Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε windowsphone θα σου πρότεινα:

1) http://www.skroutz.gr/s/5631843/Archos-40-Cesium-4GB.html?from=autocomplete&keyphrase=archos+40+cesium

προσοχή όμως διάβασα κάπου ότι δεν έχει ελληνικό μενού. Ελληνικά έχει να γράφεια κανονικά. Το μενού θα έρθει με μελλοντικό update. Επίσης δεν είναι lumia οπότε δεν θα έχεις πρόσβαση στις αποκλειστικές Lumia εφαρμογές των WP.

2)  http://www.skroutz.gr/s/5317836/Nokia-Lumia-530.htmlή http://www.skroutz.gr/s/3080036/Nokia-Lumia-520.html

δεν έχουν όμως φλας και μπροστινή κάμερα.

3) http://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim.html

Αν δεν βαριεσαι να περιμενεις. Αναμένεται με σχετικά καλή τιμή και θα είναι ανώτερο από τα παραπάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά πλέον κινούμαι περισσότερο στα κινέζικα.

Τα μοντέλα που έχω κοιτάξει είναι τα παρακάτω. Φυσικά κάποια είναι σαφώς ανώτερα απλά κοιτάω αφ'ενός τη σύγκριση κόστους/απόδοσης και αφ'ετέρου ποιό από όλα θα μπορέσω να βρω πιο εύκολα. (ό,τι μπορώ να το βρω από Έλληνα σαφώς έχει μεγάλο + στην επιλογή)

Xiaomi 1S
THL T6 PRO
THL 4400
Lenovo A850+
Coolpad F1
Doogee Valencia
Doogee DG500C
Tianhe H928
ΤΙΑΝΗΕ Η9008

Το τελευταίο το έβαλα γιατί είναι τρομερό, απλά δεν νομίζω ότι το budget μου θα έφτανε. Αν όμως το έβρισκα σε ανταγωνιστική τιμή ίσως έκανα μια υπέρβαση. 
Θα ήθελα λοιπόν γνώμες γι'αυτά τα κινητά από όσα γνωρίζετε.
Ευχαριστώ !
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά πλέον κινούμαι περισσότερο στα κινέζικα.

Τα μοντέλα που έχω κοιτάξει είναι τα παρακάτω. Φυσικά κάποια είναι σαφώς ανώτερα απλά κοιτάω αφ'ενός τη σύγκριση κόστους/απόδοσης και αφ'ετέρου ποιό από όλα θα μπορέσω να βρω πιο εύκολα. (ό,τι μπορώ να το βρω από Έλληνα σαφώς έχει μεγάλο + στην επιλογή)

Xiaomi 1S
THL T6 PRO
THL 4400
Lenovo A850+
Coolpad F1
Doogee Valencia
Doogee DG500C
Tianhe H928
ΤΙΑΝΗΕ Η9008

Το τελευταίο το έβαλα γιατί είναι τρομερό, απλά δεν νομίζω ότι το budget μου θα έφτανε. Αν όμως το έβρισκα σε ανταγωνιστική τιμή ίσως έκανα μια υπέρβαση. 
Θα ήθελα λοιπόν γνώμες γι'αυτά τα κινητά από όσα γνωρίζετε.
Ευχαριστώ !

Το τελευταίο είναι αυτό!? Πρώτη φορά την ακούω αυτή την μάρκα.... Για μένα το F1 είναι καλύτερο. Κοίτα επίσης εάν μπορείς να χτυπήσεις και αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone στα 154€ που είναι πάρα πολύ καλό!

• Like 1
Δημοσ.

Το τελευταίο είναι αυτό!? Πρώτη φορά την ακούω αυτή την μάρκα.... Για μένα το F1 είναι καλύτερο. Κοίτα επίσης εάν μπορείς να χτυπήσεις και αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone στα 154€ που είναι πάρα πολύ καλό!

Ναι αυτό είναι αλλά από λίγο ψάξιμο είδα επιφυλάξεις για την μάρκα και το απέκλεισα.

Να πω την αλήθεια όλο βρίσκω καινούργια μοντέλα και τώρα κινούμαι προς μια πολύ vfm λύση, το Doogee DG580 γιατί το βρήκα από Ελλάδα στα 110€. Επίσης, έχω σε καλή τιμή ένα Bluboo X2 (οκταπύρηνο με κάμερα 13MP και ωραίο design) απλά δεν ξέρω την μάρκα και ίσως το αποφύγω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας όλους και συγγνώμη που συνεχώς αλλάζω τη συζήτηση απλά προσπαθώ να αποφύγω να το παραγγείλω μόνος μου. (plus, ότι δεν ξέρω αν το κινητό μου την βγάζει 20 μέρες :P )

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι αλλά από λίγο ψάξιμο είδα επιφυλάξεις για την μάρκα και το απέκλεισα.

