Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά τα προϊόντα της apple φημίζονται και είναι δημοφιλή ΚΑΙ για αυτό, επειδή απευθύνονται και στον παντελώς άσχετο με τη τεχνολογία

όταν αυτού του άσχετου αρχίζει να του σέρνεται η συσκευή αυτό που ευελπιστεί η apple είναι ότι από τον εκνευρισμό του (+ την ανάγκη που θα του δημιουργήσει, ότι και καλά έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις) απλά θα τρέξει να την αλλάξει και θα την αλλάξει με κάτι από τη δική της γκάμα μιας και δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλο κατασκευαστή 

το μπουρδελόφωνο του άσχετου που θα μείνει ως έχει, απλά θα συνεχίζει να κάνει αυτά που κάνει, δεν τρέχει κάτι

το πότε θα το αλλάξει αυτός; άγνωστο..

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λάθος της εταιρίας (το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί λάθος μιας και είναι σίγουρα σκόπιμο) είναι που δεν του δίνει τη δυνατότητα downgrade και όχι που στην 8αρα το 4S δεν απέδιδε όπως παλιότερα.

Δημοσ.

Περιμενε,μαλλον η συσκευη σου ειναι απο χωρα δευτερεουσας διανομης του update...περιμενε και θα την κατεβασεις και συ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα εισαι ο μοναδικος στον κοσμο με 8.1.1 στο 4αρι, ακομα και εαν δεν ειναι λειτουργικο αλλά απλα εγκατεστημενο στο τηλ. Στην χειροτερη των περιπτωσεων απλα θα πας σε restore και θα επανελθεις στην 7. Αμφιβαλλω παντως πως θα ξεκινησει η εγκατασταση/update.

Παρε ενα backup για παν ενδεχομενο.

JB εισαι?

edit. Τώρα είδα το παραπάνω. 

Θα το επαναφέρεις χειροκίνητα αν χρειαστεί resore που δεν νομίζω.

guys θα αργησω να το κανω γιατι το κατεβασμα του λογισμικου με λεει το iTunes θελει καπου στις 2 ωρες.και μετα πρεπει να κανω και save τα SHSH BLOBS,ΑΝ πετύχει η αναβάθμιση.αν πετυχει θα το ανεβασω εικονες.μπορω παντως αμα θελεται να σας δειξω φωτο για την ειδοποιηση που με βγαζει.

στην αρχη το μηνυμα με λεει οτι <<υπαρχει ενημερωση για....8.1>> αλλα μολις παταω ενημερωση και αποδοχη όρων κτλ τοτε το τελευταίο μήνυμα λεει οτι θα κανει λήψη την 8.1.1  

Δημοσ.

ωπα για να κτλβ

ΑΝ οντως πετυχει το uptade

και μπει στο iOS 8

και θελω εγω να το ξαναγυρισω πισω (επειδη εχει ωραια tweak στην τωρινη του εκδοση)

δεν θα μπορεσω με το backup που έκανα με το iTunes,να το επαναφερω απλα πισω;

Δημοσ.

αν γινει;

πες μου τροπους επιστροφης για να μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη

Δημοσ.

χαχαχαχαχα

ειναι η δευτερη φορα που με το λες

Δημοσ.

Τρόπος να επιστρέψεις δεν υπάρχει. 

Αλλά δεν γίνεται αυτό που φοβάσαι

Win Win είναι η φάση μην την ψάχνεις.

Αμα γίνει θα κονομήσεις iPhone 6 Plus, iPad Air και MacBook Pro

Δημοσ.

λοιπον θα το κανω γιατι με τρωει η περιεργια

θελω αλλα 28' λεπτα για να κατεβει το λειτουργικο

μετα θα πατησω εγκατασταση και θα περιμενω

ΑΝ μου μεινει στα χερια.........<<θα φωναξω την μαμα μου>>

Δημοσ.

λοιπον μαγκες

μετα απο υπερπροσπαθειες,τελικα η apple ηθελε να μου χασει περιπου 45' λεπτα απο την ζωη μου.

μου εβγαλε το μηνυμα οτι δεν γινετε η αναβαθμιση,οταν κατεβηκε το λογισμικο-->και με αφησε χωρις λειτουργικο στην συσκευη,με την εικονα του βισματος και το iTunes

τελικα χαρις το backup που εκανα

γυρισαν ολα οπως πριν και τωρα....πανε τα ονειρα της <<διασημοτητας>>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον μαγκες

μετα απο υπερπροσπαθειες,τελικα η apple ηθελε να μου χασει περιπου 45' λεπτα απο την ζωη μου.

μου εβγαλε το μηνυμα οτι δεν γινετε η αναβαθμιση,οταν κατεβηκε το λογισμικο-->και με αφησε χωρις λειτουργικο στην συσκευη,με την εικονα του βισματος και το iTunes

τελικα χαρις το backup που εκανα

γυρισαν ολα οπως πριν και τωρα....πανε τα ονειρα της <<διασημοτητας>>

Το είχα πάθει κι εγώ αυτό, αλλά δε δούλευε ούτε και το backup. Τελικά στάλθηκε η κάτοχος να σκάσει το 25αρι να της περάσουν λειτουργικό και μετά δούλεψε το restore και περάστηκαν ξανά τα πράγματά της Επεξ/σία από qsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...