Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μια κληση απο αυτον τον αριθμο αλλα τωρα το ειδα και παραξενευτηκα

Το γκουκλαρω δεν μου βγαζει τιποτα... το παιρνω τηλεφωνο χτυπαει αλλα δεν απανταει... εχει ιδεα κανεις απο που μπορει να ειναι αυτος ο αριθμος?

Δημοσ.

απαντησε ενας και μου ειπε σορυ λαθος στα ελληνικα  :P τωρα ποσο θα με χρεωσει θα δειξει

Τόσο πολύ καιγόσουν να μάθεις ποιος είναι? Άσε να ξαναπάρουν αυτοί αν είναι :P

Δημοσ.

δεν ξερω δεν εχω viber,εντωμεταξυ την ιδια μερα μου εστειλαν το γνωστο μηνυμα "ειμαι η ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε και μου εδωσε το τηλ σου ο σακης." απο  ενα αλλο παραξενο αριθμο  και λεω τοσο συμπτωση?

Δημοσ.

δεν ξερω δεν εχω viber,εντωμεταξυ την ιδια μερα μου εστειλαν το γνωστο μηνυμα "ειμαι η ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε και μου εδωσε το τηλ σου ο σακης." απο  ενα αλλο παραξενο αριθμο  και λεω τοσο συμπτωση?

ναι και σκεφτηκες εσυ αμεσως μην ηταν η ψηλη μελαχρινη και σε επαιρνε τηλ απο την Γερμανια....

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα από τι αριθμό ήρθε; Ήταν από αυτό του εξωτερικού ή άσχετο;

Δημοσ.

Αυτο με τη μελαχρινη απατη ειναι και μενα μου στειλαν να βρεθουμε ε βρεθηκαμε και ηταν ο σακης τελικα

Της έτυχε κάτι και τον έστειλε να σε ενημερώσει ε; Τι καλή κοπέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...