Να πω την αλήθεια όλο βρίσκω καινούργια μοντέλα και τώρα κινούμαι προς μια πολύ vfm λύση, το Doogee DG580 γιατί το βρήκα από Ελλάδα στα 110€. Επίσης, έχω σε καλή τιμή ένα Bluboo X2 (οκταπύρηνο με κάμερα 13MP και ωραίο design) απλά δεν ξέρω την μάρκα και ίσως το αποφύγω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας όλους και συγγνώμη που συνεχώς αλλάζω τη συζήτηση απλά προσπαθώ να αποφύγω να το παραγγείλω μόνος μου. (plus, ότι δεν ξέρω αν το κινητό μου την βγάζει 20 μέρες :P )

Κοίτα, Coolpad F1 ή το Xiaomi που σου λέω είναι πολύ καλά και σου τα συστήνω. Μην πηγαίνεις σε μάρκες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους! Προτίμησε μάρκες εγγύηση - Xiaomi, Lenovo, Huawei, Oneplus και το F1.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα doogee πότε θα είναι διαθέσιμα ρε παιδιά στα καταστήματα; 

Εννοώ της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας με εγγύηση κλπ.

Θέλω να πάρω το φθηνό των 99 ευρώ, αλλά δεν το έχω βρει ακόμη πουθενά.

Δημοσ.

Αυτά τα doogee πότε θα είναι διαθέσιμα ρε παιδιά στα καταστήματα; 

Εννοώ της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας με εγγύηση κλπ.

Θέλω να πάρω το φθηνό των 99 ευρώ, αλλά δεν το έχω βρει ακόμη πουθενά.

Αυτή είναι τιμή Κίνας!? Γιατί μην περιμένεις όσο το βρίσκεις κίνα να το βρεις και εδώ. Τα Lenovo πχ είναι 100€ πάνω περίπου σε σχέση με την κίνα

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι τιμή Κίνας. Στην Κίνα βγαίνει κάπου στα 70 ευρώ.

Είναι τιμή Ελληνικής αντιπροσωπείας που τα φέρνει Ελλάδα και θα είναι στα 99 ευρώ σύμφωνα με τις επίσημες τιμές που έχει ανακοινώσει σε δελτία τύπου εδώ και καιρό (απορώ πως σας ξέφυγαν εδώ).

Εδώ το επίσημο Ελληνικο σάιτ τους: http://www.oebesa.gr/index.php/smartphones/item/70-dg310

Βγαίνει 30 ευρώ παραπάνω από ότι αν αγόραζα από Κίνα, αλλά δίνει δύο χρόνια εγγύηση και έχει πολύ πιο συμμαζεμένη Ελληνική rom απο το Κινέζικο που έχει απλώς την multilanguage.

Το θέμα μου είναι πότε θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά. Είπαν μέσα στον Νοέμβριο θα βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά ο Νοέμβριος τελειώνει και ακόμη τίποτα. Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Για ρίξε και μια ματιά και στο iOcean X1, που είναι και απο ελλάδα, έχει και ένα χρόνο εγγύηση, και έχει hardware της προκοπής για το κατοστάρικο

http://www.my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/iocean/iocean-x1-detail

Το κινητό αυτό για 27-28/11 μόνο στο reportspam το έχουν στα 59$ !!! Έχουν Black Friday και έχουν προσφορές σε 13 μάρκες λέει το ενημερωτικό τους έως και 50%!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήρα το Doogee DG580 από ιδιώτη σε κατάσταση καινούργιου (χρήση ωρών). Προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος με μόνο παράπονο το ίσως λίγο αδύναμο φλας (παρ' ότι είναι dual) που το βράδυ αδικεί μια πολύ αξιοπρεπή κάμερα 8MP. Αρκετά θετικό χαρακτηριστικό θεωρώ την μπροστινή του κάμερα που είναι επίσης 8MP και σου επιτρέπει να βγάζεις πολύ εύκολα φωτογραφίες.

Δημοσ.

Κανένα άλλο site θα βγάλει προσφορές για black Friday?

Ρωτάω επειδη το reportspam δίνει δυνατότητα για αγορά ενός μόνο τηλεφώνου για κάθε λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...