Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για καινούργιο κινητό στην "entry" κατηγορία. Έχω εντοπίσει 4 συσκευές και θα ήθελα τη γνώμη σας γι'αυτές καθώς και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση.

• Samsung Galaxy Core 2 G355HN
  • SAMSUNG Galaxy S Duos 2
  • MLS iQTalk Crystal MAX
  • MLS IQTalk King White

Όπως θα δείτε τα 2 είναι dual sim, όμως δεν το θεωρώ απαραίτητο χαρακτηριστικό. Τα διάλεξα γιατί τα βρήκα σε καλή τιμή σε σχέση με άλλα.

Περιμένω γνώμες και ...

Ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή η Κίνα Είναι μονόδρομος θα κλαις τα λεφτά σου. Από εδώ όπως λέει και ο φίλος από πάνω με WP κάτι μπορείς να βρεις.

Δημοσ.

Κατευθύνομαι προς το Xiaomi Hongmi 1s.

Επειδή θεώρησα βασικό να σταλεί από Ευρώπη αυτή τη στιγμή έχω βρεί ως καλύτερη επιλογή αυτό.

Αν έχετε άλλη πρόταση σε μαγαζί ή συσκευή θα ήθελα να την ακούσω.

(Είχα βρει και το Doogee Valencia GS800 αλλά διάβασα ότι το Xiaomi είναι καλύτερο. Επειδή όμως αυτό είναι φθηνότερο, πείτε μου και γι'αυτό τη γνώμη σας).

Δημοσ.

Κατευθύνομαι προς το Xiaomi Hongmi 1s.

Επειδή θεώρησα βασικό να σταλεί από Ευρώπη αυτή τη στιγμή έχω βρεί ως καλύτερη επιλογή αυτό.

Αν έχετε άλλη πρόταση σε μαγαζί ή συσκευή θα ήθελα να την ακούσω.

(Είχα βρει και το Doogee Valencia GS800 αλλά διάβασα ότι το Xiaomi είναι καλύτερο. Επειδή όμως αυτό είναι φθηνότερο, πείτε μου και γι'αυτό τη γνώμη σας).

Εγώ δεν θα πρότεινα meri. Μ΄έχει κοροϊδέψει και στο myphone διάβαζα ότι έστειλε σε ένα μέλος μεταχειρισμένο κινητό. Διάλεξε vickmall, reportspam καλύτερα είναι πιο έμπιστα μαγαζιά. Αλλιώς το κινητό είναι πολύ καλό και εγώ της Xiaomi έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν θα πρότεινα meri. Μ΄έχει κοροϊδέψει και στο myphone διάβαζα ότι έστειλε σε ένα μέλος μεταχειρισμένο κινητό. Διάλεξε vickmall, reportspam καλύτερα είναι πιο έμπιστα μαγαζιά. Αλλιώς το κινητό είναι πολύ καλό και εγώ της Xiaomi έχω.

Με το τελωνείο ξέρεις τι παίζει ; Το reportspam έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά για να ξέρω γενικά για την Κίνα ...

Δημοσ.

Το reportspam έχει και customs insuranse, που σημαίνει άμα στο πιάσουν, σου το πληρώνουν;) Όταν το παραγγείλεις, το επιλέγεις, πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά είσαι ήσυχος με το τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλ. αν πάει τελωνείο και αρνηθώ να παραλάβω παίρνω όλο το ποσό ; 

Γενικά πάντως από όσο ξέρεις, περνάνε οι συσκευές αυτές ;

Και κάτι ακόμα/ Χρόνος παράδοσης ; 20 μέρες περίπου ;

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται έτσι. Αν αρνηθείς, χάνεις λεφτά! Αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, αν στο πιάσουν, σου δίνουν ότι έδωσες στοτελωνείο. Μίλα με το reportspam για σιγουριά!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν βρίσκεις τιποτα από τις αγγελίες εδώ μέσα?????

Έψαξα και περιμένω μια απάντηση ! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...