mas22 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 παιδια παραγγειλα μια θηκη αδιαβροχη απο aliexpress για xiaomi mi3..εβαλα καρτα εθνοcash plus με το τσιπακι που μπαινει και σε ατμ(maestro)..προχωρησε η παραγγελια και μου εβγαλε αντιστροφη μετρηση για να γινει ενα verification.. Payment for Order no. χχχχχχχχχχχχ has been accepted. Currently, your payment is “Being Verified”. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.During this time, you are unable to do any operation on your order. υπαρχει περιπτωση να μην δεχθει αυτην την καρτα?ειτε η εθνικη να μην δεχθει αυτο το μαγαζι?
panos2171 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αφού λέει accepted λογικά έγινε η πληρωμή και απλά περιμένεις να επιβεβαιώσει ότι τα πήρε.
eddie1996 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Από ότι ξέρω ότι οι κάρτες maestro δηλαδή η χρεωστική κάρτα της εθνικής δεν κάνει για αγορές εξωτερικού.
mas22 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Και πως την έκανε accept τότε;; http://www.moneyonline.gr/site/article/5615/ete-telos-epochis-gia-tin-ethnocash-i-nees-kartes-plus
mas22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ολα οκ με την παραγγελια..χτες ειδη μου εκανε confirm την αγορα..και σημερα μου το στειλε και μου εστειλε και tracking number..τωρα..υπομονηηηη..
chios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Απλός όταν παραλάβεις Μην ξεχάσεις να κάνεις confirm ότι παραλαβές το δέμα. Έτσι παίρνει και ο πωλητής τα λεφτά του από το ali.
mas22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ναι το εχω δει αυτο..και ηθελα να το πατησω..ευτυχως δεν το πατησα..ετυτυχως μου το πες..το παταω οταν παραλαβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα