Basilhs23___ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 όσους έχω ρωτήσει όλοι το έχουν ακουστά αλλά κάνεις δεν ξέρει που βρίσκεται.... Έψαξα λιγο στο google μήπως βρω κάτι για εκείνη την οδο, πέρα από ένα bar δεν βρίσκω τίποτε.
Unabomber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αμα παρεις σβαρνα το βραδυ τα μαγαζια, και ρωτησεις κανα μπαρμαν, DJ (πχ RocknRolla , Mαυρο Προβατο κλπ) ολο και καποιος θα σου πει….
Sova Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Έψαξα λιγο στο google μήπως βρω κάτι για εκείνη την οδο, πέρα από ένα bar δεν βρίσκω τίποτε. Τίγκα στις μπυραρίες είναι η Βαλαωρίτου (αν μιλάς για Θεσσαλονίκη).
David20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 όσους έχω ρωτήσει όλοι το έχουν ακουστά αλλά κάνεις δεν ξέρει που βρίσκεται.... Καλησπερα...Ανεμενε,θα σε δωσω σε πμ το mail του ανθρωπου που ψαχνεις..ειναι καλος μου φιλος. 1
kage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε νοικιασει σπιτι με κηπο και πισινα στο Λαγονήσι για παρτυ για μια μερα, 300 ευρω.. οποτε θα γινεται και αλλου ινφο..!
thanos.4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα...Ανεμενε,θα σε δωσω σε πμ το mail του ανθρωπου που ψαχνεις..ειναι καλος μου φιλος. ποοο σε ευχαριστώ πολλή φίλε!!
paylidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ινφο..! για την ακριβεια, vids or didn't happen!
David20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ποοο σε ευχαριστώ πολλή φίλε!! Να εισαι καλα man...Ολα γκουντις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα