Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν διαθέτονται σπίτια στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην βαλαοριτου (αλλά και όχι μόνο) τα οποία μπορείς να τα νοικιάσεις για μία μέρα με σκοπό να διοργάνωσης πάρτι... ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)   :-D     

Δημοσ.

Έχουμε νοικιασει σπιτι με κηπο και πισινα στο Λαγονήσι για παρτυ για μια μερα, 300 ευρω.. οποτε θα γινεται και αλλου

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν διαθέτονται σπίτια στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην βαλαοριτου (αλλά και όχι μόνο) τα οποία μπορείς να τα νοικιάσεις για μία μέρα με σκοπό να διοργάνωσης πάρτι... ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)   :-D     

Θα ήθελα κι εγώ να μάθω ποιος σώφρων άνθρωπος, θα νοίκιαζε το σπίτι του συγκεκριμένα για πάρτι. 

ααααυτός

maxresdefault.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Καλά από εδώ δεν θα βρεις κάτι. Απευθύνσου σε κάποια σελίδα με αντίστοιχες αγγελίες, αν και δύσκολο το βλέπω για αυτή την οδό.

έχεις να προτείνεις κάποιο site?

Δημοσ.

Ψάξε στο xe.gr και στο google γενικότερα, π.χ "διαθέσιμα σπίτια για party" κάτι τέτοιο βάλε για search

έγινε ευχαριστώ πολλή 

Δημοσ.

Υπάρχει στην Βαλαωρίτου αυτό ακριβώς που λές .

Είναι ενας χώρος σε όροφο που τον νοικιάζουν για πάρτυ .

Δημοσ.

Υπάρχει στην Βαλαωρίτου αυτό ακριβώς που λές .

Είναι ενας χώρος σε όροφο που τον νοικιάζουν για πάρτυ .

το ξέρω ότι υπάρχει αλλά ψάχνω πληροφορίες για αυτόν τον χώρο!! κάποιο τηλέφωνο μια οδό κάτι...... 

Δημοσ.

Άμα ρωτήσεις Βαλαωρίτου , όλο και κάποιος δε θα ξέρει?

όσους έχω ρωτήσει όλοι το έχουν ακουστά αλλά κάνεις δεν ξέρει που βρίσκεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...