JERONIMO888 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ειχα μια κληση απο αυτον τον αριθμο αλλα τωρα το ειδα και παραξενευτηκα Το γκουκλαρω δεν μου βγαζει τιποτα... το παιρνω τηλεφωνο χτυπαει αλλα δεν απανταει... εχει ιδεα κανεις απο που μπορει να ειναι αυτος ο αριθμος?
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 απαντησε ενας και μου ειπε σορυ λαθος στα ελληνικα τωρα ποσο θα με χρεωσει θα δειξει
zio10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 απαντησε ενας και μου ειπε σορυ λαθος στα ελληνικα τωρα ποσο θα με χρεωσει θα δειξει Τόσο πολύ καιγόσουν να μάθεις ποιος είναι? Άσε να ξαναπάρουν αυτοί αν είναι
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω δεν εχω viber,εντωμεταξυ την ιδια μερα μου εστειλαν το γνωστο μηνυμα "ειμαι η ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε και μου εδωσε το τηλ σου ο σακης." απο ενα αλλο παραξενο αριθμο και λεω τοσο συμπτωση?
InvadersMustDie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω δεν εχω viber,εντωμεταξυ την ιδια μερα μου εστειλαν το γνωστο μηνυμα "ειμαι η ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε και μου εδωσε το τηλ σου ο σακης." απο ενα αλλο παραξενο αριθμο και λεω τοσο συμπτωση? ναι και σκεφτηκες εσυ αμεσως μην ηταν η ψηλη μελαχρινη και σε επαιρνε τηλ απο την Γερμανια....
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω δεν εχω viber,εντωμεταξυ την ιδια μερα μου εστειλαν το γνωστο μηνυμα "ειμαι η ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε και μου εδωσε το τηλ σου ο σακης." απο ενα αλλο παραξενο αριθμο και λεω τοσο συμπτωση? Αυτό το μήνυμα από τι αριθμό ήρθε; Ήταν από αυτό του εξωτερικού ή άσχετο;
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Απο ασχετο ηταν το μηνυμα αλλα νομιζα οτι συνδεονται με καποιο τροπο...
giorgosbretos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αυτο με τη μελαχρινη απατη ειναι και μενα μου στειλαν να βρεθουμε ε βρεθηκαμε και ηταν ο σακης τελικα 2
Pankar95 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αυτο με τη μελαχρινη απατη ειναι και μενα μου στειλαν να βρεθουμε ε βρεθηκαμε και ηταν ο σακης τελικα Της έτυχε κάτι και τον έστειλε να σε ενημερώσει ε; Τι καλή κοπέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα