Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To MiRC έχει πάρα πολλά δίκτυα επικοινωνίας αυτήν την στιγμή. Στα διάφορα δίκτυα συνδέεσαι με τους διάφορους σέρβερς που αντιστοιχούν στο κάθε δίκτυο. Μερικά από τα καλύτερα ελληνικά δίτκυα είναι:

1. Midnightchat.eu

α.  Σε αυτό συνδέεται από τους servers :

(1)  atlantis.midnightchat.eu 

(2)  lion.midnightchat.eu  ,

β.  καθώς και από web client όπως παρακάτω:

(1)  www.midnightchat.eu 

(2)  www.gayvoice.gr 

(3)  http://midnight-radio.webnode.gr/
         (4)  http://midnightchat-eu.webnode.gr/

2.  IRCnet.gr

α.  Σε αυτό συνδέεται από τους servers :

(1)  nemesis.ircnet.gr

(2)  artemis.ircnet.gr

β.  καθώς και από web client όπως παρακάτω:

(1)  www.ircnet.gr

(2)  http://ircnet-gr-radio.webnode.gr/

Σε όλα τα ελληνικά δίκτυα επικοινωνίας συνδέονται και έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό, καθώς και υπήκοοι άλλων χωρών.

Δημοσ.

Στο IRC υπάρχει ακόμα κόσμος. Λιγοστός, αλλά υπάρχει. Και τώρα επειδή το κάθε δίκτυο έχει και το δικό του ιντερνετικό ράδιο γίνεται μία μεγάλη παρέα και περνάμε όσοι ασχολούμαστε όμορφα :)

Δημοσ.

χαχαχα... πέθανα! :P με πήγες ακριβώς 15 χρόνια πίσω. Το 2o που έγραψες είχε ξεκινήσει από κάτι καμένους που κάναν λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις σε άλλα δίκτυα .. ότι να ναι δηλαδή :P

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάνεις κάποιο λάθος! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς εγώ βλέπω μέσα να γίνεται καλός χαβαλές και ωραία , ξηγημένα άτομα!

Δημοσ.

Εσείς είστε παλιοί users και το σεβόμαστε όλοι οι νέοι users αυτό. Ελάτε λοιπόν και εσείς στην παρέα μας χωρίς πολλά λόγια :)

• Like 1
Δημοσ.

a/s/l στεγνο για να μην κουραζει ρε!!!!

/connect otrere.irc.gr

/join #οτιραντομοκαναλοθες + σεχ και ηελλας και δωσε πονο

<sdsdds> hi

<sdsdsd> a/s/l ?

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Τότε που όλοι έφτιαχναν ψευτικα προφιλ και το έπαιζαν γκονενες να τρολλαρουν και έστελναν φωτογραφίες της Keyra Agustina

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι κάνεις κάποιο λάθος! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς εγώ βλέπω μέσα να γίνεται καλός χαβαλές και ωραία , ξηγημένα άτομα!

λάθος δεν κάνω σίγουρα... ήμουν administrator σε 2 servers τότε (στα 15 μου), και μου κάναν και προτάσεις-προσιλιτισμούς για να μπω σε αυτό το δίκτυο ... και τα ξέρω από "μέσα" τα πράματα! σίγουρα τώρα δεν θα είναι τα ίδια άτομα, και ακόμα και τα ίδια να είναι, θα έχουν μεγαλώσει - σοβαρευτεί  :P

και λογικό είναι, τώρα που δεν είναι πλέον mainstream το IRC, να έχουν μείνει καλά άτομα... αλλά πάει περάσαν για μας :P

στα θετικά, το λιώσιμο που έριξα με το mIRC scripting με βοήθησε να μπω στον κόσμο του προγραμματισμού κατά κάποιο τρόπο :P

είχα φτιάξει μέχρι και FTP server σε script, ενώ ήμουν και translator του unrealircd για κάνα δυο χρόνια.

Δημοσ.

Απευθύνομαι στον Lusiddream: Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί δεν έρχεσαι να μας διδάξεις λίγες από τις γνώσεις σου σε ircd, unreal, anope , να φτιάξουμε κάνα καλό site ... ! Tespa ! Αν σε ενδιαφέρει , μπορείς να μπεις στο δίκτυο και να μιλήσεις με την Ενιγμα, στην οποία ανήκει το δίκτυο midnightchat!

Δημοσ.

a/s/l στεγνο για να μην κουραζει ρε!!!!

/connect otrere.irc.gr

/join #οτιραντομοκαναλοθες + σεχ και ηελλας και δωσε πονο

<sdsdds> hi

<sdsdsd> a/s/l ?

:-D

:) o server autos pou egrapses , einai enas apo tous servers tou Megalou Diktyou GRnet ! :) Mporeite omws na erthete sto Midnightchat.eu apo ton server atlantis.midnightchat.eu :)

το mirc πεθανε...

υπαρχει το zoo

Kai egw mpainw sto zoo kai paizw tavli h kanw kai ekei chat kai xavale :) Omws mia filh moy exei diko ths Diktyo, to MidnightChat.eu kai etsi mpainw kai sto mirc diktuo ths :) Ela kai esy. Den xaneis kai tpt :)

λάθος δεν κάνω σίγουρα... ήμουν administrator σε 2 servers τότε (στα 15 μου), και μου κάναν και προτάσεις-προσιλιτισμούς για να μπω σε αυτό το δίκτυο ... και τα ξέρω από "μέσα" τα πράματα! σίγουρα τώρα δεν θα είναι τα ίδια άτομα, και ακόμα και τα ίδια να είναι, θα έχουν μεγαλώσει - σοβαρευτεί  :P

και λογικό είναι, τώρα που δεν είναι πλέον mainstream το IRC, να έχουν μείνει καλά άτομα... αλλά πάει περάσαν για μας :P

στα θετικά, το λιώσιμο που έριξα με το mIRC scripting με βοήθησε να μπω στον κόσμο του προγραμματισμού κατά κάποιο τρόπο :P

είχα φτιάξει μέχρι και FTP server σε script, ενώ ήμουν και translator του unrealircd για κάνα δυο χρόνια.

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί δεν έρχεσαι να μας διδάξεις λίγες από τις γνώσεις σου σε ircd, unreal, anope , να φτιάξουμε κάνα καλό site ... ! Tespa ! Αν σε ενδιαφέρει , μπορείς να μπεις στο δίκτυο και να μιλήσεις με την Ενιγμα, στην οποία ανήκει το δίκτυο midnightchat!

Ξεπεράστηκε το mirc

Ela kai esy sthn parea mas, kai den tha xaseis. tha gnwriseis kala kai aksiologa atoma!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...