλημα γιατι ανοιξες θέμα; Επίσης δεν έχεις πρόβλημα, απλά ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνεις.
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το ιντερνετ σου επεσε επειδη το ρουτερ δεν αντεξε τις πολλες συνδεσεις που κανουν αυτες οι εφαρμογες και κυριως το torrent client και μπουκωσε. Γιαυτο περιορισε του τις μεγιστες συνδεσεις σε κατι πιο λογικο, πχ απο τις 200 που εχει απο default στις 50 ή πιο κατω. Δεν θα σου κοψει κατι απο την ταχυτητα ανεβασματος ή κατεβασματος, απλα θα μπορεις να συνδεθεις σε λιγοτερους peers για να κατεβασεις/ανεβασεις αυτο που θες.
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το jdownloader δεν εχει τετοια επιλογη ομως.
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το jdownloader κανει μια συνδεση ανα αρχειο που κατεβαζεις, οποτε το αντιστοιχο του ειναι αυτο που λεει simultaneous downloads. Οσες και να του βαλεις βεβαια δεν μπορει να πιασει τις 200 του torrent client, γιαυτο απλα ριξτου την ταχυτητα με την οποια κατεβαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα