Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εγω αυτη η ραμ που εχω δεν φτουραει στα games (kingston hyperx 4gb) θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλη ραμ για gaming θα προτιμουσα της kngston μιας και ξερω οτι ειναι πολυ αξιοπιστες.. καπου διαβασα οτι εχουν ενσωματωμενη ψυκτρα. θελω να πηγαινει βολιδα.. 8gb συνολικα! διαθετω μεχρι 100 ευρω, καποια προταση;;  και κατι ακομα. επειδη δεν ειμαι και ο πιο σχετικος στο θεμα.ο επεξεργαστης μου (αν χρειαζεται) ειναι ο amd fx 8150 ευχαριστω!!! επισης παιζει ρολο αν ημνημη χωριζεται;; δηλαδη τι ειναι καλυτερο; 1Χ8 η 2Χ4 και γιατι;

Δημοσ.

πάρε άλλο ένα στίκ της ίδιας μνήμης και δεν θα έχεις πρόβλημα.

οι διαφορές μεταξύ 1333 και 2133 στα παιχνίδια και σε γενικότερη χρήση είναι μηδαμινη.

Δημοσ.

πάρε άλλο ένα στίκ της ίδιας μνήμης και δεν θα έχεις πρόβλημα.

οι διαφορές μεταξύ 1333 και 2133 στα παιχνίδια και σε γενικότερη χρήση είναι μηδαμινη.

τοτε ποιος ο λογος που βγαζουν παιχνιδια που θελουν το minimum της ram να ειναι 8gb?

Δημοσ.

Πάρε άλλο ένα stick ram 4GB για να έχεις 2x4GB και να δουλεύουν σε dual channel. Βάλε το cpu-z και κάνε printscreen στις καρτέλες memory και spd να δούμε ποιες ram ταιριάζουν καλύτερα μ' αυτή που έχεις

Δημοσ.

δεν μπορω να πρινταρω γιατι το pc μου εχει παραδωσει πνευμα... η μητρικη του. και μιας και αλλαξα μητρικη θα βαλω και πραγματα που με ενοχλουσαν,. γενικοτερα μια μικρη αναβαθμισουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...