Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα , η κατασταση που επικρατει αυτην την στιγμη στην Ελλαδα ειναι τραγικη.Γνωστος μου, γυμναστης , δουλευει μεσω ΕΣΠΑ και ειναι ακομα απληρωτος(  ολοι οι αλλοι σαν και αυτον φανταζομαι το ιδιο).Ξενοδοχουπαληλλοι  ειναι απληρωτοι εδω και μηνες κτλ.Αυτοι οι ανθρωποι δεν φτανει που δουλευουν "τζαμπα" , εχουν χασει πλεον και την αξιοπρεπεια τους οταν δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν το ενοικιο τους , λεφτα να δωσουν στα παιδια τους...Λογω της δουλειας μου ( πρακτορας ΟΠΑΠ ) εχω την δυνατοτητα να δω και την αλλη οψη του νομισματος.Δυστηχως υπαρχουν ανθρωποι που αδιαφορουν για τον συνανθρωπο τους ενω εχουν την δυνατοτητα να βοηθησουν προτιμουν να χαλασουν ενα σωρο λεφτα για την προσωπικη ικανοποιηση τους , ειτε αυτο ειναι τζογος( στην περιπτωση μου) ειτε οτιδηποτε αλλο ενω μπορει διπλα του να υπαρχει Ελληνας που δεν εχει να ταισει τα παιδια του.Αν και ειμαι "βολεμενος" εμενα ολα αυτα με προβληματιζουν και στεναχωριεμαι γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα δυστηχως.Εγω παντως οσο μπορω , βοηθαω αλλα αυτο δεν φτανει.Ολα αυτα ειναι μεγαλη κουβεντα το ξερω , εγω τα σκεφτομαι και τα συζητω  καθε μερα και δεν ξερω γιατι αλλα ηθελα καποια στιγμη να τα γραψω εδω στο insomnia ,να δω πως σκεφτεστε και εσεις.Βρηκα την ευκαιρια σε αυτο το θεμα να τα γραψω.Οσο για τον TS υπομονη φιλε μου , δεν μπορεις να κανεις αλλιως , υπομονη και μην λες οχι σε καμια δουλεια που μπορεις να κανεις και ας ειναι στην αρχη λιγα τα λεφτα.Καλη τυχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...