Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλη έχει πρόβλημα στα αγγεία, και όχι μόνο, κάτι περίεργα της συμβαίνουν, και θέλει να το ψάξει ενδελεχώς .

Ξέρετε λοιπόν τον καλύτερο που λέει ο λόγος, αλλά από πείρα...

Ευχαριστώ παιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Πες αν θες πιο αναλυτικά το πρόβλημα.

Της παρουσιάστηκε πρίν 3 βδομάδες

πρήξιμο σε όλο το σώμα, με κοκκινίλες και μπλαβάδες στα πόδια, πονούσαν τα πόδια της και δε μπορούσε καν να περπατήσει.

Πήγε στο υγεία, την κρατήσανε 4 μέρες με

ορούς κορτιζόνης και για αλεργία,

της κάνανε αρκετές εξετάσεις, μέχρι και για καρκίνο και

δε της βρήκανε τι έχει, της είπανε ότι μάλλον είναι αλλεργία στο αουγκμεντίν που είχε πιεί μάλλον την προηγούμενη πριν το συμβάν, της δώσανε κορτιζόνη για το σπίτι και της πέρασε.Αλλά.

Σε μιά βδομάδα ξανά τα ίδια, αλλά επειδή το είχε ξαναπεράσει πήγε αμέσως,

και της είπαν να πάρει κορτιζόνη και να ξαναπάει αφού της περάσει για περισσότερες εξετάσεις, και ότι έχει αγγειίτιδα.

Τώρα αν θες κιάλλες λεπτομέρειες, πες τι να τη ρωτήσω. Σευχαριστώ

η αγγειίτιδα ειναι ίσως κάτι ξεκάρφωτο, αλλά λέει να ξεκινήσει από κάπου

Δημοσ.

Η φίλη σου δεν θέλει αγγειολόγο-αγειοχειρούργο γιατί το πρόβλημα της δεν είναι χειρουργικής αρχής. Οι αγγειίτιδες είναι αυτοάνοσα νοσήματα και συνήθως ασχολούνται δερματολόγοι, ανοσολόγοι κτλ.

Το ξεκάρφωτο δεν μπορώ να το κρίνω γιατι δεν ξέρω τι εξετάσεις εγιναν. Παρόλα αυτά η κορτιζόνη μειώνει την αντίδραση του οργανισμού οπότε μιλάμε για κάτι αυτοανοσο ή αλλεργικής αρχής.

Οι χειρουργικές ειδικότητες σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνουν τις επιπλοκές την νόσου, συνίθως στενώσεις αγγείων

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως πρόκειται για θρομβοφλεβίτιδα? Της έκαναν triplex αγγείων? Ξέρω έναν καλό στο Περιστέρι βέβαια, δεν ξέρω αν την βολεύει.

Δημοσ.

Κανονικά έπρεπε να την παραπέμψουν οι γιατροί στο νοσοκομείο που πήγε στην ποιο ενδεδειγμένη ειδικότητα γιατρού για αυτό το πρόβλημα. Ετσι όπως μας το λες δεν μπορούμε να κρίνουμε. Πρίξιμο στο πόδι συμβαίνει και λόγω προβλημάτων καρδιάς. Τώρα μας λες και για κοκκινίλες και άλλα πράγματα, τι να πώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...