Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τα 30 να ξέρεις ότι και οι φιλίες μειώνοντε , και είναι δύσκολο να κάνεις καινουριους φίλους......

Παντως , χωρίς να διαβάσω όλο το ποστ σου , νομίζω οτι υπερβάλλεις.

Δημοσ.

Για την ακριβεια, εχω τοσους πολλους φιλους,

που βλεποντας την δυσκολια να ειμαι σε φαση 'keep in touch' με ολα τα contacts μου,

ενω με προσεγγιζουν νεα ατομα γιατι με εκτιμουν και θελουν οπως φαινεται περισσοτερη επικοινωνια μαζι μου,

εχω φτασει στο σημειο 'επιμελως' να τα αποφευγω, νιωθωντας και καπως ασχημα-αβολα, αλλα απλα δεν μπορω να το διαχειριστω.

Οταν πχ στην γιορτη μου χτυπουν καμια εκατονπενηνταρια τηλεφωνα, και απο τους οποιους, εγω ειμαι τακτικος (οσο μπορω-αν και σχεδον αδυνατώ) πχ με το 70% απο αυτους, για τους υπολοιπους πχ εγω το σκεφτομαι να τηλεφωνησω στη γιορτη, ή να ανταποκριθω στα καλεσματα τους για να βγουμε καφε κλπ, γιατι ξερω οτι εδω δεν μπορω να 'διατηρησω' οτι εχω, που να ανοιχτω και με αλλους;

Σιγουρα αυτα δεν ειναι στασιμα, φιλοι χανονται, νεες γνωριμιες γινονται,

αλλα επειδη (χωρις να θελω να περιαυτολογησω) λογω χαρακτηρα με εκτιμουν πολλοι και μαλιστα πολυ,

κι αυτο(ευτυχως μεν) δεν χανεται με το περασμα του χρονου ,

αλλα αντιθετα οσο περνουν τα χρονια ο σεβασμος και η εκτιμηση μαλλον μεγαλωνει,

φτανεις πια να εχεις τοσες γνωριμιες/φιλους/γνωστους κλπ, που δεν μειωνονται αλλα υπαρχει συνεχως αυξητικη ταση!

Τελωσπαντων, αυτο τοσο σημαντικο 'κεφαλαιο' θελει τον δικο του χρονο και ειδικη διαχειριση,

αλλα διαπιστωνω οτι ειμαστε 'ανθρωποι' με 'πεπερασμενες' δυνατοτητες...

Δημοσ.

Διατηρω τις φιλιες μου βαση της τεχνογωσιας μου στους υπολογιστες.

Με παιρνουν ολοι τηλ. οταν τους παθει κατι το laptop.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν φιλίες.. υπεράνω όλων το χρήμα! Αμήν...

Το χρήμα παντού και πάνω από όλα, μεταξύ συγγενών και... φίλων!!!

Δημοσ.

Ή η φοιτητική φάση....που σε θυμούνται ξερωγώ μόνο εξεταστική για σημειώσεις :') μα πόσο γελοία είναι μερικά άτομα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην κατάψυξη,

Οποτε καθε 6 μηνες αλλαζεις φιλους ? :P

Εγω εναν καλο φιλο εχω 14 χρονια σχεδον στην αρχη δεν τα πηγαιναμε καλα τωρα τον νιωθω αδερφο, απλα σεβομαι τα θελω του και αυτος τα δικα μου.

Δημοσ.

Έχω χαλάσει πολλές φιλίες για αυτό το λόγο :D

Μια φορά τσακώθηκα με ξάδερφο που με θυμόνταν μόνο όταν χαλούσε το pc του. Από τότε κάπως έβαλε μυαλό :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακολουθώ τον παραδοσιακό τρόπο του όταν "ξεχνάω" κάποιον φίλο για μεγάλο διάστημα να του κάνω κάποιο δώρο, συνήθως gadget ή κάτι που να χρειάζεται.

Αφιερωμένο...

Επεξ/σία από NinjaMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...