Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τι προτείνετε για θέρμανση δωματίου που είναι 25 τμ. Μέχρι στιγμής (στα Χανιά δεν έχει καθόλου κρύο) τι λέτε να πάρω για τις πιο χειμωνιάτικες μέρες
zio10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πάρε ένα a/c να το έχεις και το καλοκαίρι που θα χρειαστεί περισσότερο
Sog96Ch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το σπιτι το νοικιαζω και μπορει να εχω φυγει μεχρι το καλοκαιρι
Fan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλοριφέρ λαδιού εάν θέλεις να έχεις ποιοτική ζέστη αλλά τσιμπήσει λίγο το ρεύμα εάν δεν το προσέχεις. Με 70-80 ευρώ παίρνεις ένα αξιολογο
Sog96Ch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι θέλω και Ούτε(Σήμερα πόσα θα διαθέΣήμερα ήμουν με κοντομάνικο γιατί είχε πολύ ζεστή έξω πάνω από τους 20). Θέλω κάτι να ζεσταινομαι όταν έχει κρύο και να μην καταναλώνει πολύ ρεύμα. Ποιες είναι όλες οι επιλογές μου;
gia_nnis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι θέλω και Ούτε(Σήμερα πόσα θα διαθέΣήμερα ήμουν με κοντομάνικο γιατί είχε πολύ ζεστή έξω πάνω από τους 20). Θέλω κάτι να ζεσταινομαι όταν έχει κρύο και να μην καταναλώνει πολύ ρεύμα. Ποιες είναι όλες οι επιλογές μου;προτεινω https://www.skroutz.gr/s/5513274/Izzy-NSB-SL18.html Η λαμπες καρμπον ειναι κορυφη..! Πολυ ζεστη σε σχεση με τα watt που καταναλωνει! θερμοστατης και χαμηλο φωτισμο απο τις λαμπες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα