Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τετοιο βαθμο που δε ανοιγει καμια ιστοσελιδα, μου βγαζει στιγμιαιο σφαλμα, ακομα και στο reload, λες και δεν εχουν καθολου συνδεση στο ιντερνετ! Γιατι γινεται αυτο; Παλαιοτερα δε θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα..

cyta εχω μαζι με τηλεοραση.

Δημοσ.

Εχει ερωτηθεί και απαντηθεί δεκάδες φορές

Για το jdownloader βάλε όριο στο bandwidth κατεβάσματος 30% στο μέγιστο της γραμμής σου. Αν κατεβάζεις με 1,5MB βάλε όριο 1ΜΒ

Για το torrent κάνε κάτι αντίστοιχο αλλά ειναι πιο σημαντικό να μειώσεις το Upload bandwidth στο 1/3 του μέγιστου σου και επισης να ορίσεις ως 5 τις μέγιστες συνδέσεις (δηλαδή που τραβάνε απο εσένα υλικό). 

Δημοσ.

Και γιατι να κανω κατι τετοιο; Παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα!

Λες και με ακουει το ιντερνετ τα παραπονα μου και παρουσιασε προβλημα η γραμμη. Αναγκαστηκα να ανοιγοκλεισω το ρουτερ, γιατι ειχε χαθει το ιντερνετ..

Δημοσ.

Αν δεν θες να διορθώσεις το πρόβλημα γιατι ανοιξες θέμα; Επίσης δεν έχεις πρόβλημα, απλά ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνεις.

Δημοσ.

Το ιντερνετ σου επεσε επειδη το ρουτερ δεν αντεξε τις πολλες συνδεσεις που κανουν αυτες οι εφαρμογες και κυριως το torrent client και μπουκωσε. Γιαυτο περιορισε του τις μεγιστες συνδεσεις σε κατι πιο λογικο, πχ απο τις 200 που εχει απο default στις 50 ή πιο κατω. Δεν θα σου κοψει κατι απο την ταχυτητα ανεβασματος ή κατεβασματος, απλα θα μπορεις να συνδεθεις σε λιγοτερους peers για να κατεβασεις/ανεβασεις αυτο που θες.

Δημοσ.

Το jdownloader κανει μια συνδεση ανα αρχειο που κατεβαζεις, οποτε το αντιστοιχο του ειναι αυτο που λεει simultaneous downloads. Οσες και να του βαλεις βεβαια δεν μπορει να πιασει τις 200 του torrent client, γιαυτο απλα ριξτου την ταχυτητα με την οποια κατεβαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...