Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sniffάρω τρολλ...  Πέσαμε στην παγίδα του. Οι ip διευθύνσεις μας καταγράφηκαν και όλοι σύντομα θα έχουμε τραβήγματα με το νόμο  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Sniffάρω τρολλ...  Πέσαμε στην παγίδα του. Οι ip διευθύνσεις μας καταγράφηκαν και όλοι σύντομα θα έχουμε τραβήγματα με το νόμο  :devil:

Μη σνιφφάρεις τότε σου κάνει κακό. :P

Ένας καημένος ακόμα ήταν που μπήκε να πει τον πόνο του, ρίχνοντας μένος σε λάθος μεριά.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

θα σου πω ένα παράδειγμα

ανάμεσα σε 1000 επιχειρήσεις που ασχολούνται με ένα αντικείμενο σίγουρα θα υπάρχουν και 100 που με τις πράξεις τους θα σπιλώνουν την δουλειά των υπολοιπων

πολύ κακώς λειτουργούσαν έτσι οι επιχειρήσεις αυτές και δικαίως θα έλεγε κανεις να μην είχαν πελάτες.

το παράπονο μου όμως και η αγανάκτηση μου δεν έχει να κάνει με αυτούς

οταν απο τις 1000 λειτουργουν με νταβατζιλικι και οι 1000 τι κανουμε τοτε?

σιγα μην γυρισουμε στην εποχη του λιθου που νοικιαζαμε dvd ....

Η δικη μου αγανακτηση ειναι που ολα αυτα τα site δεν εχουν γινει επιτελους νομιμα να τελειωνουμε με την χαζομαρα ....

• Like 1
Δημοσ.

για να το παω 1 βημα παραπερα, και ολες οι πειρατικες σελιδες να κλεισουνε, επειδη ολα ακμαζουν και παρακμαζουν το streaming εχει πολυ μελλον ακομα, προσωπικα εχω σταματησει εδω και καιρο να κατεβαζω ταινιες και τραγουδια γιατι με βολευει πολυ περισσοτερο και μου ειναι αμμεσο το stream youtube internet radio παρα να εχω ανοιχτο το κατεβαστηρει να περιμενω με τις ωρες ποτε θα κατεβει η ταινια και να γεμιζω το σκληρο για να μπαινω στο τρυπακι να κανω αγορα καινουργιο αποθηκευτικο μεσο, οποτε η γρηγορες ταχυτητες vdsl θα παιξουν καθοριστικο ρολο σε υπηρεσιες streaming με ολιγοσυνεισφορα τυπου netflix η free τυπου youtube οποτε σε λιγα χρονια το ενδιαφερον του κοινου δεν θα ειναι σε πειρατικα sites, οσον αφορα για ταινιες και τραγουδια, για games και λογισμικο ειναι αλλο θεμα 

• Like 1
Δημοσ.

θα σου πω ένα παράδειγμα

ανάμεσα σε 1000 επιχειρήσεις που ασχολούνται με ένα αντικείμενο σίγουρα θα υπάρχουν και 100 που με τις πράξεις τους θα σπιλώνουν την δουλειά των υπολοιπων

πολύ κακώς λειτουργούσαν έτσι οι επιχειρήσεις αυτές και δικαίως θα έλεγε κανεις να μην είχαν πελάτες.

το παράπονο μου όμως και η αγανάκτηση μου δεν έχει να κάνει με αυτούς

Από περιέργια και μόνο πάνω σε τι απασχολείστε; Παραγωγή ή διανομή ταινιων;

Δημοσ.

Τα βίντεο κλαμπ πεθάνανε, τα σκότωσε το ιντερνετ, οπότε καιρός να αλλάξεις επάγγελμα.... υπηρεσίες όπως Netflix, ΗΒΟ, Amazon Prime Video κλπ είναι το μέλλον.

Αλήθεια, εσύ έχεις όλα τα software που χρησιμοποιείς πληρωμένα? Είμαι σίγουρος πως όχι...οπότε μην παραπονιέσε για την πειρατεία...

• Like 1
Δημοσ.

Ο φιλος θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ταριφας,που 9/10 ειναι ρεταλια της κοινωνιας και χειριστοι επαγγελματιες,ο οποιος παραπονιεται για την ελευθερωση του επαγγελματος,ενω δουλευε με την ιδια αδεια 2-3 ( το λιγοτερο ) αυτοκινητα,δεν εκοβε αποδειξεις και γενικως τα εγραφε ολα στα τετοια του.

Παρομοιωση κανω,μην το παρεις προσωπικα φιλε TS,αλλα και οι βιντεοκλαμπερς δυστυχως καπως ετσι λειτουργουσαν,στο μεγαλυτερο ποσοστο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...